Igaz. Viszont:Párizs egy undorító pöcegödör. Mi a Le Bourget melleti szimulátorba járunk, így azt a környéket ismerem elég jól - amolyan afrikai gettó a köbön. Annó egy elit hely volt a reptér környéke, manapság egy patkányluk. Este fehér embert nem látsz, a gazdagabbak és a fehérek elkerített lakóköreletkebn élnek, a niggerek/arabok meg a szokásos lelakott szarokban. Én kimentem sokszor sétálni, nem mondom, hogy nem forgattam a fejem, de igazából egymással törődnek.
Párizs elveszett, ahogy ezek szaporodnak, úgy lesz Párizs egyre nagyobb része ilyen, mígnem elérik a kritikus tömeget és a dolog összeomlik majd - onnantól meg majd jön, hogy a fehérek megpróbálnak szeparálódni, majd így a "náci" dumával a fel/leszámolásuk, legalábbis én így látom.
Ez eddig tiszta sor, UK ugyan ez, ott éltem jó darabig. Veszett ahogy van.
Na most ami nekem bassza a csőröm, hogy ezt akik a legjobban hangoztatják (amúgy tökigazuk van), azok szemérmesen elkendőzik a sokkal nagyobb bajt - hogy Magyarország pontosan ugyan ide tart. Az egyetlen eltérés a kelet és nyugat között, hogy itt az ómigránosk szaporodnak, és nem a városokba koncentrálódnak, hanem vidékre. Lásd zsákfalvak. Így nincsenek annyira szem előtt - de elmondhatom, hogy a helyzet pont ugyan olyan szörnyű.
Ez nem kelet és nyugat kérdés ugyanis, hanem fehér és nem fehér ember közötti inkompatibilitás (+ távol-keletiek, ők velünk szimpatizálnak, nyíltan gyűlölik a színeseket). Egyszerűen ezek nem képesek azt az értékrendet és intellektuáli szintet (nagy általánosságban) hozni, ami egy civilizációhoz kell. Csak leechelnek rajta, a hülye rendszer meg megvédi ezeket - ha meg beszélni mersz ellene náci vagy. Én is.
Szóval tessék elfogadni, hogy Magyarország semmivel sincs jobb helyzetben, mint a nyugat - csak itt az új demográfia máshonnan terjed szét, amit meg a mindkét fél médiája kendőz, egyik ezért, másik azért. De nem jobb.
Szóval legyünk már korrektek, pártszimpatizációtól függetlenül.
Es az omigransainkat is a nyugatnak koszonhetjuk... Mert a torokok elol jottek, viszont nyugatrol visszahajtottak oket keletre mert rajottek par szaz ev alatt hogy ezek nem egiptomi (gipsi) kereszteny menekultek hanem terhek. Torokhoz vissza nem kivankoztak, ezert beszorultak az egykori Kelet Magyarorszagra es Erdelybe. Ma kelet szlovakia es kelet magyarorszag, plusz Erdely az egyenlo kb 6 millio omigrans. Es akkor ezutan lehet bontani hogy melyik csoport mifele, hogyan, mikor kerult be.