Ha jól értem nem állami, vagy nem csak állami tulajdon lesz.Jövőre meg lehet megint eladja majd
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha jól értem nem állami, vagy nem csak állami tulajdon lesz.Jövőre meg lehet megint eladja majd
Szia,Sziasztok, új vagyok.
Feri mennyiért adta el?
Más: Máv Cargo-ról vannak hasonló biztató hírek?
Sziasztok, új vagyok.
Feri mennyiért adta el?
Más: Máv Cargo-ról vannak hasonló biztató hírek?
36,6 milliárdot kapunk a Budapest Airportért
Visszaállamosítás helyett inkább befejezi a kormány a szerinte egyébként elhibázott privatizációt.www.google.com
2005-ben a 75%-át 464 milliárdért.Sziasztok, új vagyok.
Feri mennyiért adta el?
Igen, de benn van a cikkben minden.Ez csak a megmaradt 25℅ tulajdonrész vételára volt. A 75% 2005-ben 464 milliárd volt.
Jövőre meg lehet megint eladja majd
Talán ezért hülyeség érte ennyire rohanni most, fél évvel a választások előtt.
Új, soha nem látott mélységeket ismerhetünk meg a pöcegödör alatt több szinttel. A Krumplis kis csapata lekes bányász!!!
Mi a baj?? Egy kis taktikai szavazás.
Nem az volt a baj. Az volt a gond a szerződéssel, hogy 100km sugarú körben se építeni, se felújítani nem lehetett repülőteret máshol ...2005-ben a 75%-át 464 milliárdért.
Hozzá kell tenni a maradék 25%-ot 36 milliárdért 2011-ben már Orbán adta el. Bár az anno úgy már xinte xart sem ért és osztalék sem járt.
Én 1.100 milliárdot olvastam, most annyi lehet az értéke. Nem tudom, milyen becslés, de ez a 1,400 milliárd (már ha valoban annyi lesz) jóval fölötte van. Bár tény nem akarták eladni, így annyit kértek amennyit akartak. A reptéri vasútfejlesztés, maga a reptérfejlesztés stratégiai érdek és a jelenlegi tulajdonos erre nem akart költeni.
Ez jól mutatja, milyen stratégiai hiba volt a privatizáció a dinamikusan fejlődő piaci területeken. Mennyire a kulfold zsarolópotrnciáljától függünk.
Az a baj MZPvel, hogy elmebeteg. Más baj nincs vele, csak ennyi. Meg korrupt és ugyanolyan f.szfej, mint egy rokona ...Hát nem tudom okos dolog-e, én nem mondanám, hogy Dobrevvel esélytelen a moslékkoalíció. Ha meg még meg is nyerné az előválasztást, igen nagy lesz a pofája.
Én eldöntöttem, elmegyek előszavazni MZP-re. Ha tényleg el akarja kergetni a nép Orbánt, legyen inkább ő. Legalább egy fikarcnyi józan ész van a nyilatkozataiban, ez a női Gyurcsány viszont teljesen visszahozná a 2010 előtti korszakot, bruttósítva.
Persze tudom, a DK lesz a legerősebb frakció azon az oldalon stb. de egyedül nem fognak tudni kormányozni. Talán kevesebb kárt okoznának, ha MZP viszi az előválasztást meggyőző előnnyel. Sőt így talán már a listás helyek elosztásán is hajbakapnak.
(Perszen leszarom, hogy aláíratják, hogy a moslékra fogok szavaznii tavasszal, nem fogok.)
Az a baj MZPvel, hogy elmebeteg. Más baj nincs vele, csak ennyi. Meg korrupt és ugyanolyan f.szfej, mint egy rokona ...
Hát kicsit egzaltált. Meg azért felmerül, hogy valójában ők ketten csak rossz rendőr-jó rendőrt játszanak Dobrevvel a szavazók megtévesztésére.
Sima címadatbázis építés dolog. Mint a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony is. Ennyi. Nem kell túlreagálni.Hát kicsit egzaltált. Meg azért felmerül, hogy valójában ők ketten csak rossz rendőr-jó rendőrt játszanak Dobrevvel a szavazók megtévesztésére.