Szerintem olyan környezetben mutogassák magukat, ahol a hasonló szexuális szokásúak vannak, de ez nem mondható el az Andrássy útról, mert ott normális emberek is laknak.Hányos smile!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem olyan környezetben mutogassák magukat, ahol a hasonló szexuális szokásúak vannak, de ez nem mondható el az Andrássy útról, mert ott normális emberek is laknak.Hányos smile!
Ha valakit érdekel, itt elolvashatja a Nemzeti Biztonsági Stratégiát:Az új nemzeti biztonsági stratégiáról...
Az új nemzeti biztonsági stratégiáról...
"Május 19-én előadást tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen Dr. Németh Gergely, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára. A közelmúltban jelent meg a Magyar Közlönyben (2020. 81. szám) a 1163/2020. (IV.21.) Korm. határozat Magyarország Nemzeti Biztonsági Stratégiájáról, amelynek rendeltetése a nemzeti biztonságpolitika formálása az elkövetkező 10 évben. A stratégia összkormányzati dokumentum, amelynek alapján az illetékes kormányszervek elkészítik az ágazati stratégiákat. Jelenleg folyamatban van a nemzeti katonai stratégia kidolgozása is."
Benkő Tibor 3 nappal ezelőtt is még mindig csak jövő időben beszélt a nemzeti katonai stratégiáról.
Még mindig csak a 2012-es érhető el.
Ha valakit érdekel, itt elolvashatja a Nemzeti Biztonsági Stratégiát:
http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=219153.382110
"Május 19-én előadást tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen Dr. Németh Gergely, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára. A közelmúltban jelent meg a Magyar Közlönyben (2020. 81. szám) a 1163/2020. (IV.21.) Korm. határozat Magyarország Nemzeti Biztonsági Stratégiájáról, amelynek rendeltetése a nemzeti biztonságpolitika formálása az elkövetkező 10 évben. A stratégia összkormányzati dokumentum, amelynek alapján az illetékes kormányszervek elkészítik az ágazati stratégiákat. Jelenleg folyamatban van a nemzeti katonai stratégia kidolgozása is."
Benkő Tibor 3 nappal ezelőtt is még mindig csak jövő időben beszélt a nemzeti katonai stratégiáról.
Még mindig csak a 2012-es érhető el.
Remélem, hogy azért tolták el a katonai stratégia véglegesítését, mert ők is látják, hogy mind a globális, mind a regionális (ez a magyarságot közvetlenül is érintheti) biztonsági környezet sokat romlott nemcsak az elmúlt 1 évben, de az elmúlt 1-2 hónapban is.Ezt már én is nagyon várom, mert a Nemzeti Biztonsági Stratégia elég meredek változásokat hozott, kíváncsi vagyok, hogyan képződik ez le a katonai stratégiára.
A belinkelésre adtam, nem a tartalmára. Arról lent!Az új nemzeti biztonsági stratégiáról...
A videót azért linkeltem, mert most az elmúlt egy év tükrében próbáltak róla beszélni. Amikor kiadták, volt már róla itt vita.
A belinkelésre adtam, nem a tartalmára. Arról lent!
Azt az Ausztriát nevezi követendő példának, amelyikkel szemben senkinek nincsenek területi követelései és neki is gyenge sóhajai vannak Olaszország felé.
Gyakorlatilag nincs légi-ereje, és éppen kiheréli/"nemteleníti" a haderejét.
Így általánosságban értékelhetetlen ez a mondanivalója. Ha azt mondaná, hogy a sorkötelezettség követendő példa, akkor azt mondom Igen, de mit kellene követni a kaotikus, lezüllesztő gyakorlatukból???
Később kijelenti, hogy a szomszédok érzékenységére tekintettel ne tervezzünk/nem tervezünk semmi csapásmérő képességet!!!
"Csak" az alábbi országok rendelkeznek ballisztikus és/vagy több száz kilóméteres hatósugarú rakéta-tüzérség csapásmérő lehetőséggel:
- Románia,
- Ukrajna,
- Szlovákia,
- Szerbia,
- ...
Itt abbahagytam a mindezt jóllakott napközisként mosolyogva közlő Úr nézését, bárki legyen. Nekem: Neve Senki !
Merjen nélkülem kicsi lenni!
Dezinformációnak nagyon Jó.
Ha nem az, akkor fájt!
Megnézni, elborzadni, értékelni saját felelősségre!
Remélem, hogy a döntéshozóknak több eszük van. Mióta a NATO szigorúan veszi a képességfejlesztést, szerintem pont figyelmen kívül hagyhatjuk a szomszédok érzékenységét ( minket nem érinthet érzékenyen a szomszédok hadereje?), mert a szövetség felé könnyen meg lehet magyarázni szinte bármilyen beszerzést, és ez szerintem igaz a komolyabb csapásmérő képességre is (lásd a román HIMARS beszerzést.)A belinkelésre adtam, nem a tartalmára. Arról lent!
Azt az Ausztriát nevezi követendő példának, amelyikkel szemben senkinek nincsenek területi követelései és neki is gyenge sóhajai vannak Olaszország felé.
Gyakorlatilag nincs légi-ereje, és éppen kiheréli/"nemteleníti" a haderejét.
Így általánosságban értékelhetetlen ez a mondanivalója. Ha azt mondaná, hogy a sorkötelezettség követendő példa, akkor azt mondom Igen, de mit kellene követni a kaotikus, lezüllesztő gyakorlatukból???
Később kijelenti, hogy a szomszédok érzékenységére tekintettel ne tervezzünk/nem tervezünk semmi csapásmérő képességet!!!
"Csak" az alábbi országok rendelkeznek ballisztikus és/vagy több száz kilóméteres hatósugarú rakéta-tüzérség csapásmérő lehetőséggel:
- Románia,
- Ukrajna,
- Szlovákia,
- Szerbia,
- ...
Itt abbahagytam a mindezt jóllakott napközisként mosolyogva közlő Úr nézését, bárki legyen. Nekem: Neve Senki !
Merjen nélkülem kicsi lenni!
Dezinformációnak nagyon Jó.
Ha nem az, akkor fájt!
Megnézni, elborzadni, értékelni saját felelősségre!
"Akinek van egy kalapácsa, előbb-utóbb mindent szegnek lát..."
Nem ő találta ki hogy Ausztria a követendő példa, hanem a miniszterelnök mondta többször is, főleg a hasonló semlegesség elérését hangsúlyozva, mint végső cél.
A dokumentumban leírtakról beszélgetnek a nyilvánosan elérhető információk alapján... nálunk láttad már bárhol hivatalosan említve pl. a rakétatüzérséget?
Még sok idő van '26-ig ('30-ig, ami a Biztonsági Stratégiában szerepel, meg pláne), úgyhogy szerintem semmi nem zárja ki, hogy ne legyen majd pl. rakétatüzérségünk, csak prioritásban nem ez a legégetőbb probléma jelenleg.Sajnos nekem is az jön le ezekből, hogy ne lesz itt semmi rakétás tüzérség...
Reméljük úgy lesz, csak a videóra reflektálva mondtam amit, mert ott konkrétan azt mondták, hogy nem akarunk semmilyen csúnya támadó fegyvereket....Még sok idő van '26-ig ('30-ig, ami a Biztonsági Stratégiában szerepel, meg pláne), úgyhogy szerintem semmi nem zárja ki, hogy ne legyen majd pl. rakétatüzérségünk, csak prioritásban nem ez a legégetőbb probléma jelenleg.
Pont pár hete olvastam vissza 2017-es kommenteket a Zrínyi 2026 bejelentéséről. Mit ne mondjak, ha akkor beírta volna valaki, hogy milyen beszerzések/gyárépítések jönnek 4 éven belül, konkrétan SENKI sem hitte volna el, úgyhogy szerintem még korai pálcát törni bárki/bármi fölött.
Sajnos igen, rossz ilyen véleményt hallani, mert ezzel a "merjünk kicsik lenni" hozzáállással sikerült megkönnyíteni 1918-1919-ben kedves szomszédainknak a területszerzést. Én is csak abban reménykedem, hogy amiért a megszólaló nem közvetlen döntéshozó (és remélhetőleg nem kötnek mindent az orrára), ezért a véleményét nem kell 100%-ig komolyan venni.Reméljük úgy lesz, csak a videóra reflektálva mondtam amit, mert ott konkrétan azt mondták, hogy nem akarunk semmilyen csúnya támadó fegyvereket....
Reméljük úgy lesz, csak a videóra reflektálva mondtam amit, mert ott konkrétan azt mondták, hogy nem akarunk semmilyen csúnya támadó fegyvereket....
A Szenes... haaat... O volt a vezerkari fonok Medgyessy kormany alatt. Gyakorlatilag semmi fejlodes, de eros visszafejlodes az idoszaka alatt, jobban tenne ha hallgatna.Az új nemzeti biztonsági stratégiáról...
Na ha a gyereknek joga családban felnőni akkor ez qrvára leegyszerűsíti a dolgokat ! Mivel se a buzik se a leszbikusok se semelyik szivárványos "pár" önerőből képtelen gyereket létrehozni (és itt most hagyjuk az orvosi technikai segítséget) ezért nem is lehet nekik . Rgo totál felesleges tolni az idiótizmust meg a gender/szivárványos áltudományos magyarázkodást ! IGEN A GYEREKNEK JOGA VAN CSALÁDBAN FELNŐNI ! DE A CSALÁD = ANYA + APA +GYEREK(KEK) ! Az összes többi csak szexuális aberáció/betegség ! Egyik se lesz sose család !Gulácsi nyilatkozatának szerintem ez a lényege " „Minden embernek joga van az egyenlőséghez, és minden gyermeknek joga van ahhoz, hogy boldog családban nőjön fel, attól függetlenül, hogy mennyien vannak és hogy milyen neműek, vallásúak vagy bőrszínűek a családtagok”
igen ő kiáll a szivárványcsaládok mellett amivel kapcsolatban már számtalanszor leírtam nem kell egyetérteni, de azt hiszem akinek ellenérzése van ezzel kapcsolatban attól elvárható, hogy normális emberi stílusban írja le a véleményét.
Ezzel a bőrszínfasiszta dologgal (már elnézést a kifejezésért) pedig te tolod éppen "fullba a kretént", ugyanis idézd már légy szíves azt ,hogy én mikor írtam olyat, hogy aki Gulácsi kijelentésével nem ért egyet vagy támadja az bőrfasiszta?
Annyi bazzeg , hogy qrvára nem természetes ! Erőltetik a szexszuális aberációikat amit nekünk normális heteróknak el kellene fogadnunk ! A gyerek az egy tiszta kristály kupa amit az élet tölt meg tartalommal amiből a személyisége lesz , na most a tanult viselkedésünk 60-70%-t otthonról hozzuk ! Akkor szerinted mit hoznának buzi/leszbikus pároktól ? Az természetes lenne egy kisfiúnak , hogy az egyik férfi a "családból " nylon harisnyát hord és sminkeli magát míg a másik nem , de mindketten nyírják a szakállukat ? De sorolhatnám napestig ! Szerinted , hogyan éreztem magam amikor 8 éves kislányommal Miskolc Tapolcán sétálva megláttunk egy középkorú férfi párt csókolózni meg egymást simogatni ? Mondjuk mikor megláttak tírhultak is mert ha utolérem őket tuti szétbombáztam volna mind kettőt ! Hetekig az a kibaszott csókolózás volt a téma a 8 éves lányomnál mert nem tudta feldolgozni/megérteni ! Csak ennyi a bajom meg még egy pici amiről órákat tudnék csevegni !Most már megfogalmazhatná valaki, hogy pontosan mi is a bajotok a meleg párok örökbefogadásával, mert az a gyanúm, hogy a többség őket csak úgy képzeli el, akik a melegparádén tangában illegetik magukat, holott sok tisztességes becsületes van közöttük is, akikről meg nem mondja az átlagember, hogy melegek. (nyilván nem arrol van szó, hogy minden meleg pár kapjon gyereket, őket is alkalmasságilag meg kell vizsgálni)
Ha a fő ok a sexuális orientáció, akkor miért állunk meg csak a melegeknél? több ismert aberráció van ugye hetero felnőtteknél is ami kizáró kell hogy legyen. Akkor itt se legyen kettős mérce!
Továbbá ezt a gyereknek az apa anyu családmodellhez való jogot is leírhatná valaki, aki képes az apa+anya=család kétbites verzióját értelmesen kifejteni.
Ha ennyire fontos a gyerekek joga, akkor bele kell állni, és valamiféle tudomisén vizsgához-vizsgálathoz kötni a gyerekvállalást, a heteroknál is. És ne feledkezzünk meg az ennek folyamatán felmerülő egyedülálló szülők problémáján, ahol nincs a családban a hiányzó szülőt még potolni képes modell se. Azok gyerekek családhoz való jogával mi van? Hiszen csak az apu meg anyu együtt a család!
Lehet ezekről értelmesen is elbeszélgetni-vitázni, de az azért nem túl elegáns, ha minden ezzel foglalkozó kutatást egyszerűen a ballib háttérhatalomnak tulajdonítotok, vagy csak szimplán hazugságnak neveztek.
A Szenes... haaat... O volt a vezerkari fonok Medgyessy kormany alatt. Gyakorlatilag semmi fejlodes, de eros visszafejlodes az idoszaka alatt, jobban tenne ha hallgatna.
Megrendelve Típus Darabszám Beérkezett 1990 MiG-23 1 1991 1991 MiG-23 3 1991 1993 L-39 Albatrosz 24 1993 1993 MiG-29 28 1993 1993 R-27 342 1993 1993 R-73 150 1993 1994 BMP-1 2 1995 1994 Yak-52 12 1994 1994 BTR-80 555 1996-1999 1995 Mi-24 20 1995 1995 9M131 Metis 2100 1996-1997 1996 T-72M1 100 1996 1997 Mistral 180 1998-1999 1997 SHORAR-2D a Mistralhoz 9 1999-2001 2001 (2003) JAS-39 Gripen 14 2006-2007 2002 RAT-31DL 3 2005-2014 2003 RD-33 23 2003 2004 An-26 1 2004 2004 AIM-120C AMRAAM 40 2006-2007 2005 Litening konténer 5 2008 2007 Tűzszerész robot (német) 3 2007 2007 Tűzszerész robot (amerikai) 3 2007 2008 AGM-65 Maverick 100 2009-2010 2008 Skylark 1 9 2008 2008 EXPAL M-08 Combi 60 mm aknavető 96 2008 2009 Cougar 3 2009 2010 HMMWV 46 2010-2011 2010 MaxxPro 12 2010-2011 2010 Mi-8T 2 2011 2013 PTS-10M 2 2013 2013 MaxxPro 12 2013 2014 Mistral M3 180 2016-2018 2014 Mi-8T 3 2014 2015 JAS-39 Gripen 1 2016
Megpróbáltam összeszedni a 2016 előtti haditechnikai beszerzéseket. Egészítsétek / javítsátok még ki, amivel tudjátok, mert sok minden kimaradt még, pl. teherautó/Unimog/Wolf beszerzések.
A dolog magával az örökbe adható gyerekkel indul. Az örökbe fogadható gyerekek kivétel nélkül súlyos traumákkal kezdik az életüket, hiszen azért válnak örökbe fogadhatóakká, mert elveszítették biológiai szüleiket - és az még a legjobb, ha mondjuk egy brutális autóbalesetben, mert sokkal jellemzőbb, hogy eleve gondozatlan terhességként indultak, alkoholista, drogos, hajléktalan vagy bántalmazó "szülők" gyerekeként. Iszonyú, hogy milyen gyereksorsok vannak, sajnos sokat látok ebből, mert gyerekvédelemben dolgozok. Ezeknek a gyerekeknek óriási szükségük van a biztonságos, normális, szerető, támogató háttérre, ahol esélyt kaphatnak a regenerálódásra, a sérüléseik kiheverésére, az emberhez méltó életre. És nem csak elvont eszme, hanem nemzetközi szerződésekben is rögzített alapelv a gyermek érdekeinek mindenekfelettisége.Most már megfogalmazhatná valaki, hogy pontosan mi is a bajotok a meleg párok örökbefogadásával, mert az a gyanúm, hogy a többség őket csak úgy képzeli el, akik a melegparádén tangában illegetik magukat, holott sok tisztességes becsületes van közöttük is, akikről meg nem mondja az átlagember, hogy melegek. (nyilván nem arrol van szó, hogy minden meleg pár kapjon gyereket, őket is alkalmasságilag meg kell vizsgálni)
Ha a fő ok a sexuális orientáció, akkor miért állunk meg csak a melegeknél? több ismert aberráció van ugye hetero felnőtteknél is ami kizáró kell hogy legyen. Akkor itt se legyen kettős mérce!
Továbbá ezt a gyereknek az apa anyu családmodellhez való jogot is leírhatná valaki, aki képes az apa+anya=család kétbites verzióját értelmesen kifejteni.
Ha ennyire fontos a gyerekek joga, akkor bele kell állni, és valamiféle tudomisén vizsgához-vizsgálathoz kötni a gyerekvállalást, a heteroknál is. És ne feledkezzünk meg az ennek folyamatán felmerülő egyedülálló szülők problémáján, ahol nincs a családban a hiányzó szülőt még potolni képes modell se. Azok gyerekek családhoz való jogával mi van? Hiszen csak az apu meg anyu együtt a család!
Lehet ezekről értelmesen is elbeszélgetni-vitázni, de az azért nem túl elegáns, ha minden ezzel foglalkozó kutatást egyszerűen a ballib háttérhatalomnak tulajdonítotok, vagy csak szimplán hazugságnak neveztek.
A topik címe Magyarország, a vita tárgya örökbefogadás volt. Nem ide való, akárhonnan is nézzük.Hát a "Nyugat" egyes országaira ez pont nem igaz.
(Csak szólok!)
Ahol ugyanis az érettségizők egyharmada már lmbtqxyz-akármi az onnantól igenis biztonságpolitika! Kőkeményen hogy az!
A hatás pedig nem azzonnal fejtődik ki, hanem késleltetetten! Ezért "alszik még" az egészséges többség!
A drámai népességvesztés az egyúttal minden esetben biztonságpolitika és geopolitika is!
..
Egészen más okokból, de nézz csak utána a "két Korea" esélyeire, jövőkilátásaira!