Van egy elméletem:
Vonáékat nem tudja Viktor kikerülni, ellenben nem hiányzik a botrány.
Kik azok, akik hitelesen és komoly dolgokkal támadni tudják a Jobbikot? Kik gyújtották meg Csanád alatt a heverőt?
Na kik?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van egy elméletem:
Vonáékat nem tudja Viktor kikerülni, ellenben nem hiányzik a botrány.
Kik azok, akik hitelesen és komoly dolgokkal támadni tudják a Jobbikot? Kik gyújtották meg Csanád alatt a heverőt?
Ne légy te abban olyan biztos 1994-ben mindenki meg volt győződve, hogy az SZDSZ nem áll össze az MSZP-vel. Aztán mi lett a vége... Politikában soha ne mond, hogy soha.
Amióta lehozta a nyugati média, hogy a Fidesz leváltásának egyetlen alternatívája a Jobbik lehet, még inkább berezeltek a fiúk. Egyébként a Fidesz mindig is a Jobbikot tartotta a legfőbb ellenfelének, legjobban mindig is őket támadták.
Ahhoz kepest elegge bejott nekik.A Fidesz a legfőbb ellenfelének mindig is a demokráciát tartotta.
Jelen pillanatban a Fidesz és a hozzájuk szorosan köthető körök lopják szét az országot, züllesztik még a ballib szintnél is alább honvédelmet, építenek kormánykötődésű rendőri/titkosszolgálati erőt és akadályozzák az igazságszolgáltatás munkáját valamint üzletelnek szaudi terrorista kötődésű, Soros/open society kötődésű egy egyéb sötét figurákkal.
Szóval igen, el kell zavarni a Fideszt, a fő embereket lehetőleg azonnal a cellába.
Azoknak pedig akik szerint a magyar haza érdekei kimerülnek Orbán, Rogán és köreik gazdagodásából elmeorvosi kezelésen túl nem tudok mit ajánlani.
Miért, a Fidesz mely cselekedete összeegyeztethető morálisan azzal, amit kifelé mondanak? Még akkor is hazudnak, amikor jó napot kívánnak.
A wikileaks szerint Orbán Viktor még 2010-ben azzal nyugtatta az amerikai nagykövetet, hogy ne azt nézzék amit mond, hanem amit tesz.
A jobbik már 2009/10-ben is leszögezte, hogy ők nem cigány vagy zsidóellenes párt, csak azt szeretnék, ha a törvények mindenkire egyformán vonatkoznának. Ehhez képest mi változott? És azt sem értem, mi olyan van leírva abban a cikkben, amivel bármi probléma lenne.
Szerintem mielőtt elkezded Orbánt támadni, és azt a hamis látszatot akarod kelteni, hogy mennyire amerikabarát, olvassál bele Eleni Kounalakis volt amerikai róla írott könyvébe. Másról sem ír, mint arról, hogy hónapokba, de inkább évekbe telt, míg kiismerték, hogy őket veszi hülyére Orbán. Mert szemtől szembe mindig nagyon udvarias, kompromisszumkész volt, aztán a döntések mást tükröztek. Velük legalább eljátszotta, hogy mást mondott, és tett.
Nem tudom, hogy tényleg nem látod át a folyamatokat, vagy valamilyen érdekből nem vagy hajlandó átlátni, és monomániásan lököd a jobbikos közhelyeket.
A Fidesznek vannak kevéssé vállalható ügyei, de azt állítani, hogy nem tett meg számos lépést a külföldi függőségünk csökkentésére, azaz hogy ne ment volna szembe számos területen a globalista érdekekkel, az egyszerűen hazugság. Számos pénzügyi lépés (pl. az alacsonyabb alapkamat, bankadó), önállóbb külpolitika, a paksi beruházás, a bevándorlással szembeni határozott és világos állásfoglalás. Ezek az okai, ezek, az önállóságunkat védő lépések az okai a külföldi támadásoknak. Hogy nem vagyunk eléggé engedelmesek a nyugati globalista köröknek.
És ekkor jön a képbe egy BBC cikk, annak a BBC-nek a cikke, amely a globális elit egyik legfőbb médiuma, és megjelentet egy pozitív hangvételű cikket a Jobbikról. Hangsúlyozva, hogy ők az esély az ENGEDETLEN kormány leváltására. Ugye nem kell tovább magyaráznom, hogy akkor a Jobbikot már kevéssé tartják veszélyesnek, vagyis kevéssé tartanak attól, hogy engedetlen lesz. Ha pedig engedetlen lesz, az egyet jelent a nemzeti érdekeink maximális feladásával a globális érdekekért.
Ennél szájba rágósabban nem tudom elmagyarázni a helyzetet. Ha így sem érted, feltételezem, nem akarod érteni.
Egy kicsit furcsára sikeredet a vége, mert a net kapcsolat kihagyott. Szóval:
A nyugat elvárása szerint nem a saját számára kellene legyőzni a Fideszt, hanem abból acélból, hogy a nyugat számára megbízhatóbb balliberális blokk szerezhesse meg a hatalmat. Ha ezt Vona nem látja, akkor nagyon vak, márpedig én ezt nem feltételezem róla.
Majdnem mindennel egyetértek, csak ne becsüljük le az elvtelen, pusztán protestből szavazó tömegek méretét. Azok meg odaállhatnak majd vagy a ballibhez, vagy a Jobbikhoz. Amelyiket esélyesebbnek látják Orbán ellen. Nyilván ezért simogatják a Jobbikot a ballib médiában, hogy adott esetben ne legyen lelki trauma a komcsiknak átszavazni rájuk Orbánék ellen, ha úgy hozza az élet, hogy nekik van több esélyük. Mindez megint csak elég árulkodó, hogy a ballibnek jobban megfelel akár a Jobbik is, mint az Orbán-kormány.
Ne csodálkozz rajta, a ballib véleményvezérek a demokráciától teljesen idegen jelzőkkel, jelentésekkel definiálták a demokrácia szót.A Fidesz a legfőbb ellenfelének mindig is a demokráciát tartotta.
Ahogy mondod, majd megszakérti, hogy a légpuska csőtorkolati energiája erősebb mint 7,5 Joule, tehát jogilag lőfegyver, ha talál még egy régen engedély nélkül vásárolható flóbert revolvert, máris megnyerte a főnyereményt, mert az már ma engedély köteles, hiszen lőfegyver. A hatástalanított fegyvereket szépen szétszedi, tesz bele egy komplett zárszerkezetet, ütőszeget, és megállapítja, hogy élessé visszaalakítható lőfegyver. majd lehozza a kormány média: több éles lőfegyvert találtak a náciknál!
ITT : http://www.antalffy-tibor.hu/?p=20295#comment-180881
EZT olvastam:
"bocsánat ha offolok kissé, de ugy néz ki, hogy valami fölöttéb érdekes dolog van nálatok-magyarországon-készülőben,
csak nem tudom pontosan mi lesz az, akkor esetleg ti odaát többet tudtok a dologról.
nos, a lényeg:
a nem messze lakó kedves fiam néha átszalad hozzánk egy kávéra, tereferére , anyja főztjére stb.
nem ismeri magyarországot, de tudja ,hogy mi igen, és most ezalkalommal szegedről kérdezősködött. jó barátaink vannak szegeden, voltunk náluk néhányszor, szóval amii keveset tudunk a városról, megosztottuk vele.
kiderőlt, hogy néhány napot nálatok volt, valami fejvadász cég hozta össze egy valami ottani-DE NEM MAGYAR-cég, vagy kutatóintézet illetékeseivel a létesitmény computerizálását illetóen, amire nagyon szeretnék az izraeli fiukat megnyerni.
nem biztos, hogy a fiam kimegy a végén, mert, ahogy előadta, és nem tetszik neki:
a facility valami lézertechnológiai kisérletekben utazik, aminek mibenlétét nem közlik,csak annyit, hogy lézerről van szó. csak miután aláirta volna a szerződést, azaz rácsapódik a csapdaajtó, akkor tudott volna meg közelebbit, ez viszont nem tetszett neki, csak ugy, megérzésből.
azonkivül, ami gyanus volt, az a felkinált fizetés. ” apus, olyan javadalmazást kináltak, hogy kishiján lefordultam a székről”- mondja nekem a kölyök , aki már dolgozott sokfelé a világban, még az emirátusokban is 2007-8-ban, szintén olyan pénzekért, hogy ÉN bizony lefordultam a székről, mikor hallottam, de most valami nagyon nem tetszett neki, és a fiamnak annyi sok külhoni munkák uyán megvan a szimatja.
ami szinytén nem volt inyére, hogy a munkahely mélyen a föld alatt lenne.
dolgozott ő bizony a füld alatt 5 hónapig valahol-akárhol, szintén eszméletlen fizetéssel, de miután végre hazajütt, kijelentette, hogy soha többé.
az egész ahogy van, nem tetszett nekem. az hogy mélyen lent vagyunk, hagyján, ha ugy van berendezve az egész environment, hogy észre sem veszed, hogy lent vagy, mint volt AZON a másik helyen.
de azok legalább nem adták ki magukat tudományos intézetnek, és helybeliek voltak, ezek pedig, akikkel magyarban talélkoztam, egyik sem az.
azonkivül, teszi hozzá, nincs az a tudományos kutatóintézet a világon, amely ILYEN JAVADALMAZÁST KINÁLHAT.
Mivel semmi továbbit nem lehetett kiszedni belöle, megkérdem, mit tudtok a valahol szeged környékén létesülő óhajtó akármilyen lézerkutató intézetről?"
Esetleg valaki-valamit tud erről?