Ettől még molnibalagenak igaza van. Az állam dolga nem más, mint a honvédelem-egészségügy-oktatás költségvetési szentháromság finanszírozása. A stadionok építésének a fentiek rovására történő mértéktelen finanszírozása jelen gazdasági helyzetben nemzetellenes bűncselekmény, azaz hazaárulás.
<blockquote rel="Allesmor Obranna">Ettől még molnibalagenak igaza van. Az állam dolga nem más, mint a honvédelem-egészségügy-oktatás költségvetési szentháromság finanszírozása. A stadionok építésének a fentiek rovására történő mértéktelen finanszírozása jelen gazdasági helyzetben nemzetellenes bűncselekmény, azaz hazaárulás.
Téli+nyári eggyütt? Mert, ha igen, mondjuk akkor sem igaz. Atlanta nyereséges volt, de a hangulata is olyan volt, amilyen. Nem véletlenül mondta azt záró ünnepélyen a NOB elnöke amit. Azt kell hogy mondjam azóta is talán a Sydney olimpia volt minden idők legsikeresebb nyári olimpiája.http://www.portfolio.hu/vallalatok/tozsdere_vinnek_a_2024-es_budapesti_olimpiat.3.225380.html
na, ha erre lesz CFD, akkor erre nyitom a short-ot.. Az elmúlt 5 vagy 6 olimpia vastagon mínuszos volt.
Szóval csináltunk egy országos hálózatot az utánpótlásra. Ezenkívül mondhatom nagyon jó kölcsönös kapcsolatot ápolunk a HM el. Talán nyáron írtam, hogy egy terület alapú nemzeti Gárdát akarunk látni. Ebből a gárda kimaradt de lesz helyette terület alapú önkéntes tartalékos haderő. A hadieszközök felújítását is sürgetjük. A lőszer gyártás szerintem vakvágányra futott. De dolgozunk tovább.Nem vagyok a szavak embereSzóval csináltunk egy országos hálózatot az utánpótlásra. Ezenkívül mondhatom nagyon jó kölcsönös kapcsolatot ápolunk a HM el. Talán nyáron írtam, hogy egy terület alapú nemzeti Gárdát akarunk látni. Ebből a gárda kimaradt de lesz helyette terület alapú önkéntes tartalékos haderő. A hadieszközök felújítását is sürgetjük. A lőszer gyártás szerintem vakvágányra futott. De dolgozunk tovább.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..