Toroczkai posztolta a Facebook-on:
"Ma viszont még a múlt héten ismét megjavított Lada Nivával fogták el a mezőőreim ezt az olasz embercsempészt, aki éppen egy nagyobb, kizárólag férfiakból álló migráns csoportot segített átkelni a határon. Ma reggel egy kétségbeesett röszkei lakos hívott fel telefonon, s tőlem kért segítséget, mert elmondása szerint Röszkét teljesen ellepték az embercsempészek (magyarországi roma bűnözői csoportok és a világ minden tájáról ide érkezett maffia), akik annyira pofátlanok, hogy a rendőröktől kérnek útbaigazítást, azok pedig nem tesznek semmit. Elég volt néhány napra kitennem a lábam Ásotthalomról, és már nálunk is újra megjelentek ezek a szervezett bűnözői csoportok. Ma ezért tisztogatásba kezdtem. Telefonon hívtam a szegedi rendőrkapitányt, aki éppen szabadságát tölti, ezért a helyettesét irányította hozzám. Lázár Szvetozár kapitány-helyettessel ma hosszasan egyeztettem, bejártuk Ásotthalom hatalmas külterületét, elszállítottunk egy embercsempész-mikrobuszt, és ígéretet kaptam, hogy nem csupán Ásotthalmon, de a környék településein is elkezdik a rendőrök végre elfogni az embercsempészeket. A mezőőreim pedig egész nap kifelé szorították a területünkről a bűnözőket, este pedig a képen látható olasz embercsempészt fogták, akinek az autójában ott ültek a migránsok. Éppen diadalittasan akartam befejezni ezt a posztot, de most hívott a mezőőröm, hogy a legnagyobb döbbenetére az általa elfogott, a képen látható embercsempészt a rendőrök elengedték, mert ezt a parancsot kapták "felülről". A migránsokat pedig felszállították a rendőrségi buszra..."