Köszi az információt. Odáig már nem követtem a történetet.Nem kellett egy fillért se visszafizetniük, az lett a történet vége.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszi az információt. Odáig már nem követtem a történetet.Nem kellett egy fillért se visszafizetniük, az lett a történet vége.
Nem az a taszító, amit ti nyomtok nap mint nap, az igénytelen fos ferdítéseitekkel, a nekünk így jó, és mivel Csád alsón szarabb, ezért ez így itt jó mentalitásotokkal.Te vagy a nagy Kiosztó! Mi lenne, ha a tükörbe néznél, és egyszer magadat is kiosztanád? Neked is ajánlom Carl Rogers jó életről szó gondolatait, hátha segít a maga sokszínűségében látni az embereket és a világot. Sajnállak, hogy mindenben a rosszat látod, gyötrelem lehet egy ilyen szurka-piszka ember közelében élni. Ez a verbális agresszió taszító!
Aki kintről figyel, és neres, az egyszerűen máshova teszi a seggét, mint ahol a szája van.Ezt majd beszéld meg a magyar hont szerető kollégákkal is itt, akik kintről figyelik ezt a fórumfolyamot.
Te NERezel, miközben el se tudod képzelni, hogy nem a NER miatt ért vki egyet azzal ami van, hanem mert a többi egy kalap ...?Az nektek soha az életben nem jut eszetekbe, hogy esetleg anélkül is lehet itt embereknek elege a fosból, hogy másik párt támogatója lenne?
Ja nem, mert ahhoz gondolkodni kéne tudni, az meg nem elvárás a NERben.
Én pont azért szavaztam arra, amire, hogy meg ne tudjam még egyszer, hogy milyen lenne Gyurcsánnyal. Ennyi. Mit nem lehet ezen megérteni? Miért ne lehetne kimenni dolgozni? Nem akartam anno soha ott maradni. Főleg, hogy még élt mindenki a családból. Ennek ellenére a terv jelenleg az, hogy ne itt éljek. Nem azért, mert nem szeretek itt élni, hanem mert abban a korban vagyok, hogy máshol szeretnék élni. Annyi a különség a szocializmustól, hogy megtehetem, nem pedig lecsuknak érte.Nem az a taszító, amit ti nyomtok nap mint nap, az igénytelen fos ferdítéseitekkel, a nekünk így jó, és mivel Csád alsón szarabb, ezért ez így itt jó mentalitásotokkal.
És mocsok nagy tévedés, nem mindenben a rosszat látom/látjuk, egyszerűen ami szar arra nem fogjuk azt mondani, hogy miért gyurcsánnyal jobb volt?
Akkor azt is írd már le, hogy mi a jó itthon? Mert eddig csak azt olvastam tőled, hogy mi rossz! És ha rossz, hogyan kellene és lehetne javítani rajta? És ki az a ti? Mert én a legtöbb kommentelőtől vegyes értékelést olvastam a jelenlegi helyzetről.Nem az a taszító, amit ti nyomtok nap mint nap, az igénytelen fos ferdítéseitekkel, a nekünk így jó, és mivel Csád alsón szarabb, ezért ez így itt jó mentalitásotokkal.
És mocsok nagy tévedés, nem mindenben a rosszat látom/látjuk, egyszerűen ami szar arra nem fogjuk azt mondani, hogy miért gyurcsánnyal jobb volt?
Címötlet:Mi lenne, ha az itt a Fidesz/NER ellenes kampányt folytatók csinálnának maguknak egy saját topikot, ahol nyugodtan fröcsöghetnek kedvükre., a többiek meg értekezhetnének végre Magyarország biztonságpolitikájáról?
Csak próbaképp, mert kicsit (nagyon) uncsi
oké , honnan vennéd el a pénzt? oktatás? haldoklik, egészségügy? annál is jobban haldoklik, szociális pénzek? meglincselnek...
Ez így nem igaz, mert románoknál is ember hiány van (lakosság 20+ % lelépett mióta EU tagok lettek ráadásul pont a fiatalok). Messze nincs 3-5x erőfőlényük ami manapság egy sikeres támadáshoz kell. Ötven valahány Abrams beszerzésén szenvednek.Ez a lassan 9 milliós lakosú gödör (Kárpát-medence) nem fogja tudni megvédeni magát soha egy komolyabb (pl. Románia) ellenséggel szemben,
1967 előtt az USA még nem támogatta izraelt - az 1948-as megalakulását kifejezetten ellenezte. 1956-as szuezi akciónál kifejezetten szar viszonyban voltak. Szóval két nagy háborújukat is nulla amcsi segítséggel nyerték meg. Az első 20 évükben inkább a franciák támogatták őket valamennyire.hacsak nem fejleszt atombombát vagy csatlakozik egy védelmi szövetséghez. Izrael sem lenne már sehol az USA nélkül.
Eleinte az őt körülvevő ellenséges országok is a béka feneke alatt voltak, lehet "hadtudományilag" most is ott vannak. Mondjuk Iránnal a szomszédban USA nélkül már nem lennének milyen nagy legények.1967 előtt az USA még nem támogatta izraelt - az 1948-as megalakulását kifejezetten ellenezte. 1956-as szuezi akciónál kifejezetten szar viszonyban voltak. Szóval két nagy háborújukat is nulla amcsi segítséggel nyerték meg. Az első 20 évükben inkább a franciák támogatták őket valamennyire.
Most is lenyomná katonailag bármelyeik szomszédját - pláne hogy atom fegyverei is vannak. USA nélkül sem kell félteni Izraelt.
Európáról ez már nem mondható el...
a szírek szerintem hadtudományilag kitréningezték magukat ami most megy gázába izraeli részről az szíriába nem mondanám jelentéktelen ostromnak de volt pár hasonlóba részük.Eleinte az őt körülvevő ellenséges országok is a béka feneke alatt voltak, lehet "hadtudományilag" most is ott vannak. Mondjuk Iránnal a szomszédban USA nélkül már nem lennének milyen nagy legények.
Ez a lassan 9 milliós lakosú gödör (Kárpát-medence) nem fogja tudni megvédeni magát soha egy komolyabb (pl. Románia) ellenséggel szemben, hacsak nem fejleszt atombombát vagy csatlakozik egy védelmi szövetséghez. Izrael sem lenne már sehol az USA nélkül.
Ha határosak lennénk az oroszokkal akkor mi is inkább úgy állnák hozzájuk mint a finnek és baltiak, de nem vagyunk.Eleinte az őt körülvevő ellenséges országok is a béka feneke alatt voltak, lehet "hadtudományilag" most is ott vannak. Mondjuk Iránnal a szomszédban USA nélkül már nem lennének milyen nagy legények.
Azért ne kiabáld el.Ha határosak lennénk az oroszokkal akkor mi is inkább úgy állnák hozzájuk mint a finnek és baltiak, de nem vagyunk.
Az oroszokat szívesebben látnám a határainkon, mint az ukránokat.Ha határosak lennénk az oroszokkal akkor mi is inkább úgy állnák hozzájuk mint a finnek és baltiak, de nem vagyunk.
Ne kezdjünk inkább bele abba, hogy mi lenne ha X ország Y országgal lenne határos mert nem lesz.
Addig jó amíg sok gyenge ország vesz körül és egyik sem nagy (atom) hatalom. A félig megszállt, segélyeken élő és elnéptelenedő Ukrajna sokkal kisebb veszély mint a nagyhatalmasdit játszó Oroszország.Az oroszokat szívesebben látnám a határainkon, mint az ukránokat.
Ezt sosem fogják megérteni.Addig jó amíg sok gyenge ország vesz körül és egyik sem nagy (atom) hatalom. A félig megszállt, segélyeken élő és elnéptelenedő Ukrajna sokkal kisebb veszély mint a nagyhatalmasdit játszó Oroszország.
Oroszorszán nem veszélyt jelent, hanem lehetőséget. A következő ország az oroszok után Kína! Ukrajna létezése is kártétel nekünk.Addig jó amíg sok gyenge ország vesz körül és egyik sem nagy (atom) hatalom. A félig megszállt, segélyeken élő és elnéptelenedő Ukrajna sokkal kisebb veszély mint a nagyhatalmasdit játszó Oroszország.