Volt SF veszteség? Dobsz egy linket ha van?
Bocs, a Wagneresek kapták, de hát nekik ugyanúgy fájt, mint másnak fájt volna.Afganisztánban is nagyonmax mrap-el járt az SF.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Volt SF veszteség? Dobsz egy linket ha van?
Bocs, a Wagneresek kapták, de hát nekik ugyanúgy fájt, mint másnak fájt volna.Afganisztánban is nagyonmax mrap-el járt az SF.
C-IED tanfolyamon olyan szép videót láttam repülő Marderről hogy csak pislogtam ha már IED.Bocs, a Wagneresek kapták, de hát nekik ugyanúgy fájt, mint másnak fájt volna.
Persze, mindenhez van elég robbanószer, de némi vasalással az aljára kicsit többet bírna mint egy gokart.C-IED tanfolyamon olyan szép videót láttam repülő Marderről hogy csak pislogtam ha már IED.
Gokartos sf - et nagy sebességel nemigen robbantottak meg, hagyományos konvojt annál inkább.Persze, mindenhez van elég robbanószer, de némi vasalással az aljára kicsit többet bírna mint egy gokart.
Legyen így. Én csak remélni tudom, hogy elég lesz amijük kint lesz.Gokartos sf - et nagy sebességel nemigen robbantottak meg, hagyományos konvojt annál inkább.
A Wagner másképp dolgozik, és nagyon minimális a helikopteres támogatásuk.Bocs, a Wagneresek kapták, de hát nekik ugyanúgy fájt, mint másnak fájt volna.
Lényeg a lényeg, hogy akár szőnyegbombázással is el lehetne intézni, és akkor még a földön sem kell lenni. De nem ez a műveleti cél, és nem szereznének vele tapasztalatot. Az SF-nél a tapasztalat a lényeg, amit tovább tudnak oktatni.Persze, mindenhez van elég robbanószer, de némi vasalással az aljára kicsit többet bírna mint egy gokart.
Nagy sebessegu, kicsi, olcso celpontra nem pazarolnak IED szerintem, nem eri meg, plusz idoben kell robbantani hogy a celpont megfelelo helyen legyen.Gokartos sf - et nagy sebességel nemigen robbantottak meg, hagyományos konvojt annál inkább.
Ők tudják mire va szükségük erre a műveletre és azt kapják.
Megvan az egész művelet, többször végignéztem.Nagy sebessegu, kicsi, olcso celpontra nem pazarolnak IED szerintem, nem eri meg, plusz idoben kell robbantani hogy a celpont megfelelo helyen legyen.
Lassan mozgo jarmuveknel rendben hogy pancelozott, de pont emiatt a lassusaga miatt konnyebb robbantani, plusz zsiros celpont, tobbe kerul mint egy pick up.
Volt egy video anno szir tankokrol, valamelyik varosukban, Aleppo, Jobar, franc tudja... A T 72 elszallt, senki se maszott ki belole. De jart mar igy Leo 2 is Afganisztanban. Hiaba pancelozott es jobb a vedelme, csak robbano anyag mennyiseg kerdese.
Itt egy szir kisfilm, ahogy eloszlott a por es jo ralatas volt kenyelmesen be is cserkesztek az utolso jarmuvet. Bar onerobol odebbalt, a szerencseje az volt hogy nem alatta robbant.
Jo reg volt...Megvan az egész művelet, többször végignéztem.
Viszont értékes anyag.Jo reg volt...
De az autók közben mennek az úton… hiába ha az asszony leküldött élesztőért akkor menni kell…Nagy sebessegu, kicsi, olcso celpontra nem pazarolnak IED szerintem, nem eri meg, plusz idoben kell robbantani hogy a celpont megfelelo helyen legyen.
Lassan mozgo jarmuveknel rendben hogy pancelozott, de pont emiatt a lassusaga miatt konnyebb robbantani, plusz zsiros celpont, tobbe kerul mint egy pick up.
Volt egy video anno szir tankokrol, valamelyik varosukban, Aleppo, Jobar, franc tudja... A T 72 elszallt, senki se maszott ki belole. De jart mar igy Leo 2 is Afganisztanban. Hiaba pancelozott es jobb a vedelme, csak robbano anyag mennyiseg kerdese.
Itt egy szir kisfilm, ahogy eloszlott a por es jo ralatas volt kenyelmesen be is cserkesztek az utolso jarmuvet. Bar onerobol odebbalt, a szerencseje az volt hogy nem alatta robbant.
IHA (Ilyen Hely Afrika) "Véres gyémántok"........Szerintem Mali egész komoly diktatúra lesz. Eddig sem volt a demokrácia fellegvára de ez romlani fog, ráadásul magára haragitja az eddig barátságos országokat. Érdekes lesz mikor elzáródnak a pénzcsapok, sok sok lóvé érkezik ám oda mindenféle segílyke formájában, igazából külföldi pénz/segély infúzión élnek , az Oroszok nemhiszem hogy nagyon pénzelni fogják öket.
Egy diktátort megdöntenek aztán jön a következö, aki ugyanolyan geci lesz, vagy még rosszabb, még korruptabb. Ez az Afrikai módi, ezért nem fognak sosem kitörni a sötétségböl. Wakanda csak egy álom marad