Én biztos voltam benne, hogy a Fidesz fog még aranyat venni - lásd alább!Az MNB mostani döntésével az ország aranytartalékai 31,5 tonnáról 94,5 tonnára emelkedtek, amivel Magyarország az 56. helyről a 36. helyre ugrott a nemzetközi rangsorban az aranytartalék mérete alapján, míg a kelet-közép-európai régióban a 6. helyről a 3. helyre javította pozícióját. Az ország egy főre jutó aranytartaléka 0,1 unciáról 0,31 unciára emelkedett, így
A KELET-KÖZÉP-EURÓPAI RÉGIÓBAN MOSTANTÓL MAGYARORSZÁG RENDELKEZIK A LEGMAGASABB EGY FŐRE JUTÓ ARANYTARTALÉKKAL
Bréking: háromszorosára emelkedett Magyarország aranytartaléka!
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) hosszútávú nemzet- és gazdaságstratégiai céljait szem előtt tartva 31,5 tonnáról 94,5 tonnára emelte Magyarország aranytartalékát – olvasható a jegybank közleményében. Az MNB jelen döntésével folytatta az aranytartalék 2018-as megtízszerezésével elkezdett folyamatot...www.portfolio.hu
(És vasakat is fog még venni nagy-nagy örömünkre! )
Hogy mikor azt nem tudom, de hogy fogunk még abban biztos vagyok!
A vegytisztán Kos Fidesznek ez is az egyik "zsánere", amit nem fog tudni elengedni csak úgy mint a sport és a "vasak" (értsd vasút + fegyverek)!
A Kos jegy uralkodó bolygója a hadisten Mars/Árész, aminek féme a vas, illetve a Kosban a Nap pedig erőlétben van - valaminek ugye ki kell csalogatni a magokat/csírákat/rügyeket a tél után a bezártságból - s a Nap féme az alkímiában köztudomásúlag az arany!
Ha marad még a Fidesz, akkor ezek a "témák", vagy ha úgy tetszik kísérő attribútumok is időről-időre felszínre fognak kerülni:
sport, küzdelem, arénák (stadion), vasak (hadfelszerelés, fegyver, vasút pl. a Kos jegyű szerbek Fehérvár fővárosától BuddhaPestre),
+ az arany, (de átvitten is; gazdagság, pompa, flanc, csillogás)!
(Egy Kos, mint a legférfiasabb jegy az évkörben, definíciószerűen nem lehet gyenge!
És erről tenni is fog, anyagi erőforrást nem kímélve, mert vonzza a vért, a páncélzat!)