[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
A médiában azt hozzák le ami az ő politikai oldalukon van.... és úgy, hogy nekik legyen jó.

Fizethetsz és akkor lehozzák a cikket, de ott sok nulla kell legyen a 1. számjegy mögött, ami nem lehet 0.

Ha pedig az ő malmukra hajtja a vizet, akkor ha valami nem is annyira érdekes, akkor feltuningolják.

A nagykövetúr pedig elég erősen használta a súgógépet, vagy súgóemberkét. Túl tenyérbemászó.

A nullákat ne is említsd :(

A médiában azt hozzák le ami az ő politikai oldalukon van.... és úgy, hogy nekik legyen jó.

Fizethetsz és akkor lehozzák a cikket, de ott sok nulla kell legyen a 1. számjegy mögött, ami nem lehet 0.

Ha pedig az ő malmukra hajtja a vizet, akkor ha valami nem is annyira érdekes, akkor feltuningolják.

A nagykövetúr pedig elég erősen használta a súgógépet, vagy súgóemberkét. Túl tenyérbemászó.

S még hol volt, hol nem volt, a sok nulla után is lehet, hogy te lősz öngólt a cikkel... mert átvernek?... ki tudja....

Gépet.
Goodfriend felvonás kezdődik. Csak azok is ellenünk vannak akik ellen GF dolgozott... ki tudja?

Nem tudom voltak-e mar, de nagyon komoly eloadasok. Osszesen tobb mint 5 ora, megis megeri megnezni oket.

dr. Isaszegi János, ny. vezérőrnagy előadása a migráció okairól
https://www.youtube.com/watch?v=6RbMOqU04PY

Dr. Tóth Zoltán József: Migráció? Háború? A mai helyzet - Események a szakértő szemével
https://www.youtube.com/watch?v=XbOdsCzw9cQ

origo.hu/itthon/20160404-menekultek-migransok-magyarorszag-rendorseg.html

"Jöttek észak-afrikai országokból, de volt, aki Haitiről vagy Srí Lankáról érkezett."

Haitiről? Ez komoly? Mégis hogyan keveredett az ide? Könyebben átúszhatott volna Floridába, minthogy ide jöjjön.
Haiti nem Kuba, igaz, onnan sem lehet "átúszni". Az ellenőrzéseket elkerülve könnyebben jut el Ázsiába vagy Afrikába, mint pl. az USA-ba. Onnan meg a balkáni-útvonal a legegyszerűbb. /A spanyol-marokkói oldalon kerítés van, de a Gibraltári-szoroshoz is hajó kell az áramlat miatt./

Róna Péter - Nem titkolózhatnak tovább az MNB alapítványai
https://www.youtube.com/watch?v=IiH0CSlKFsE

Egyetértés volt a parlamenti pártok között a kormány által tervezett terrorellenes akciótervről. A Belügyminisztériumban az öt frakció képviselője vitatta meg, hogy milyen jogai legyenek a kormánynak terrorhelyzet esetén. Vendégünk volt Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő.
https://www.youtube.com/watch?v=Ujxd8p6cqQs

<blockquote rel="blitzkrieg">origo.hu/itthon/20160404-menekultek-migransok-magyarorszag-rendorseg.html

"Jöttek észak-afrikai országokból, de volt, aki Haitiről vagy Srí Lankáról érkezett."

Haitiről? Ez komoly? Mégis hogyan keveredett az ide? Könyebben átúszhatott volna Floridába, minthogy ide jöjjön.
Haiti nem Kuba, igaz, onnan sem lehet "átúszni". Az ellenőrzéseket elkerülve könnyebben jut el Ázsiába vagy Afrikába, mint pl. az USA-ba. Onnan meg a balkáni-útvonal a legegyszerűbb. /A spanyol-marokkói oldalon kerítés van, de a Gibraltári-szoroshoz is hajó kell az áramlat miatt./</blockquote>

Az átúszást jelképesen értettem. Nehogy már valaki azt mondja, hogy Haitiból könyebb vagy olcsóbb Magyarországon! keresztül Nyugat-Európába jutni, mint az USA-ba. Az USA-ba is mehet Mexikón keresztül, ha már Floridába nem tud hajóval átjutni, bár ez utóbbit szintén nem hiszek, hisz az USA sem süllyeszti el a hajókat.

Az USA és Mexikó között kerítés van, ahol még a "pókot is ellenőrzik" - pláne ha spanyolul beszél. /A Haiti menekültnek ugyan francia az anyanyelve, de papírok nélkül ő sem mehet az USA-ba./
Ezzel szemben az EU mostanáig "nyitva volt", így csak pénz kérdése volt az egész...

Index: http://index.hu/belfold/2016/04/04/magyarorszag_xenofobia_tarki_kutatas_menekultvalsag/

Kulon kiemelnem:

"1. Találkozott már menekültekkel, de személyesen egyet sem ismer
2. Egy kisebb vidéki városban vagy falun él
3. Középiskolánál alacsonyabb iskolai végzettségű
4. A jövőben nem tervez külföldre költözni, és ismeretségi körében sincs olyan, aki huzamosabb ideje külföldön él, vagy élt már külföldön 1 évnél tovább"

A helyzet az, hogy bar ezt a negy "pontot" alapvetoen elhiszem, az en esetemben peldaul egyik sem igaz, megis az elejetol a kerites mellett vagyok. Mi lenne, ha felismeresre kerulne az Indexes fejekben, hogy van, amikor kulonbozo okokbol, de ugyanaz a megoldas jon ki?

<blockquote rel="formosa"><blockquote rel="blitzkrieg">origo.hu/itthon/20160404-menekultek-migransok-magyarorszag-rendorseg.html

Haiti nem Kuba, igaz, onnan sem lehet "átúszni". Az ellenőrzéseket elkerülve könnyebben jut el Ázsiába vagy Afrikába, mint pl. az USA-ba. Onnan meg a balkáni-útvonal a legegyszerűbb. /A spanyol-marokkói oldalon kerítés van, de a Gibraltári-szoroshoz is hajó kell az áramlat miatt./</blockquote>

Az átúszást jelképesen értettem. Nehogy már valaki azt mondja, hogy Haitiból könyebb vagy olcsóbb Magyarországon! keresztül Nyugat-Európába jutni, mint az USA-ba. Az USA-ba is mehet Mexikón keresztül, ha már Floridába nem tud hajóval átjutni, bár ez utóbbit szintén nem hiszek, hisz az USA sem süllyeszti el a hajókat.</blockquote>

Fogtam én anno pár szudánit vagy mit egyszer akik azzal a szöveggel jöttek hogy úgy úsztak idáig. :)

<blockquote rel="pela3">A médiában azt hozzák le ami az ő politikai oldalukon van.... és úgy, hogy nekik legyen jó.

S még hol volt, hol nem volt, a sok nulla után is lehet, hogy te lősz öngólt a cikkel... mert átvernek?... ki tudja....

Gépet.
Goodfriend felvonás kezdődik. Csak azok is ellenünk vannak akik ellen GF dolgozott... ki tudja?</blockquote>

Járjon utána, ez a dolga, legalábbis ez lenne. Én dolgoztam már rádiónak, helyi tv-nek is segítettem be + hírportált szerkesztettem. Tévedni emberi dolog, de nem szeretik, olyan emberektől kell megkérdezni akik ott voltak és értenek hozzá.

Index: http://index.hu/belfold/2016/04/04/magyarorszag_xenofobia_tarki_kutatas_menekultvalsag/

Kulon kiemelnem:

"1. Találkozott már menekültekkel, de személyesen egyet sem ismer
2. Egy kisebb vidéki városban vagy falun él
3. Középiskolánál alacsonyabb iskolai végzettségű
4. A jövőben nem tervez külföldre költözni, és ismeretségi körében sincs olyan, aki huzamosabb ideje külföldön él, vagy élt már külföldön 1 évnél tovább"

A helyzet az, hogy bar ezt a negy "pontot" alapvetoen elhiszem, az en esetemben peldaul egyik sem igaz, megis az elejetol a kerites mellett vagyok. Mi lenne, ha felismeresre kerulne az Indexes fejekben, hogy van, amikor kulonbozo okokbol, de ugyanaz a megoldas jon ki?

Ez a "felmérés" is csak arról szól, hogy próbálják tanulatlannak/parasztnak beállítani azt aki nem támogatja a migrációt. Furcsa, hogy rám sem vonatkozik egy pont sem ebből (sőt elég sok ismerősön van akikre szintén nem vonatkozik) és mégsem támogatom (támogatják) a migrációt. Én pont fordítva tapasztalom, azok engednék be őket akik semmit sem tudnak róluk és arról, hogy mi folyik a Közel-Keleten és Afrikában.
Jó lenne megtudni, hogy az indexeseknek milyen végzettségük is van, bár a cikkek színvonala elég sokat elmond róluk. :))

Status
Not open for further replies.