Hát érdemes elolvasni.
Most így hirtelen pár mondat:
"Az egyik: román energia egy a Fekete-tengertől érkező vezetéken keresztül jut Magyarországra. Itt az Exxon Mobil végzi a kitermelést és kész folytatni a munkát. Sajnos, időközben Románia olyan törvényt hozott, amely 15 százalékos adót vet ki a rossznak tartott energiahordozókra."
"Hivatalba lépésem harmadik napján már látogatást tettem a CEU-n, hogy megmutassam, milyen fontos ez az intézmény számunkra. És ez ismét nem amerikai érdek. Ez Budapest és Magyarország érdeke. Ez az egyetem nem fog elköltözni. Ugyan miért akarják, hogy Bécsbe költözzön? Semmi értelmét nem látom. "
"Azt mondanom sem kell, hogy én a demokrácia elkötelezett híve vagyok, ami a joguralmat és a számunkra oly fontos szabadságjogokat – vallásszabadságot, szólásszabadságot, sajtószabadságot – jelenti, amelyek életünket irányítják. A mi országunk számos háborút vívott ezeknek a jogoknak a védelmében."
"Véleményem szerint Oroszország nagyon bomlasztó ország, nagyon bomlasztó vezetővel. Célja a bomlasztás, ami az Egyesült Államoktól távol áll. A mi országunk célja a segítségnyújtás, amit egész történelmünk bizonyít."
Szóval na, érdemes elolvasni az biztos.