[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 266
113
Istenem... most meg kezdődik az, hogy vannak olyan emberek, akik önként látnak bele kommentekbe negatív dolgokat.

Na de mi proli magyarok nem is érthettyük az ilyen magasztos eszméket. Meg ki az a hülye aki kimegy ingyé' dolgozni, sőt, még lehet, hogy ő fizetett, hogy ingyé' dolgozhasson. Mert ettől majd hasznos ismereteket tanulhat meg a cnc-marós, vagy hegesztő szakmába' , me' nem viszi úgy se' többre a magyar proli, me' szar a magyar oktatás -is. Tuggyuk, de ha nem tudnánk, akkor is vannak, akik minden nap elmondják, legalább husszor, de ők nyilván Oxfordban tanultak, nem a magyar szar oktatásban, ahol csak prolikat képeznek. De nem baj, ez most a divat, majd elmúlik ez is. Addig meg az alulképzett magyar proli nem Ugandába, hanem a putrisorra megy a falu végre, munka után, kinek mi jut.
 

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 638
876
113
Már elkezdett affelé menni, hogy ő csak 1 szemét ember, aki biztos a pénz miatt ment ki, vagy bármi más olyan dolog miatt, ami miatt szemét lehet.

Magadra vetted, de tényleg a te inged?

A proli szint, a normál alatt van, nekem sajnos a környezetemben van elég sok ember akire elég ránézni és máris látszik, hogy milyen nem akarok lenni.

Tessék itt van egy példa, ezt csak azért rakom be, mert kb azok az emberek a célközönsége és fél perce találtam rá.

http://feol.hu/hirek/a-felcsuti-vasut-ele-fekudtek-hogy-ne-indulhasson-el-1766052

Mindegy mi, csak balhé legyen, lehessen hőzöngeni.

Le is írom, hogy ki számít nekem prolinak:

Van pár korombeli munkatársam, akikkel 100 feletti nettót keresünk, ami azért nem sok, tekintve, hogy a nagy része elmegy a kajára ..stb. Ők is többet akarnak keresni, viszont nekünk nem mindig van túlóra, rendszeresen sírnak, mivel ha van hétvégi túlóra, akkor az 2x-es órabér, jó volna 150.000-ret keresni, de áhh hétvégén ne dolgozzunk már napi 4! óránál többet, no meg lehetőleg, hétvégén csak 1 napot dolgozzunk már!! (ha van kedvük dolgozni) Persze így nincs meg az adott összeg, akkor meg sz*r minden. Pedig ők nagyon szeretnének túlórázni (főleg, mikor nem lehet), mert Audira meg BMW-re gyűjtenek, úgy, hogy az autó működését annyira ismerik, hogy 3 pedál van benne, ha csak 2 akkor már hibás.. mert ugye nem vezettek, de ő nekik nagy autó kell, ja ugye a jogsi sincs meg, de megakarják csinálni, csak nincs rá idő, meg kényelmetlen kb az a 10 perc utazás a másik városba, ahol van az oktatás. De ők nem sokára (1 éve folyamatosan nem soká) elkezdik. Próbálnak rá spórolni, mert akarják, de az, hogy pólóra 4-8 ezret költenek, a cipőre 20ezret, nem a háziorvoshoz járnak, hanem magán dokihoz, akinél csak 10ezert, hogy időpont, de a rendszer a sz*r. Jó lenne valami másik meló, csak az a baj, hogy azt nem a szájukba rakják, hogy " Hé, hello te srác! Nem akarsz 500,000 ft-t keresni, 4 óra munkával, ahol csak ülni kell? A 4 órából 3 óra szünet, 1 meg a bejárás." Na ez az elvárás, az ,hogy nyelveket tanulj, a dokumentációkat, adminisztrációkat megcsinálni vagy más a melóban hasznos dolgot megcsinálni, amivel előrébb juthatna, na az már időbe és/vagy pénzbe kerülne, így nem jó.



De van Feri és Pistabá' is, akik már régi motorosok a mezőgazdaságban, igazából sok dologhoz értenek, de ha valami nem jön össze elsőre: "Akkor ott b**** meg a jó **** !!" na meg Pató Pá uram mentalitása is jellemző, mert nem sürgős, meg minek csináljuk meg rendesen? "Jó van az úgy", mert hogy normálisan meglegyenek csinálva a gépek, az több min 1,5 óra, meg kibírják, a Zetor is kibírta, akkor a NewHolland is kibírja, minek neki annyi olaj? Az üzemanyag meglehet pancsolt, mert abból is több bort iszunk meg este az Ildikónéni kocsmájában. (és minden este ott vannak)

No meg pár évfolyam társam: Minek kellett volna tanulni? Az kényelmetlen, az érettségi sem fontos, a haverom is jól él, érettségi nélkül, jó keres. (Ja, csak neki 1 erős szakmunkás bizonyítványa van, gyakorlattal) Aztán jött a pofára esés és sz*r minden, menjünk hétvégén bulizni.



No de van ellenpélda is:

Az édesapámnak 8 szakmája van és a D-n kívül minden kategóriára van jogosítványa, + PÁV III + gépkezelői vizsgák. Ő általában tudott váltani, volt bádogos, hegesztő, alpinista és még nem tudom mik, de a fémekkel és a fával rohadt jól tud dolgozni, no meg autókat javítani. Mégis kamionsofőr, mert ezzel megtud keresni 400+ nettót, plusz mivel dolgozni akar és szeret, heti 1 napot van itthon és ő a legkiváltságosabb a cégnél, ha a telephelyen van, akkor kaját kap, a szabadságot úgy adják ahogy kéri, ha új kamiont vesz a cég, akkor mikor megérkezik a vas, ő az első akit megkérdeznek, hogy átakar-e ülni a régiről az újra. Ha főnöknek segít kamiont szerelni az + pénz. Na ilyen sincs sok helyen.

Másik példa:

Az egyik jó barátom villanyszerelő, na neki viszont Audija van, nem is olyan régi, majdnem full extra, magyar papír ..stb. Csak azért nem nagy köbcentis benzines, mert családi-, kirándulóautónak vette és nem versenynek. A nevét országos szinten ismerik, pedig csak 1 embert foglalkoztat alkalom adtán. Viszont sok helyre direkt őt hívják, mert tudják, hogy igényes, a munka akkor van befejezve, ha összetakarítottál, felporszívóztál .. stb. Munka előtt mindent megnézel, hogy minek lehet baja, mit és hogyan koszolhatnál össze és az ellen védekezned kell, letakarni, elvinni .. stb. Nem méregdrága, de nem is túl olcsó, megfizetik, megvannak vele elégedve, mert sok házban pl úgy dolgozik, hogy a tulaj nincs otthon, de nyugodtak, mert tudják, hogy nem tűnik el semmi.


Meg van olyan ismerősöm, aki nyugdíjas, de mégis vissza-visszahívják, hogy tanácsot kérjenek tőle, meg a külföldi delegációkat ő vigye körbe, mert akkora a szakértelme és ő sem Trabantal jár.

Ja igen és bármilyen hihetetlen, amikor sikeres emberekkel találkoztam és megérdeklődtem, hogy hogyan jutottak oda, mind normálisan válaszolt, mert ők szeretnék átadni a tudást, míg azok akik más hátán másztak fel, azok inkább a "ne tudjál semmit" elven működnek, mert veszélyes lehetsz rájuk.

Itthon is ez a baj, olyan emberek vannak fent, akiket odaraktak és nem olyanok akik elérték azt a szintet.
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 266
113
Már elkezdett affelé menni, hogy ő csak 1 szemét ember, aki biztos a pénz miatt ment ki, vagy bármi más olyan dolog miatt, ami miatt szemét lehet.

Magadra vetted, de tényleg a te inged?

A proli szint, a normál alatt van, nekem sajnos a környezetemben van elég sok ember akire elég ránézni és máris látszik, hogy milyen nem akarok lenni.

Tessék itt van egy példa, ezt csak azért rakom be, mert kb azok az emberek a célközönsége és fél perce találtam rá.

http://feol.hu/hirek/a-felcsuti-vasut-ele-fekudtek-hogy-ne-indulhasson-el-1766052

Mindegy mi, csak balhé legyen, lehessen hőzöngeni.

Le is írom, hogy ki számít nekem prolinak:

Van pár korombeli munkatársam, akikkel 100 feletti nettót keresünk, ami azért nem sok, tekintve, hogy a nagy része elmegy a kajára ..stb. Ők is többet akarnak keresni, viszont nekünk nem mindig van túlóra, rendszeresen sírnak, mivel ha van hétvégi túlóra, akkor az 2x-es órabér, jó volna 150.000-ret keresni, de áhh hétvégén ne dolgozzunk már napi 4! óránál többet, no meg lehetőleg, hétvégén csak 1 napot dolgozzunk már!! (ha van kedvük dolgozni) Persze így nincs meg az adott összeg, akkor meg sz*r minden. Pedig ők nagyon szeretnének túlórázni (főleg, mikor nem lehet), mert Audira meg BMW-re gyűjtenek, úgy, hogy az autó működését annyira ismerik, hogy 3 pedál van benne, ha csak 2 akkor már hibás.. mert ugye nem vezettek, de ő nekik nagy autó kell, ja ugye a jogsi sincs meg, de megakarják csinálni, csak nincs rá idő, meg kényelmetlen kb az a 10 perc utazás a másik városba, ahol van az oktatás. De ők nem sokára (1 éve folyamatosan nem soká) elkezdik. Próbálnak rá spórolni, mert akarják, de az, hogy pólóra 4-8 ezret költenek, a cipőre 20ezret, nem a háziorvoshoz járnak, hanem magán dokihoz, akinél csak 10ezert, hogy időpont, de a rendszer a sz*r. Jó lenne valami másik meló, csak az a baj, hogy azt nem a szájukba rakják, hogy " Hé, hello te srác! Nem akarsz 500,000 ft-t keresni, 4 óra munkával, ahol csak ülni kell? A 4 órából 3 óra szünet, 1 meg a bejárás." Na ez az elvárás, az ,hogy nyelveket tanulj, a dokumentációkat, adminisztrációkat megcsinálni vagy más a melóban hasznos dolgot megcsinálni, amivel előrébb juthatna, na az már időbe és/vagy pénzbe kerülne, így nem jó.



De van Feri és Pistabá' is, akik már régi motorosok a mezőgazdaságban, igazából sok dologhoz értenek, de ha valami nem jön össze elsőre: "Akkor ott b**** meg a jó **** !!" na meg Pató Pá uram mentalitása is jellemző, mert nem sürgős, meg minek csináljuk meg rendesen? "Jó van az úgy", mert hogy normálisan meglegyenek csinálva a gépek, az több min 1,5 óra, meg kibírják, a Zetor is kibírta, akkor a NewHolland is kibírja, minek neki annyi olaj? Az üzemanyag meglehet pancsolt, mert abból is több bort iszunk meg este az Ildikónéni kocsmájában. (és minden este ott vannak)

No meg pár évfolyam társam: Minek kellett volna tanulni? Az kényelmetlen, az érettségi sem fontos, a haverom is jól él, érettségi nélkül, jó keres. (Ja, csak neki 1 erős szakmunkás bizonyítványa van, gyakorlattal) Aztán jött a pofára esés és sz*r minden, menjünk hétvégén bulizni.



No de van ellenpélda is:

Az édesapámnak 8 szakmája van és a D-n kívül minden kategóriára van jogosítványa, + PÁV III + gépkezelői vizsgák. Ő általában tudott váltani, volt bádogos, hegesztő, alpinista és még nem tudom mik, de a fémekkel és a fával rohadt jól tud dolgozni, no meg autókat javítani. Mégis kamionsofőr, mert ezzel megtud keresni 400+ nettót, plusz mivel dolgozni akar és szeret, heti 1 napot van itthon és ő a legkiváltságosabb a cégnél, ha a telephelyen van, akkor kaját kap, a szabadságot úgy adják ahogy kéri, ha új kamiont vesz a cég, akkor mikor megérkezik a vas, ő az első akit megkérdeznek, hogy átakar-e ülni a régiről az újra. Ha főnöknek segít kamiont szerelni az + pénz. Na ilyen sincs sok helyen.

Másik példa:

Az egyik jó barátom villanyszerelő, na neki viszont Audija van, nem is olyan régi, majdnem full extra, magyar papír ..stb. Csak azért nem nagy köbcentis benzines, mert családi-, kirándulóautónak vette és nem versenynek. A nevét országos szinten ismerik, pedig csak 1 embert foglalkoztat alkalom adtán. Viszont sok helyre direkt őt hívják, mert tudják, hogy igényes, a munka akkor van befejezve, ha összetakarítottál, felporszívóztál .. stb. Munka előtt mindent megnézel, hogy minek lehet baja, mit és hogyan koszolhatnál össze és az ellen védekezned kell, letakarni, elvinni .. stb. Nem méregdrága, de nem is túl olcsó, megfizetik, megvannak vele elégedve, mert sok házban pl úgy dolgozik, hogy a tulaj nincs otthon, de nyugodtak, mert tudják, hogy nem tűnik el semmi.


Meg van olyan ismerősöm, aki nyugdíjas, de mégis vissza-visszahívják, hogy tanácsot kérjenek tőle, meg a külföldi delegációkat ő vigye körbe, mert akkora a szakértelme és ő sem Trabantal jár.

Ja igen és bármilyen hihetetlen, amikor sikeres emberekkel találkoztam és megérdeklődtem, hogy hogyan jutottak oda, mind normálisan válaszolt, mert ők szeretnék átadni a tudást, míg azok akik más hátán másztak fel, azok inkább a "ne tudjál semmit" elven működnek, mert veszélyes lehetsz rájuk.

Itthon is ez a baj, olyan emberek vannak fent, akiket odaraktak és nem olyanok akik elérték azt a szintet.

Értelek.
Azonban itt, legalábbis a fórum felületén nem hiszem, hogy ez a "proli" réteg lenne és az állításod meg ennek a közösségnek szólt -érzésem szerint. Na, meg őszintén -minden harag nélkül- mondva a stílus sem volt nyerő. :) Ezért reagáltam, meg úgy, ahogy.
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 266
113
Érdekes gondolatmenet:

http://www.hidfo.ru/2016/05/a-vonat-ami-elgazolta-soros-gyorgy-ideait/

Erről az felcsúti kisvasútról -részemről pártállás mentesen- mindig egy rigmus jut eszembe: <i>"Gesztre megyen extravasút. Abcúg Tisza, Éljen Kossuth!"</i> ... de ha már Tiszát emlegettem: <i>"Tisza malma két közre jár: Bécsnek őröl, nekünk darál.</i>"

Amúgy nem tudom, hogy mit rugóznak ezen a kisvasúton, mikor az országban rengeteg olyan ostoba pénzszórás van, ami csak azért valósul meg, mert "erre volt pályázat".
 

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 638
876
113
Lehet, hogy nem volt nyerő, de van pár visszajáró alak. Bár őket, elég sokat látom piros profilképpel... :D :D

Felcsút miatt híres a kisvasút és akkor elég sokan felkapják a fejüket... de igazából ennek a vonalnak lehetne létjogosultsága is, ha máshogy húznák a nyomvonalat.

Itt élek nem messze Felcsúttól, hát eléggé a semmi közepén van, egy főút megy át rajta és ennyi kb, bár a főút menti falvak és Felcsút meg Alcsút közötti különbségek azért szembetűnőek. Én azt is megnézném, hogy kinek a területén épült a kisvasút... ez csak tipp.

Viszont tényleg lehetne értelme, mert ebben a térségben is van sok látni való, csak az a baj, hogy rejtettek illetve, nem olyan hatalmas szenzációk, hogy valakik egy egész napot rááldozzanak, de ha mind, vagy egy részét körbe tudnák járni, no meg a Velencei-tóig, vagy a baracsaki vasútállomásig elhúznák, akkor még működhetne is.. néhány átalakítással.
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 304
113
A család mávos, különböző beosztásokban dolgoznak, de általánosságban ki vannak akadva a kisvasúton aminek semmi gyakorlati hasznát nem látják. Arról nem is beszélve hogy nem érzik biztonságban az állásukat mert mostanában rebesgetik hogy a belföldi személyszállításra versenytársakat fognak beengedni.
Nem prolisság megszólni a felesleges költekezéseket, de gyökérség a sínre feküdni öt percre amíg megvan a felvétel aztán jót aludni hogy ma is mennyit tettem a hazáért. Ezeknek az embereknek utána kéne néznie a dolgoknak, adatot gyűjteni ha már ennyi idejük van. Aztán az alapján mehet a feljelentés.
 

formosa

Member
2015. május 18.
427
2
18
Igazuk van a sínekre fekvőknek! Kisvasút, stadionok, rablóbankok és várbaköltözés helyett a düledező kórházakra, iskolákra és nyugdíjemelésre kellene költeni!

Persze lehet építeni kisvasutat is pl. a Balatontól a Balaton felvidékre ill. a Bakonyba, vagy a fővárosból a Budai hegyekbe ill. a Pilisbe. Arra még utas is lenne, bár a tízezer mindenképpen túlzás.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
Igazuk van a sínekre fekvőknek! Kisvasút, stadionok, rablóbankok és várbaköltözés helyett a düledező kórházakra, iskolákra és nyugdíjemelésre kellene költeni!
...
Miert nem arra koltottek amikor kormanyon voltak?
 

lgabo

Well-Known Member
2015. március 18.
998
810
93
<blockquote rel="formosa">Igazuk van a sínekre fekvőknek! Kisvasút, stadionok, rablóbankok és várbaköltözés helyett a düledező kórházakra, iskolákra és nyugdíjemelésre kellene költeni!
...
Miert nem arra koltottek amikor kormanyon voltak?</blockquote>

Mert a Feri rendes ember :-D
Dobtam egy hátast a röhögéstől mikor elolvastam

http://alfahir.hu/gyurcsany_azt_mondta_inkabb_tisztesseges_es_szegeny_marad
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 266
113
Formosa, konkrétan melyik kórházra gondolsz, hogy düledezik? Gyöngyösön pl mostanában adtak át egy új kórházat, újítottak fel teljesen iskolát, -csak, hogy egy települést említsek- azon miért nem lovagol senki?
A vasút, vagy út felújításokról miért nem szól a fáma? Miért csak a negatív dolgokat kell emlegetni? Értem én, hogy geci Orbán, na de már kezd unalmas lenni.
 

thomashewitt

Active Member
2015. március 21.
472
165
43
Nem arról van szó, hogy ezek kevesebbet lopnának, de amikor ők voltak:
-+ 10,000 mrd HUF-al növelték az államadósságot
-2006-ban 10% volt a költségvetési hiány
-2008-ban az ország, kvázi államcsődben volt, mert nem volt az a hülye magánbefektető, aki vett volna állampapírt, maradt az IMF
-a szavazókat megvették, nyúgdíjas-közalkalmazott 13. havi, cigány 2005-ben duplacsaládi, akkor biztos arattak a kocsmák, meg a játékgépezők, mindezt a versenyszféra állta, mint a katonatiszt.
-a közműszolgáltatók oda emelték a díjat ahová akarták, a felvett eltékozolt hitelt, pedig levásároltuk a multiknál, könnyen jött pénz, könnyen is ment.
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 820
47 189
113
Uraim, a szavazó urnák mellett el fog dőlni, hogy mennyire geci az a "zorbán". Engem konkrétan a 35% fizetésemeléssel + a családtámogatási rendszerükkel megvettek kilóra. Ez van. Mindenki szépen végig gondolja majd, hogy neki mikor volt jobb, "gyurcsányisztányban" vagy "orbánisztánban", azt elmegy szavazni. Jelenleg ahogy én tudom, nagyon durván vezet "gyurcsányisztánnyal" szemben "orbánisztán", talán nem véletlenül egyébként...
 

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 825
57 731
113
Egyszer már mondtam. Nem mindegy, hogy a hasznot lopod el vagy hitelbe lopsz...
És én eddigi rövid életem során nem éltem még olyan rendszerben ahol ne loptak volna. Én se örülök, hogy lopnak és engem is irritál sok minden de most ez a rendszer a realitás.
 

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 464
142
63
Nem arról van szó, hogy ezek kevesebbet lopnának, de amikor ők voltak:
-+ 10,000 mrd HUF-al növelték az államadósságot
-2006-ban 10% volt a költségvetési hiány
-2008-ban az ország, kvázi államcsődben volt, mert nem volt az a hülye magánbefektető, aki vett volna állampapírt, maradt az IMF
-a szavazókat megvették, nyúgdíjas-közalkalmazott 13. havi, cigány 2005-ben duplacsaládi, akkor biztos arattak a kocsmák, meg a játékgépezők, mindezt a versenyszféra állta, mint a katonatiszt.
-a közműszolgáltatók oda emelték a díjat ahová akarták, a felvett eltékozolt hitelt, pedig levásároltuk a multiknál, könnyen jött pénz, könnyen is ment.

Egy rablóbanda volt az is, de legalább volt szégyenérzetük és nem mentek egy szint fölé.
Ami viszont megkerülhetetlen tény hogy 2008-ban volt egy világválság, egy kormány se tudta volna megakadályozni hogy ne álljon a földbe a magyar gazdaság.

Jelenleg minden le van rabolva, de az államadósság ugyanúgy az egekben. A magánnyugdíj elrablásáért 20 éven belül akasztani fognak, amikor el kellene kezdeni folyósítani a munkavállalókat megillető összeget. Ki fogja akkor kifizetni a hiányzó 3 billió forintot?

Az életszínvonal érezhetően csökkent ahhoz képest ami 6 éve volt. A legfőbb bűnük mégse a fentiek, hanem az hogy a keresőképes lakosság 1/4-e elhagyta az országot a rendszer által kiváltott állapotok miatt. Őket ki fogja pótolni?
Magyarkodástól tele lesz az emberek hasa?
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
Egy rablóbanda volt az is, de legalább volt szégyenérzetük és nem mentek egy szint fölé.
Csodbe vittek az allamot az onkormanyzatokat es az csaladokat.

Ami viszont megkerülhetetlen tény hogy 2008-ban volt egy világválság, egy kormány se tudta volna megakadályozni hogy ne álljon a földbe a magyar gazdaság.
Vagy igen. Ok bevalottan elkurtak. Nem kicsit. Nagyon.

Jelenleg minden le van rabolva, de az államadósság ugyanúgy az egekben.
Imf es eu-hitel kifizetve. Allamhaztartas stabol. Onkormanyzatok megmentve. Csaladok megsegitve, stb...

A magánnyugdíj elrablásáért 20 éven belül akasztani fognak, amikor el kellene kezdeni folyósítani a munkavállalókat megillető összeget. Ki fogja akkor kifizetni a hiányzó 3 billió forintot?
Amikor a tolvaj reklamal...

Az életszínvonal érezhetően csökkent ahhoz képest ami 6 éve volt.
A haveri korodben? :)
A legfőbb bűnük mégse a fentiek, hanem az hogy a keresőképes lakosság 1/4-e elhagyta az országot a rendszer által kiváltott állapotok miatt. Őket ki fogja pótolni?
Magyarkodástól tele lesz az emberek hasa?
El lehet menni. Ki is mondta ezt? Mert nem az Orban uldozte el oket.
 

lgabo

Well-Known Member
2015. március 18.
998
810
93
Ebből is látszik, hogy létezik egy másik Magyarország :)
Szerencsére a kétharmad a valóságban él a maradékra meg visszahullik a saját átka és ez így van jól...
 
Status
Not open for further replies.