Én kíváncsi vagyok, hogy Putyin milyen útvonalat választ Budapestre. Belarusz - Lengyelország - Szlovákia - Budapest vagy Fekete-tenger - Bulgária - Szerbia - Budapest útvonal a valószínűbb?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát inkább törökország Bulgária szerbia budapestÉn kíváncsi vagyok, hogy Putyin milyen útvonalat választ Budapestre. Belarusz - Lengyelország - Szlovákia - Budapest vagy Fekete-tenger - Bulgária - Szerbia - Budapest útvonal a valószínűbb?
Bulgarokban nem vagyok biztos hogy atengedik.Hát inkább törökország Bulgária szerbia budapest
Előbb mint a lengyelekBulgarokban nem vagyok biztos hogy atengedik.
Nem örülök neki...
Nekem is ez a bajom ezzel. Óriási nemzetbiztonsági kockázatot hordoz. Nem egy világvége Alaszka vagyunk, ráadásul tele ukrán menekülttel. Az se érdekel bizonyos ukrán köröket, ha fél Budapest elszáll a cél érdekében... Valami félreeső, kisebb hely biztonságosabb lenne a találkozóra.Csak nehogy itt basszák haza az egyiket/mindkettőt...
Ennek a kormánynak egy jó döntése volt, ahogy a migránsokat kezelte (látszólag), mert mint tudjuk szabadon engednek amúgy mindenkit... A kormány meg rohadtúl nem békepárti, csak hintapolitikát folytat, miközben a nagyoknak meg a hasznos hülye. A békéről beszél közben folyamatosan hergeli a saját társadalmát vélt ellenségek és egymás ellen... ez a kormány nagyobb kárt tett a társadalomban, mint a Tanácsköztársaság.Kedves fórumtársak innen és onnan egyaránt. Ha nem is lesz azonnali és közvetlen eredménye a csúcstalálkozónak, már az, hogy összejönnek, ráadásul nálunk, az elismerése annak a békepolitikának, amit a Magyar Kormány képvisel. Valamint elismerés Hazánknak is.
Lehet fanyalogni, lehet fintorogni, de egy meg egy az még mindig kettő.
(Utóirat: ez Ursula and Co. és a Nyílt Társadalom&Soros&Co. végének kezdete.)
Külön-külön találkoznak.Es a bohoc miert is lenne meghivva?
Ennek örülök, mert akkor láthatod, hogy milyen eredményekre képes a magyar diplomácia.Én még emlékszek viktorka békemissziójára is 22-ből
Senki sem mondta, hogy itt köttetik meg valamiféle béke,...de nem hiszem, hogy lakcimkártya kellene hozzá, hogy leirhassam, hatalmas diplomáciai siker, ha megvalósul ez a budapesti csúcs, teljesen más dimenzióba helyezve Magyarországot.Erre térjünk vissza pár hónap múlva hogy lesz-e eredmènye illetve ha benyújtottàk érte a számlát.
..csak hogy ne szop.atok annyira iszonyatosat, csak kicsit-nagyon.Valamint az lesz erdekes ha ugy alakul jovore hogy bukik a mostani garnitura de mar fizetjuk amit kell, na az iszonyat szopo lesz.
Azt is Soros fizette?Mondjuk ha legalább azt tudnád, Orbán miből írta a diplomamunkáját, akkor értenéd a békemisszióját is.
Operacija Potok II - Trojnaja DruzsbaÉn kíváncsi vagyok, hogy Putyin milyen útvonalat választ Budapestre. Belarusz - Lengyelország - Szlovákia - Budapest vagy Fekete-tenger - Bulgária - Szerbia - Budapest útvonal a valószínűbb?
Fun fact: a START III-t anno Prágában írták alá szóval simán benne van, hogy nálunk meg a hosszabbítást.Egyébként sztem USA - orosz viszonyról fognak tárgyaéni, ennek Ukrajna csak egy pici mellékszála. Csatlakozok @nyugger -hez, bejelentést ne várjon senki.
valahol azt írták, a világ tenoristáinak a listái jellemzően a (mindenkori) orosz elnökkel, usa elnökkel, és a római pápával kezdődnekÓriási nemzetbiztonsági kockázatot hordoz
Most úgy gondolom ,feldühödött történész professzorok,igazságosztó lmbtq aktivisták nem rúgnak labdába már.Ugy érzem akik igazán kavarnak ,a lezárásban érdekeltek.Trumpot egyébként se azért választatták meg ,hogy ideje előtt meghaljon.Putyint nyiltan megölni most mikor az oroszok pont felpörögtek?Az erőforrások durva pazarlása lenne ami utána jönne.A két vezető közös nevezöje Orbán.Még az is lehet tényleg itt kötik meg a békét.Nekem is ez a bajom ezzel. Óriási nemzetbiztonsági kockázatot hordoz. Nem egy világvége Alaszka vagyunk, ráadásul tele ukrán menekülttel. Az se érdekel bizonyos ukrán köröket, ha fél Budapest elszáll a cél érdekében... Valami félreeső, kisebb hely biztonságosabb lenne a találkozóra.
Nekem is ez a bajom ezzel. Óriási nemzetbiztonsági kockázatot hordoz. Nem egy világvége Alaszka vagyunk, ráadásul tele ukrán menekülttel. Az se érdekel bizonyos ukrán köröket, ha fél Budapest elszáll a cél érdekében... Valami félreeső, kisebb hely biztonságosabb lenne a találkozóra.
Ennél nagyobb nemzetbiztonsági kockázatot húzott a nyakunkra kormányunk, amikor megengedte az egyik homoki roma titkosszolgálatnak, hogy Magyarországon, magyar fedőcégeken keresztül intézzenek párezer preparált mobiltelefont és csipogót, hogy a másik homoki roma nép vezetőségét lefejezzék.Nekem is ez a bajom ezzel. Óriási nemzetbiztonsági kockázatot hordoz. Nem egy világvége Alaszka vagyunk, ráadásul tele ukrán menekülttel. Az se érdekel bizonyos ukrán köröket, ha fél Budapest elszáll a cél érdekében... Valami félreeső, kisebb hely biztonságosabb lenne a találkozóra.
A számlát mar ismerik fent, a kérdés megéri-e…szerintem nem, de ez van.
Valamint az lesz erdekes ha ugy alakul jovore hogy bukik a mostani garnitura de mar fizetjuk amit kell, na az iszonyat szopo lesz.
Koszonom a bokot, sokat gyakoroltam a sejtelmes utalást az edző az asszonyBazmeg komolyan, inkább ne írj semmit.... János esztergomi érsek egy nyílt, egyenes ember hozzád képest.![]()
![]()
végül is csak "kevésbé fontos" vezetőkkel ápol jó viszonyt Orbán, ilyen szóra sem érdemes nevek mint Trump.Putyin,Xi Jingpin,Netanjahu,Erdogan stb stb .. csak a fontosabbakat irtam le .. viszont az is igaz,és kritikaként el kell ismerni hogy pl Szváziföld, vagy Nauru miniszterelnöke nincs a felsoroltak között ..Kedves Mijki.....
Tiszteletben tartván véleményed, engedd meg, hogy vitassam azt.
Ha és amennyiben e találkozónak azonnali, kézzel fogható eredménye nem is lenne, akkor is példa nélküli külügyi siker egy ekkora, ilyen jelentéktelennek számító kormánytól. Sem gazdasági, sem katonai erőnk nincs ehhez és mégis a határozottság, intelligens kezelése a konfliktusoknak eredményt szül.
Nem kell szeretni e kormányt, hiszen itthon hibázik eleget. DE DOLGOZIK, és eredményeket ér el. Fikázni is lehet, de ameddig nincs előre mutató alternatíva, szakmai vélemény, addig ez csak fikázás.
Ezen eredmény elérésekor pedig fanyalogni: kilóg a lóláb.
Ha egy picit NEM ORBÁNT LÁTOD, hanem a hazádat (ha az), akkor örülnöd kellene pártállástól függetlenül. Na, ezt nem tudjátok sem felfogni, sem megvalósítani.Mindegy, ki a vezető, HAZA EGY VAN.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..