Kérlek, a tényekből indulj ki, és ne állíts olyat kérdésnek álcázva, amit sehol nem mondtam.
Mit mondtam?
Milyen tények ember?! Amit a velünk nyiltan ellenséges ukri katonai junta mond és vetít?? Az neked már tény?! Brávó.
Nézzd csak, egy ukri határőr!

A sorozat sztorija szerint névvel, ranggal, beosztással, így tény ez is, nem?
Csak viccelek, de már kínomban röhögök..
Sokadszor: Gáz az, hogy az ukrik bekamerázták a magyar titkosszolgálat autóját, amiről van egy felvétel.
Mit nem mondtam, csak te akarod többedszerre rám kenni: Hogy az ukránok verziója igaz.
Ha előítéletek nélkül olvasnád ezt a fórumot, akkor megtalálnád azokat a hozzászólásaimat is, amik éppen az ukrán verziót vonják kétségbe. Jó olvasgatást!
Az a gond, amit látszólag nem értesz, hogy számolatlanul ismételgetsz egy számodra kifejezetten irritáló részletet az ukri videót, az állítást, amit sikeresen elhitettek veled, de rövidre zárva, legyen ez a te gondod.
Van felvétel? Ejha. Tudod most kijött egy friss videó a britt, a német, és a franciák vezetőjéről, hogy elvileg kokainozhattak. Elhiszem e? Háát, ez inkább hihető, mint az ukri mese.
Rád én nem akarok kenni semmit sem, mi értelme lenne..
Csak hát a kérdésre nem akartál válaszolni, hogy megkajáltad e az ukri narratívát.
Én annak a véleményemnek adtam hangot, hogy nem tudok mindent készpénznek venni, amit főleg ellenségeink hazudoznak rólunk.. Csak nehogy túl messzire menjenek a provokációikkal..