[BIZTPOL] Magyarország

Ettől még molnibalagenak igaza van. Az állam dolga nem más, mint a honvédelem-egészségügy-oktatás költségvetési szentháromság finanszírozása. A stadionok építésének a fentiek rovására történő mértéktelen finanszírozása jelen gazdasági helyzetben nemzetellenes bűncselekmény, azaz hazaárulás.

A stadionépítésre eddig elment kb 60 milliárd forint az elmúlt 4 évben.Aminek van látszatja.Honvédelemre az elmúlt 4 évben elment 1100 milliárd forint.És mégis mire?? Javarészt a semmit nemcsináló vízfej finanszírozására.Na ha ez nem hazaárulás akkor mi??
Azt hallani állandóan hogy a Gripen program megköti a honvédelem kezét.Nincs másra pénz.Lóf@szt!!. A Gripen program egy 10% os kiadás éves szinten a honvédelmen belül.Míg a vízfej fizetése ennek a 3 szorosa legalább.És semmit hozzá nem tesznek a haza védelme érdekében..... Nah ez hazaárulás.Ezt hagyni.

<blockquote rel="Allesmor Obranna">Ettől még molnibalagenak igaza van. Az állam dolga nem más, mint a honvédelem-egészségügy-oktatás költségvetési szentháromság finanszírozása. A stadionok építésének a fentiek rovására történő mértéktelen finanszírozása jelen gazdasági helyzetben nemzetellenes bűncselekmény, azaz hazaárulás.

A stadionépítésre eddig elment kb 60 milliárd forint az elmúlt 4 évben.Aminek van látszatja.Honvédelemre az elmúlt 4 évben elment 1100 milliárd forint.És mégis mire?? Javarészt a semmit nemcsináló vízfej finanszírozására.Na ha ez nem hazaárulás akkor mi??
Azt hallani állandóan hogy a Gripen program megköti a honvédelem kezét.Nincs másra pénz.Lóf@szt!!. A Gripen program egy 10% os kiadás éves szinten a honvédelmen belül.Míg a vízfej fizetése ennek a 3 szorosa legalább.És semmit hozzá nem tesznek a haza védelme érdekében..... Nah ez hazaárulás.Ezt hagyni.</blockquote>

A vízfejről: akik a honvédségben olyan nagy pozíciókban vannak, azoknak bizonyára nagy befolyásuk van, ezért nem is lehet őket kirúgni. Viszont ők gondolom már elég idősek is, ezért minden évben jópáran nyugdíjba vonulnak, elvileg minden évben kellene csökkenjen a számuk.
Vagy pótolják őket újakkal?
114 milliárd megy el személyi kiadásokra, majdnem fele a teljes kiadásnak. Ez fejenként átlagosan havi 374643 forint. Ez jó fizu lenne, ha nem úgy jönne ki, hogy néhányan brutál nagy fizetést kapnak ami felviszi a sok kicsit.

Hoppá! Itt a link: http://www.portfolio.hu/finanszirozas/hitel/kulfoldiek_csaphatnak_le_a_magyar_csok-ra.225339.html?utm_source=hirstart&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

http://www.portfolio.hu/vallalatok/tozsdere_vinnek_a_2024-es_budapesti_olimpiat.3.225380.html

na, ha erre lesz CFD, akkor erre nyitom a short-ot.. Az elmúlt 5 vagy 6 olimpia vastagon mínuszos volt.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/tozsdere_vinnek_a_2024-es_budapesti_olimpiat.3.225380.html

na, ha erre lesz CFD, akkor erre nyitom a short-ot.. Az elmúlt 5 vagy 6 olimpia vastagon mínuszos volt.
Téli+nyári eggyütt? Mert, ha igen, mondjuk akkor sem igaz. Atlanta nyereséges volt, de a hangulata is olyan volt, amilyen. Nem véletlenül mondta azt záró ünnepélyen a NOB elnöke amit. Azt kell hogy mondjam azóta is talán a Sydney olimpia volt minden idők legsikeresebb nyári olimpiája.

Az Melbourne-ben volt...
... a lovas versenyek meg itt Európában az állatorvosi előírások miatt.

Nem vagyok a szavak embere :) Szóval csináltunk egy országos hálózatot az utánpótlásra. Ezenkívül mondhatom nagyon jó kölcsönös kapcsolatot ápolunk a HM el. Talán nyáron írtam, hogy egy terület alapú nemzeti Gárdát akarunk látni. Ebből a gárda kimaradt de lesz helyette terület alapú önkéntes tartalékos haderő. A hadieszközök felújítását is sürgetjük. A lőszer gyártás szerintem vakvágányra futott. De dolgozunk tovább.

Nem vagyok a szavak embere :) Szóval csináltunk egy országos hálózatot az utánpótlásra. Ezenkívül mondhatom nagyon jó kölcsönös kapcsolatot ápolunk a HM el. Talán nyáron írtam, hogy egy terület alapú nemzeti Gárdát akarunk látni. Ebből a gárda kimaradt de lesz helyette terület alapú önkéntes tartalékos haderő. A hadieszközök felújítását is sürgetjük. A lőszer gyártás szerintem vakvágányra futott. De dolgozunk tovább.

Egyszer kárpáti gerilla, utána pár héttel már a határon posztolsz, majd most meg már országos hálózat és a HM-el tárgyalsz?
Ha utóbbinál rád fogok kérdezni nem lesz gond?
Munkács után most meg Szolnok címere a profilképeden?

Ahogy Molni mondaná:

Jajj.

Ez jol hangzik. Mi a helyzet a lezart hatarokon? Meg mindig olyan sok rendor es katona van ott? Vannak mar kamerak? Vannak hatarsertesek? Mindent tudni akarunk. :)

Több mint egy fél éve írtam, hogy átjöttünk.

12180011_925876454127418_377584671_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20151030_194942_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A "zsaru ellátó" felirat is idejét múlt már...
Zeal, nem biztos hogy jó embernél érdeklődsz...

Ahamm :)
Átjöttetek. Előtte még egészen más kárpátaljai tervekről beszéltél mindenfélét. S gondolva egyet, csak úgy "átjöttök", leül veletek a hatalom beszélni. Persze, mindahányan felszedtétek a cókmókot, és a lembergi szökésed útvonalán átszivárog a szolnoki zsaruellátó, vagy mivan? :D

Andersen topik egyel odébb.