[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
28 117
119 430
113
2029837-200.png
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 621
55 096
113
Hát, azért azt át kellene /lehetne gondolni, hogy melyik nemzetnek volt érdekel, hogy betagozódjunk a nyugati kultúrkobe.
A vezeto értékelése az volt, hogy beáldozza a fiát, majd vele a negyed népét, elárulja a saját hadseregét, hogy a vérvonala fenmaradhasson.
Jól is sikerült....
A fiát még életében elárulja az "kultúrkor" amiért o elárulta a népét, akkora uzlet volt.
Stb.
Igy utólag nèzve, lehet, hogy jobb lett volna ha az ortodox egyhâz felè orientâlódunk a rômai katolikus helyett.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
K

kamm

Guest
Igy utólag nèzve, lehet, hogy jobb lett volna ha az ortodox egyhâz felè orientâlódunk a rômai katolikus helyett.
Na az tette be volna igazan a kaput, az azsiai orosz-szlav , felfeudalis kulturaban ragadni orokre.
Ha nem lennenk RK csalad akkor is azt mondanam, hogy halistennek, hogy a nyugati civilizacio fele huzott Istvan.
 
  • Tetszik
Reactions: szzsolt81

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 072
33 326
113
A nagyaranyu nepessegszaporulat /csunyaszoval./ kulcsa. Nem mas mint hogy a no haztartasbeli. Akkor is amikor a gyerekek mar nagyobbak. Igy minel tobb gyerek szuletik az anya annal tobbet marad othon. /a karierizmus ennek ellene tesz./ nem lustasag ez a no reszerol ezt kell megerteni hisz van neki eleg meloja megha szabad ideje is van. Hisz nem napi 8 oraba cdinalja amit csinal...

De ehhez a ferjnek jol kell keresni ha tulmunkat is vallal azt ne folyamatosan tegye hanem alkalom szeruen....

Mint a regi kemeny kartonos gyerekkonyvbe... :D

Ezt kell elerni. Dolgozhat a no is homeofic vagy valami othon vegezheto egyeb munkat...
Az internet ma mar segitseg ebbe mind munkateren mind esetleges ertekesites teren...

Ha megkerdez valaki egy futoszallag mellett allo not hogy szulne e meg 3 gyereket es maradna veluk othon ugy hogy a ferje ugy keres napi8 oraba heti par ora esetleges tuloraba hogy a jelenlegi eletszinvonaluk nem romlik. 10 bol 9 bevallalna...

Tehat szukseg van a magasabb ertek eloallitasara szukseg van a joletre de a meghatarozo a no. Igazabol ha a no akar megegy gyereket akkor lessz is.

De a no /kicsit durva/ de ha szabadabb az elete /persze bevallalja azt a kotottseget ami az elejen van mert altalaba eleg okosak ahhoz/ bevalallja a gyereket.

Az eggyik dedoreganyamnak nagyon sok gyereke volt /12/ nem szeretett dolgozni /munkahelyen/ a hazkorul mindent megcsinalt amit kellett.

Masik dedoreganyam nagyon dolgos volt /2/ gyereke volt/van. Ez abba az idobe kevesnek szamitott /sok gyerek meghalt nalluk szerencsere nem volt ilyen./ o szeretett munkahelyen dolgozni /a hazimunkaval es a hazkorulivel ugy volt hogy inkabb fizet valakinek hogy segitsen be./

Irhatnak a tobbirol is /kb ugyan ez lenne a felallas./ de nem csaladi sztorizgatok. A lenyeghogy regen itt is ott szuletett tobb gyerek ahol a no othon maradhatott/es othon is akart maradni. Kozelkeleten othon kell maradniuk nol is a gyerekszam ahol mar szabadabbak es nem kelk maradniuk /ott a regebben muszaly miatt sok no nem akar othon maradni./ kevesebb gyerek szuletik. Afrikaba ahol a nonek nincs is eselye munkaba jarni szuli a gyerekeket. Kinaba de japanba is amikor gyerekbummok voltak ez volt vagy indiaba... Ez nem gazdagsag vagy szegenyseg kerdese. Hanem hogy a nok adott tarsadalomba mennyire vannak anyaszerepbe a haztartas vezetojekent...

Itt nallunk mivelnagy az eggyenloseg ez ugy erheto el hogy a haztartasba bizony at kell engedni az asszonynak a szerepet... /elobb utobb at is veszi vagy vallas :D / ez nem azt jelenti hogy a no viseli a nadragot vagy a no az ir a haznal.../
 

Halfdan

Well-Known Member
2019. január 9.
2 045
2 734
113
Egy eurázsiai-afrikai keveréknép megalkotása zsidó arisztokráciával fűszerezve éppen folyamatban van. Nézd már meg melyik szabadköműves páholy tagja volt és kik voltak a barátai, kik finanszírozták tevékenységét. Ne legyél már naiv... a vallás, a nemzetek és a család felszámolását már az Illuminátus Rend meghirdette 1776-ban.

:)
 
  • Vicces
Reactions: formosa1

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
1 952
6 991
113
Korábban a HTKA-n is írta valaki, hogy nem látja elvárhatónak, hogy a "magyar létbizonytalanságba" a családok gyereket szüljenek.
Ezt nem nagyon értem??? Magyarországon kb. 150 éve nem volt --valóban-- hosszabb létbizonytalanság!
azt mégis a hittan tanárom vasutas nagyapja kertes házat épített fizetéséből, banki kölcsön, lopás, babaváró/Csok meg egyéb probléma megkerülő segélyek nélkül a két vh között.
A fact az hogy szarabbul élünk mint a Horthy korszakban, és még mindig zsebpénz fizetések vannak a többség számára itthon. Amíg ezt nem oldják meg addig demográfiai növekedés nem lesz.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 991
53 878
113
Az önmeghasonlást nem egészen így értettem...
Némileg azért vitatkoznék azzal, amit írtál. Valamennyire sikerült ötvöznünk a keresztény hitet a saját hitvilágunkkal. Ennek pedig az is oka, hogy nagyon sokan jóval előbb Jézus követőjévé váltak már, mint ahogy Szent István színre lépett.
..
Azzal egyetértek, hogy "korszerűnek" kell lenni, de egyszersmind önazonosnak is meg kell maradni. Ez fontos! Valahogy úgy, ahogy a kígyó is leveti a régi bőrt, de alatta továbbra is ugyanaz a kígyó lakozik benne. Csak az új bőrben aztán áramvonalasabb, picit máshogy fest első blikkre, esetleg gyorsabban siklik, de belül önmaga!





4-6000 éve utálják egymást 10:2-hoz arányban, ez ki-kibukkan.
 

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 450
17 687
113
Ez egy nagyon érdekes hír...
Hirtelen pedig "leleplező autóbaleset" elszenvedője lett Jakab Péter, és Horn Gábor is!
Hát Jakab autó balesete minden csak nem hír. Reggeli közben láttam a királyi egyesen, ez már ilyen Blikk színvonal. Belement a kocsija az előtte lévő verdába amit a haverja vezetett. Hát úristen mekkora botrány! Vihar egy mini biliben. A köztévé meg ilyen fa@@kkal tölti ki a műsoridejét híradó címszó alatt. Agyrém.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Egy eurázsiai-afrikai keveréknép megalkotása zsidó arisztokráciával fűszerezve éppen folyamatban van. Nézd már meg melyik szabadköműves páholy tagja volt és kik voltak a barátai, kik finanszírozták tevékenységét. Ne legyél már naiv... a vallás, a nemzetek és a család felszámolását már az Illuminátus Rend meghirdette 1776-ban.
Aligha fog ez sikerülni. Már, ha egyáltalán deklaráltan lenne is ilyen törekvés...
Észak-Amerikában sem keveredtek össze az elmúlt bő kétszáz év alatt. Kb. a lakosság tizedést sem teszi ki a "mixed race"! Szegregáció van a metropoliszokban most is, külön városnegyed ennek-annak-amannak.
Most meg ráadásul olyan időszak jön, hogy hihetetlenül lecsökken a születések száma.
Azért csak erőlködjönek az illuminátus atyafiak!
 

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 308
54 738
113

milagro


"Aligha fog ez sikerülni. Már, ha egyáltalán deklaráltan lenne is ilyen törekvés...
Észak-Amerikában sem keveredtek össze az elmúlt bő kétszáz év alatt. Kb. a lakosság tizedést sem teszi ki a "mixed race"! Szegregáció van a metropoliszokban most is, külön városnegyed ennek-annak-amannak.
Most meg ráadásul olyan időszak jön, hogy hihetetlenül lecsökken a születések száma.
Azért csak erőlködjönek az illuminátus atyafiak!"


Az internacionalista-kommunistákat (vagy nevezzük őket adott korszakban bárhogy) mikor zavarta a valóság?
Ők kitalálnak valami betegagyú baromságot, azt ráerőltetik a társadalomra, a társadalom nagy része meg szarik rá és működik tovább úgy ahogyan azelőtt.
Kitalálták ezt a fajkeveredős baromságot, az USA-ban se vevők rá. Pedig ott minden lehetőség adott. A többség mégis elkülönül.
Itt kitalálták, hogy kapitalizmus helyet új ősközösség, meg tervgazdaság, erre mindenki "feketézett" vagyis ment tovább a kapitalizmus csak illegálban.
Ezek a figurák azért gyűlölnek minket mert mindig kudarcot vallanak az átformálásunkban.
És hát nem magukban keresik a hibát, nem ők a hülyék, mi vagyunk a hibásak. :D
Most éppen a sötétzöld baromkodás van napirenden. Mindig kitalálnak valami gyökérséget ami kicsorbul a valóság szövetén.

Viszont ettől még oda kell rájuk figyelni, mivel sosem közösség építők hanem rombolók. Mindig az a cél, hogy valamilyen formában atomizálják a társadalmat. Ugyanis az atomizált társadalom az alapfeltétele a totális államoknak, hétköznapi nyelven a széles hatáskörű diktatúrának, amit persze ők vezetnének.
Szóval szerintem a legtöbb amit az átlag ember tehet ellenük ez ügyben, az egyszerűen így foglalható össze: Isten, Haza, Család. :)
 

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 708
4 262
113
azt mégis a hittan tanárom vasutas nagyapja kertes házat épített fizetéséből, banki kölcsön, lopás, babaváró/Csok meg egyéb probléma megkerülő segélyek nélkül a két vh között.
A fact az hogy szarabbul élünk mint a Horthy korszakban, és még mindig zsebpénz fizetések vannak a többség számára itthon. Amíg ezt nem oldják meg addig demográfiai növekedés nem lesz.
A tanár állami csöcsön élő vasút- rokona jól járt.
Hárommillió akkor is merev szopóágon volt,m 2 millió meg határeset. Jé, most is így van...
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 873
82 373
113
Hmm.

"A magyar az buta" – erősítette meg Pörzse szavait, majd azt fejtegette, hogy Trianon után kizárólag a parasztok és a zsellérek maradtak Magyarországon, akiket „lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr”.
„És ezek most gyűlölik Budapestet, amelyik valóban világváros, valóban multinacionális, valami egészen elképesztő kulturális háttere van, és ezek a parasztok ezt nem bírják elviselni…” – zárta a monológját Havas Henrik."

 
G

Galthran

Guest
Ha Koppány győzött volna, akkor az lett volna. 972-ben Konstantinápolyban felvette az ortodox hitet.
ez részéről nem sokmindent jelentett, csak egy politikai indíttatású gesztus, a többi isten mellett elfért a keresztények istene is . ezt nem fogják fel a keresztesek, egy akkori pogány nagyember úgy gondolkodott hogy megvette annak az istennek a kegyét is ezzel a megkeresztelkedéssel
Ez a forum minden nap kepes uj csodakat produkalni... :cool:
amit leírt nem új, 15 éve olvastam ugyanezt a neten