Akkor most elénekelhetjük, azt, hogy ...te nem tudod milyen jó nélküled....
Joker mondta:
"Putyin nem diktátor, demokratikusan választották meg újra és újra" és újra és újra etc. Na ne röhögtess!
Tudod 4 évente a Kádár rendszerben is voltak választások ahol 1 jelölt közül lehetett választani Később már volt 2 jelölt is, az egyik a párté, a másik a Hazafias Népfronté. Más nem indulhatott.
Moszkvában már sok-sok Hazafias Népfront van, de más nem indulhat. /Sajna a hazafias népfrontot már nálunk is megjelent, lásd Összefogás párt./
Regen volt olyan, hogy vallasi/lelkiismereti okok miatt a polgari szolgalatot valasztottad. Az 1,5x annyi volt, de nem kellett kuszni maszni (tipikusan onkormanyzatoknal, korhazakban helyeztek el a polgari szolgalatosokat).Nálunk lehet-e vallási indokokra hivatkozni és kibújni?
Ásotthalom
A gárdistákat elvinné a rendőrség. Ők amúgy törvényjavaslatot nyújtottak be a határőrség újraszervezésére.

Igen, ezért kellene villámgyorsan eltüntetni őket az országból. Viszont ha visszaadjuk Szerbiának őket pár nap és pár hét után újra jönnek. Én is találkoztam anno olyan Moldávval aki már 3x próbálkozott. És még át is jutott tulajdonképp 2-3 métert Ausztriába, persze ezt ő nem tudta.
Tulajdonképp a média is hibás,nem mérik fel a nagy liberális hozzáállásukkal hogy mennyire veszélyesek a migránsok.
Az ilyen mély balkáni emberek,bosnyákok,albánok,koszovóiak,de még a románok,moldávok is elég szutyok egy társaság. Mindenre elszántak, szemtelenek,vigyázni kell velük. Csak a négerek rosszabbak náluk, de azok nagyon.
<blockquote rel="antigonosz">Igen, ezért kellene villámgyorsan eltüntetni őket az országból. Viszont ha visszaadjuk Szerbiának őket pár nap és pár hét után újra jönnek. Én is találkoztam anno olyan Moldávval aki már 3x próbálkozott. És még át is jutott tulajdonképp 2-3 métert Ausztriába, persze ezt ő nem tudta.
Tulajdonképp a média is hibás,nem mérik fel a nagy liberális hozzáállásukkal hogy mennyire veszélyesek a migránsok.
Az ilyen mély balkáni emberek,bosnyákok,albánok,koszovóiak,de még a románok,moldávok is elég szutyok egy társaság. Mindenre elszántak, szemtelenek,vigyázni kell velük. Csak a négerek rosszabbak náluk, de azok nagyon.
Ha jól számoltam egyszerre 4 fő német lesz kint szoliban összesen. Gondolom kézi éjjellátóval, vegyes járőrként. (Erről eszembe jut mikor hozzánk párszor polgárőr rambókat osztottak be. Az első bokornál kiraktuk őket figyelni, hogy na öreg most aztán nyisd ki a szemed, mi meg mentünk a következő bokorba aludni a Nivával.
) Nálunk minden járőrpárosnál benn figyelt a Nívában az éjjellátó meg a hőkamera anno. (Igaz nem nagyon nézegettünk bele, inkább úgy el állogattuk hogy semmit se láttál benne, így le voltunk védve ha esetleg mégis elment valaki, mert hát ugye xar a hőkamera.
) Szóval helyismeret nuku, pedig anélkül semmit sem ér az egész. Majd baxtatják a helyi lakosságot biztonsági övért, ami oda vezet hogy a helyiek meg baxnak szólni ha idegeneket látnak a kertek alatt. Na ez meg a legnagyobb öngól.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..