[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
4 477
7 931
113
Nem, nem jártál abba, a ciszterci hazudozásoddal, végleg lebuktál.
Jézusom, te milyen egyszerű vagy. :D

Járhatott, de te nem jártál. Azokban az évfolyamokban, ami szóba jöhet nem vagy. Bocs nekem tényleg van onnan ismeretségem.
Ugyan dehogy van. Eleve nem is beszélgettünk komolyan az ilyen komcsi-szovjet szöveget nyomó gyerekekkel, mint te. Ezt otthon megtanultuk korán, hogy nem keveredunk a komcsikkal, mert úgy indul az erkölcsi züllés...
A börtönben. Az MCSSz volt vezetőségi tagjaként megint picit többet tudok a dologról mint te.
Dehogy tudsz te többet, meg eleve senki nem hisz neked már itt el semmit a szovjetimado meg forradalmár-mocskolo szovegeid után. :)

A Ferences Gimnáziumban. De pont nem a ciszterek


Nem ismretél te semmit, hazudsz.
Nezd, te nyilvánvalóan az oroszok gyezinformacijajat nyomod teljes tudobol, minden eroddel próbálod atirni az 56 elotti es utani nyomort Magyarországon, gátlástalanul nyomod a szovjetek-kommunistak regi szoveget, majd ezek utan szerinted barki ad arra, mit hazudozol a katolikus rendekrol? :D
Nem vagy okos, latjuk, de azért annyit érezhetnel, hogy amikor ilyen nyilvánvalóan hazudozol akar a ciszterekrol (akik engem például tanítottak, te szerencsétlen), akár általában a cserkeszekrol (ha neked barmi közöd van hozzájuk, akkor tudjuk, hogy a szovjetorosz komcsik csendben beszovarogtak megint oda is), akkor azonnal lebuksze. Senki nem fog neked hinni egyetlen szót sem, mikor a felallati szovjet agressziót mentegeted, és a magyar felkelőket mocskolod, elvtárs. Ezt nagyon benézted, te is es az egész egyházgyűlölő komcsi, hazaáruló brigád - akiket halistennek örökre kirúgtak a hatalombol, az osszes primitív szovjet-orosz ügynökkel együtt. :cool:
 
  • Vicces
Reactions: papajoe

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
4 477
7 931
113
Nekem fogalmam sincs ezekről, de tényleg 100% hogy kambázott egy nagyot, biztos vagy benne teljesen?
Dehogy, nehogy már egy szavát is elhidd. :) Hazudozik össze-vissza. Nem tűnt fel, hogy összevissza csokolgatja a szovjet agressziót, mocskoloja magyar forradalmat, probalja magasztalni a kadari elnyomast, majd hirtelen ő cserkész is, meg mindenhez is ért, ami katolikus? :) (FYI nem véletlenül kapták vissza szó nélkül a ciszterek és egyéb rendek az iskolaikat a kilencvesekben, mert készen álltak átvenni és újra uzemeltetni az altaluk épített iskolákat. Pontosan azért, mert volt elég tanáruk készen, vezetni a világiakat. A komcsik alatt a nagyon öreg volt tanárokat is támogatták, nyugdíjasként mindenfele kmau allasokban alkalmazták még őket, hogy ők legyenek a gyerekek körül, ne komcsik.)

Kevés rosszabb elmeállapotban lévő fórumozó van itt, én nem véletlenül ignoralom hosszú ideje a provokációit...
 
  • Vicces
Reactions: papajoe

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 834
24 235
113
Nekem fogalmam sincs ezekről, de tényleg 100% hogy kambázott egy nagyot, biztos vagy benne teljesen?
Biztos a halál, mindenesetre aki ciszterci tanárokról magyaráz a 80as években, az valószínüleg életében nem járt katolikus gimnázium közelében sem. Eleve ott kezdődik, hogy Géza atya, aki az egyik utolsó Magyarországon felszentelt ciszterci volt, 97ben lett volna aranymisés. (Illetve még éppen lett)
Ez az 50. Évet jelenti.
Folytatódik ott, hogy a ciszterciek igazán a bögyében voltak Rákosinak, így tanári pályán csak az maradhatott, aki megtagadta az egyházat, és hűségesküt tett a kommunista pártnak.

Jézusom, te milyen egyszerű vagy.
Te hazug vagy. Ilyen egyszerű.
mit hazudozol a katolikus rendekrol?
Amit pl: Géza atya tanított a ciszterci rendről?
Vagy Hegedűs Kolos atya, Félix atya, Majnek Antal atya a ferencesekről?
Esetleg álltam az Országúti Ferencesben a ferences mártírok emlékművénél?
Vagy amit Ányos atyától hallgattam?

akik engem például tanítottak, te szerencsétlen
Akkor azok hűséget esküdtek a kommunista rendszernek.

akár általában a cserkeszekrol
Ki is az a Stoczi bá?

mert készen álltak átvenni és újra uzemeltetni az altaluk épített iskolákat
97ben sikerült az első iskolát megnyitniuk, ennyire álltak készen.
Még az amúgy nem feloszlatott ferenceseknek is 5 évükbe került megnyitni a Szent Angélát. Amit amúgy az orsolyiták kértek vissza, és kaptak is. Csak ők inkább odaadták üzemeltetésre a ferenceseknek, mert ugye nekik még annyira se volt emberük.
De ezeket honnan is tudnád?
 

senkineksenkije

Well-Known Member
2020. november 22.
576
5 254
93
Első 10-15 perc Tucker után az orosz történelemkönyv
Most tényleg csak azért kotyogok bele, mert megnéztem a videót. Enyhén szólva ferdítenek, hogy 1957-ben nem tudtak elítélni "fasiszta" hadseregben szolgált katonákat, akik részt vettek az 56-os eseményekben, szerintük azért mert nem voltak ilyenek. Még véletlenül sem említették meg, hogy akire csak a gyanú árnyéka rávetődgetett ősszel, télen disszidált.

Amúgy meg az egész felhajtást kb. abba a kategóriába sorolom, hogy az ügyeletes női (egyáltalán szabad leírni még ilyet, hogy nő?????) celeb villantott egyet értsd bugyi nélkül lefotózták.

Valóban én is érdeklődve kezdtem el olvasgatni az eredeti szöveg nélküli "szenzációt". Mivel nem hiszek el minden "jaj itt a világvége hülyeséget", addig kutattam, amíg sikerült rátalálni az eredeti szövegre (hanyagoljuk, hogy tervezett tankönyv vagy már kiadott).
Úgy tűnik, akik valamit is konyítanak a szláv nyelvhez valamiért egy sem szólt hozzá, hogy bocsánat a megjelent szöveg nem azt jelenti, hogy sokan voltak, mert azt másképpen fejezik ki.
".....A lázadó radikálisok, akik között sokan voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai....."

"было немало " A мало az néhányat jelent, a нe az tagadószó és a kettő együtt nem kevesen voltak.

Ha azt akarták volna leírni, hogy sokan voltak, akkor a много szót használták volna. Tehát a szöveg eléggé elferdítve került a köztudatba. A pontos fordítás ez lenne: ".....A lázadó radikálisok, akik között nem kevesen voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai....." Lehet ezt magyarosabban, de akkor a lényeg elveszlik.

Tárgyilagosan nézve a dolgot, mi támadtunk rá Szovjetúnióra, tehát az ő nézőpontjukból mit várunk? Simogatni fogják a buksinkat?

Azután meg olvastam, hogy az egészet ki indította el: A "hír" magyar forrása kolozsi ádám, a kommunista cenzor, lendvai ildikó fia.

https://g7.hu/vilag/2023082...

Ő pedig a Medúza oldalról vette, amit az oroszok hírhamisító, hazug, ellenséges ügynök szervezetnek tartanak. Lettországban működik.

Amúgy ildikó nyanya is fasisztázta 56-ot elég sokáig, mint az összes komcsi.

Ja meg: „1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva.”

(Havas Szófia, MSZP)”

Akik olyan álságos módon felháborodtak az eléggé rosszul lefordított szövegen, miért nem háborodnak fel, hogy miket írnak rólunk a szlovákok, románok sőt a nagyon sztárolt osztrákok? A kérdés költői.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 794
86 504
113
Most tényleg csak azért kotyogok bele, mert megnéztem a videót. Enyhén szólva ferdítenek, hogy 1957-ben nem tudtak elítélni "fasiszta" hadseregben szolgált katonákat, akik részt vettek az 56-os eseményekben, szerintük azért mert nem voltak ilyenek. Még véletlenül sem említették meg, hogy akire csak a gyanú árnyéka rávetődgetett ősszel, télen disszidált.

Amúgy meg az egész felhajtást kb. abba a kategóriába sorolom, hogy az ügyeletes női (egyáltalán szabad leírni még ilyet, hogy nő?????) celeb villantott egyet értsd bugyi nélkül lefotózták.

Valóban én is érdeklődve kezdtem el olvasgatni az eredeti szöveg nélküli "szenzációt". Mivel nem hiszek el minden "jaj itt a világvége hülyeséget", addig kutattam, amíg sikerült rátalálni az eredeti szövegre (hanyagoljuk, hogy tervezett tankönyv vagy már kiadott).
Úgy tűnik, akik valamit is konyítanak a szláv nyelvhez valamiért egy sem szólt hozzá, hogy bocsánat a megjelent szöveg nem azt jelenti, hogy sokan voltak, mert azt másképpen fejezik ki.
".....A lázadó radikálisok, akik között sokan voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai....."

"было немало " A мало az néhányat jelent, a нe az tagadószó és a kettő együtt nem kevesen voltak.

Ha azt akarták volna leírni, hogy sokan voltak, akkor a много szót használták volna. Tehát a szöveg eléggé elferdítve került a köztudatba. A pontos fordítás ez lenne: ".....A lázadó radikálisok, akik között nem kevesen voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai....." Lehet ezt magyarosabban, de akkor a lényeg elveszlik.

Tárgyilagosan nézve a dolgot, mi támadtunk rá Szovjetúnióra, tehát az ő nézőpontjukból mit várunk? Simogatni fogják a buksinkat?

Azután meg olvastam, hogy az egészet ki indította el: A "hír" magyar forrása kolozsi ádám, a kommunista cenzor, lendvai ildikó fia.

https://g7.hu/vilag/2023082...

Ő pedig a Medúza oldalról vette, amit az oroszok hírhamisító, hazug, ellenséges ügynök szervezetnek tartanak. Lettországban működik.

Amúgy ildikó nyanya is fasisztázta 56-ot elég sokáig, mint az összes komcsi.

Ja meg: „1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva.”

(Havas Szófia, MSZP)”

Akik olyan álságos módon felháborodtak az eléggé rosszul lefordított szövegen, miért nem háborodnak fel, hogy miket írnak rólunk a szlovákok, románok sőt a nagyon sztárolt osztrákok? A kérdés költői.
Volt egy interjúja valakinek valakivel - ami mellesleg már 123 millánál tart megtekintésileg ... -, és mivel erről beszéltek jobbról itthon, kellett egy gumicsont nekik IS. A "mi Antonunk" dobta be először a jobbFOSba, és utána olyanok okoskodtak bele dolgokat és kioktatásokat, mint az eddig tök normális Kohán. (Azt hittem egy pillanatra, hogy visszatért egy régi madaras párt szelleme. Már ami a kioktatásokat illeti.)

Ez meg tényleg így szerepel még a képek alapján is a szövegben:
"akik között nem kevesen voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai"
Akkori narratíva és mai történelmi tények alapján kb. minden háborút túlélt, katonaviselt akkori 40+os valószínűleg belesorolható ebbe a kategóriába. Ha kiugrottunk volna, mint a románok! Na akkor lenne érdekes orosz történelem könyveket nézegetni! Így meg itt van nekünk az ukrán, a román és a szlovák törikönyv.
 

ogretankHU

Well-Known Member
2019. december 21.
7 540
25 770
113
Volt egy interjúja valakinek valakivel - ami mellesleg már 123 millánál tart megtekintésileg ... -, és mivel erről beszéltek jobbról itthon, kellett egy gumicsont nekik IS. A "mi Antonunk" dobta be először a jobbFOSba, és utána olyanok okoskodtak bele dolgokat és kioktatásokat, mint az eddig tök normális Kohán. (Azt hittem egy pillanatra, hogy visszatért egy régi madaras párt szelleme. Már ami a kioktatásokat illeti.)

Ez meg tényleg így szerepel még a képek alapján is a szövegben:
"akik között nem kevesen voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai"
Akkori narratíva és mai történelmi tények alapján kb. minden háborút túlélt, katonaviselt akkori 40+os valószínűleg belesorolható ebbe a kategóriába. Ha kiugrottunk volna, mint a románok! Na akkor lenne érdekes orosz történelem könyveket nézegetni! Így meg itt van nekünk az ukrán, a román és a szlovák törikönyv.
Látom letelt ! Üdv újra a fedélzeten elvtársam !
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 395
93 203
113
Valóban én is érdeklődve kezdtem el olvasgatni az eredeti szöveg nélküli "szenzációt".

Ha azt akarták volna leírni, hogy sokan voltak, akkor a много szót használták volna. Tehát a szöveg eléggé elferdítve került a köztudatba. A pontos fordítás ez lenne: ".....A lázadó radikálisok, akik között nem kevesen voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai....." Lehet ezt magyarosabban, de akkor a lényeg elveszlik.

Tárgyilagosan nézve a dolgot, mi támadtunk rá Szovjetúnióra, tehát az ő nézőpontjukból mit várunk? Simogatni fogják a buksinkat?
Ezt hogyan tetszik érteni 56 kapcsán tárgyilagosan nézve?
Budapesten rátámadtunk a Szovjetunióra???
Hát azé......
Ez pont olyan amikor a mainstream sajtóban írnak hogy leszedett egy amcsi drónt a Fekete tengeren egy orosz vadászgép.
Ki, hol van otthon???
A komcsiknak és a szovjet törtênetírásnak mki fasiszta, aki az érdekeivel szembemegy. Akkor is ha éppen egy meszállt ország harcol a függetlenségéért a megszálló szovjet csapatokkal. Ez a szemlélet él tovább kicsit kilúgozva az orosz szemléletben.
A vicces az, ha nem a szovjet, hanem az Európai Unióval mész szembe akkor is hamar fasiszta lehetsz.

Konklúzió. 2 pogány közt vagyunk.
Ha fasiszta vagy, annak minősítenek Magyarországon, akkor jő úton jársz.
 

senkineksenkije

Well-Known Member
2020. november 22.
576
5 254
93
Ezt hogyan tetszik érteni 56 kapcsán tárgyilagosan nézve?
Budapesten rátámadtunk a Szovjetunióra???
Hát azé......
Ez pont olyan amikor a mainstream sajtóban írnak hogy leszedett egy amcsi drónt a Fekete tengeren egy orosz vadászgép.
Ki, hol van otthon???
A komcsiknak és a szovjet törtênetírásnak mki fasiszta, aki az érdekeivel szembemegy. Akkor is ha éppen egy meszállt ország harcol a függetlenségéért a megszálló szovjet csapatokkal. Ez a szemlélet él tovább kicsit kilúgozva az orosz szemléletben.
A vicces az, ha nem a szovjet, hanem az Európai Unióval mész szembe akkor is hamar fasiszta lehetsz.

Konklúzió. 2 pogány közt vagyunk.
Ha fasiszta vagy, annak minősítenek Magyarországon, akkor jő úton jársz.
"
"Tárgyilagosan nézve a dolgot, mi támadtunk rá Szovjetúnióra, tehát az ő nézőpontjukból mit várunk? Simogatni fogják a buksinkat?
Ezt hogyan tetszik érteni 56 kapcsán tárgyilagosan nézve?"

Bocsi, de azt hittem elég nyilvánvaló, hogy a második világháborúval kapcsolatban írtam, hogy mi támadtunk rájuk. Onnantól kezdve sok jóindulatot nem várhattunk tőlük.
 
  • Tetszik
Reactions: cirqle

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
4 477
7 931
113
Biztos a halál, mindenesetre aki ciszterci tanárokról magyaráz a 80as években, az valószínüleg életében nem járt katolikus gimnázium közelében sem.
Mondom, hogy buta vagy. :) Nem is egy tanított. :cool:

Eleve ott kezdődik, hogy Géza atya, aki az egyik utolsó Magyarországon felszentelt ciszterci volt, 97ben lett volna aranymisés. (Illetve még éppen lett)
Ez az 50. Évet jelenti.
Ennek mi köze ahhoz, amit én irtam? Ez ilyen asszociációs pálya megint, amikor nincs mit mondanod, de ami eszetbe jut, leírod?

Folytatódik ott, hogy a ciszterciek igazán a bögyében voltak Rákosinak, így tanári pályán csak az maradhatott, aki megtagadta az egyházat, és hűségesküt tett a kommunista pártnak.
Milyen Rákosi, baszki? Te tényleg ennyire szét vagy esve...? Kádár alatt szinte akárki lehetett tanár, hacsak nem kezdett el igazságot tanítani 56-rol - mert ugye pont azt a sok ótvaros, vérlázító szovjet-komcsi hazugságot nyomták, amit te is hazudozol 56-rol itt.

Te hazug vagy. Ilyen egyszerű.
Nem, te vagy egy mentalisan szethullott, zavarodott elme, aki az egyik pillanatban a szovjeteket hősöknek tarthja, 56-ot mocskolja, a forradalmarokat fasisztazza, a masik pillamatban meg állítólag cserkeszvezer.

Ha meg megsem vagy mentálisan totál gáz, akkor viszont kérdés, miért is hajlandó valaki ilyen látványosan lebukni a szovjet-orosz-kommunista propagandát fujva...?


Amit pl: Géza atya tanított a ciszterci rendről?
Vagy Hegedűs Kolos atya, Félix atya, Majnek Antal atya a ferencesekről?
Esetleg álltam az Országúti Ferencesben a ferences mártírok emlékművénél?
Vagy amit Ányos atyától hallgattam?
Persze, persze. :) Azert nincs halvanylila fingod arról sem, ki tanított és hol.
Akkor azok hűséget esküdtek a kommunista rendszernek.
Hat ha valaki hűséget esküdött nekik valaha, az te lehettél: nem elég, hogy a leggusztustalanabb módon ocsarolod 56-ot, hogy a mocskos gyilkos megszálló-elnyomo-kirablo szobjeteket te hősöknek titulalod, de most még utólag a cisztetekrt is gyalázod.
Ritka ízléstelen egy karakter vagy te, az biztos...

Ki is az a Stoczi bá?
Ki volt a Pufi bá, aki beugrott latint tanítani? Úgy rémlik, még cserkeszvezer is volt. :p

97ben sikerült az első iskolát megnyitniuk, ennyire álltak készen.
Mert akkorra kapták meg, te szerencsétlen: a Magyar Állam és a Vatikán 1997-ben írta alá a katolikus egyház működését biztosító egyezmént, amit egyébként csak 1999-ben ratifikált a Parlament.
Antallek alatt, az 1991-es XXXII tv indította el az egyházi javak visszaszolgáltatását célzó folyamatot, felállították a bizottságokat, akik meghatározzák majd mi kerül vissza, kihez, és hogyan, 60 napon belül elidegenítési tilalom került minden ingatlanra (hogy ne lopjatok el), majd ezutan a komcsik meg nem sokkal később a hozzad hasonloan szovjet hősöket emlegető, koromletepo avosok gyerekeinek kezebe került szadeszesek is vegig gancsoltak a folyamatot. FYI ezek a maszoposok pont olyan komcsik, akik "véletlenül" ugyanazt hazudoztak a felallati szovjet megszallokrol, mint te itt teszed már jó ideje, ők is a szovjeteket tartották hősöknek, mint te, és fasiszta csőcseléknek a forradalmarokat, mint te.

Még az amúgy nem feloszlatott ferenceseknek is 5 évükbe került megnyitni a Szent Angélát. Amit amúgy az orsolyiták kértek vissza, és kaptak is. Csak ők inkább odaadták üzemeltetésre a ferenceseknek, mert ugye nekik még annyira se volt emberük.
De ezeket honnan is tudnád?
Ha arra celzol, hogy veled ellentétben nem voltam beepitve mint szovjet-orosz ill kommunista ügynök, nos, ez biztos.
Viszont igen jól ismerem a rendszerváltás történetét, benne a rengeteg lebukott besúgoval, konkrétan a Katolikus Egyház rajzott a 3/3-1 osztály beépített avagy kényszerített ugynokeitől.
Akik 'véletlenül' mind azt mondogatták a szovjetekrol, amit te, akik ugyanúgy gyalaztak 56-ot, mint te, és pontosna ugyanúgy győzködték az embereket, hogy mennyire nem rossz 56 után Magyarországon, mint te...
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
28 809
122 805
113
Mondom, hogy buta vagy. :) Nem is egy tanított. :cool:


Ennek mi köze ahhoz, amit én irtam? Ez ilyen asszociációs pálya megint, amikor nincs mit mondanod, de ami eszetbe jut, leírod?


Milyen Rákosi, baszki? Te tényleg ennyire szét vagy esve...? Kádár alatt szinte akárki lehetett tanár, hacsak nem kezdett el igazságot tanítani 56-rol - mert ugye pont azt a sok ótvaros, vérlázító szovjet-komcsi hazugságot nyomták, amit te is hazudozol 56-rol itt.


Nem, te vagy egy mentalisan szethullott, zavarodott elme, aki az egyik pillanatban a szovjeteket hősöknek tarthja, 56-ot mocskolja, a forradalmarokat fasisztazza, a masik pillamatban meg állítólag cserkeszvezer.

Ha meg megsem vagy mentálisan totál gáz, akkor viszont kérdés, miért is hajlandó valaki ilyen látványosan lebukni a szovjet-orosz-kommunista propagandát fujva...?



Persze, persze. :) Azert nincs halvanylila fingod arról sem, ki tanított és hol.

Hat ha valaki hűséget esküdött nekik valaha, az te lehettél: nem elég, hogy a leggusztustalanabb módon ocsarolod 56-ot, hogy a mocskos gyilkos megszálló-elnyomo-kirablo szobjeteket te hősöknek titulalod, de most még utólag a cisztetekrt is gyalázod.
Ritka ízléstelen egy karakter vagy te, az biztos...


Ki volt a Pufi bá, aki beugrott latint tanítani? Úgy rémlik, még cserkeszvezer is volt. :p


Mert akkorra kapták meg, te szerencsétlen: a Magyar Állam és a Vatikán 1997-ben írta alá a katolikus egyház működését biztosító egyezmént, amit egyébként csak 1999-ben ratifikált a Parlament.
Antallek alatt, az 1991-es XXXII tv indította el az egyházi javak visszaszolgáltatását célzó folyamatot, felállították a bizottságokat, akik meghatározzák majd mi kerül vissza, kihez, és hogyan, 60 napon belül elidegenítési tilalom került minden ingatlanra (hogy ne lopjatok el), majd ezutan a komcsik meg nem sokkal később a hozzad hasonloan szovjet hősöket emlegető, koromletepo avosok gyerekeinek kezebe került szadeszesek is vegig gancsoltak a folyamatot. FYI ezek a maszoposok pont olyan komcsik, akik "véletlenül" ugyanazt hazudoztak a felallati szovjet megszallokrol, mint te itt teszed már jó ideje, ők is a szovjeteket tartották hősöknek, mint te, és fasiszta csőcseléknek a forradalmarokat, mint te.


Ha arra celzol, hogy veled ellentétben nem voltam beepitve mint szovjet-orosz ill kommunista ügynök, nos, ez biztos.
Viszont igen jól ismerem a rendszerváltás történetét, benne a rengeteg lebukott besúgoval, konkrétan a Katolikus Egyház rajzott a 3/3-1 osztály beépített avagy kényszerített ugynokeitől.
Akik 'véletlenül' mind azt mondogatták a szovjetekrol, amit te, akik ugyanúgy gyalaztak 56-ot, mint te, és pontosna ugyanúgy győzködték az embereket, hogy mennyire nem rossz 56 után Magyarországon, mint te...
Mondj neki egykét nevet aki tanított aztán le van tudva, hátha ismeri. Ez az egész "társalgás" kezd kurva kínos lenni mimdenkinek.
 

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
4 477
7 931
113
Most tényleg csak azért kotyogok bele, mert megnéztem a videót. Enyhén szólva ferdítenek, hogy 1957-ben nem tudtak elítélni "fasiszta" hadseregben szolgált katonákat, akik részt vettek az 56-os eseményekben, szerintük azért mert nem voltak ilyenek. Még véletlenül sem említették meg, hogy akire csak a gyanú árnyéka rávetődgetett ősszel, télen disszidált.

Amúgy meg az egész felhajtást kb. abba a kategóriába sorolom, hogy az ügyeletes női (egyáltalán szabad leírni még ilyet, hogy nő?????) celeb villantott egyet értsd bugyi nélkül lefotózták.

Valóban én is érdeklődve kezdtem el olvasgatni az eredeti szöveg nélküli "szenzációt". Mivel nem hiszek el minden "jaj itt a világvége hülyeséget", addig kutattam, amíg sikerült rátalálni az eredeti szövegre (hanyagoljuk, hogy tervezett tankönyv vagy már kiadott).
Úgy tűnik, akik valamit is konyítanak a szláv nyelvhez valamiért egy sem szólt hozzá, hogy bocsánat a megjelent szöveg nem azt jelenti, hogy sokan voltak, mert azt másképpen fejezik ki.
".....A lázadó radikálisok, akik között sokan voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai....."

"было немало " A мало az néhányat jelent, a нe az tagadószó és a kettő együtt nem kevesen voltak.

Ha azt akarták volna leírni, hogy sokan voltak, akkor a много szót használták volna. Tehát a szöveg eléggé elferdítve került a köztudatba. A pontos fordítás ez lenne: ".....A lázadó radikálisok, akik között nem kevesen voltak a fasiszta Magyarország fegyveres erőinek egykori harcosai....." Lehet ezt magyarosabban, de akkor a lényeg elveszlik.

Tárgyilagosan nézve a dolgot, mi támadtunk rá Szovjetúnióra, tehát az ő nézőpontjukból mit várunk? Simogatni fogják a buksinkat?

Azután meg olvastam, hogy az egészet ki indította el: A "hír" magyar forrása kolozsi ádám, a kommunista cenzor, lendvai ildikó fia.

https://g7.hu/vilag/2023082...

Ő pedig a Medúza oldalról vette, amit az oroszok hírhamisító, hazug, ellenséges ügynök szervezetnek tartanak. Lettországban működik.

Amúgy ildikó nyanya is fasisztázta 56-ot elég sokáig, mint az összes komcsi.

Ja meg: „1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva.”

(Havas Szófia, MSZP)”

Akik olyan álságos módon felháborodtak az eléggé rosszul lefordított szövegen, miért nem háborodnak fel, hogy miket írnak rólunk a szlovákok, románok sőt a nagyon sztárolt osztrákok? A kérdés költői.
Újabb orosz ügynök...

"Tárgyilagosan nézve a dolgot, mi támadtunk rá Szovjetúnióra, tehát az ő nézőpontjukból mit várunk? Simogatni fogják a buksinkat?"

Hogy mi van??
:eek::eek::eek:
Anyamnesirass, ki támadt kire 56-ban?
Ti orosz ügynökök, még egy alapvető gyorstalpalót sem végeztek magyar történelemből?
A felallati szovjetek MEGSZÁLLÓK voltak, baszki. Az hagyján, de KIVONULTAK először, majd Movember elején jött az új invázió.

Elképesztő, micsoda tudatlanság parádézik itt...
 
Status
Not open for further replies.