G
Galthran
Guest
szívesen látnám valami haderőfejlesztéssel foglalkozó projektben mondjuk romániában vagy szlovákiában
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szívesen látnám valami haderőfejlesztéssel foglalkozó projektben mondjuk romániában vagy szlovákiában
Uram borogass...
Atyaúristen!!! Remélem olyan fontos poszt, hogy miniszterire sose cseréli!!
Én azért a másodikból kérnék ha lehet választaniRánéztem a face oldalára.
Egyrészt ez komoly, hogy nagy betűs posztokkal kommunikál?? Gondolom a nyuggerek ezt jobban látják vagy mi??
Másrészt mki gratulál neki. Ezek azt hiszik ez azt jelenti, elhagyja az országot?
Tudományos és technologiai bizottság.... Sziszi legalább önazonos posztokat oszt meg.
Sziszinek jo izlese van, en is ilyen nagy szemu babbol szoktam fozni ezt azt.Ránéztem a face oldalára.
Egyrészt ez komoly, hogy nagy betűs posztokkal kommunikál?? Gondolom a nyuggerek ezt jobban látják vagy mi??
Másrészt mki gratulál neki. Ezek azt hiszik ez azt jelenti, elhagyja az országot?
Tudományos és technologiai bizottság.... Sziszi legalább önazonos posztokat oszt meg.
Vótmá ?
N-north
A-atlatnic
T-terorist
O-organization
Csak nem ez ugrott be Termikém ? LOL
A barna bőrruhás nő melyik ország védelmi minisztere? És az indiainak kinéző férfi?
A csajt mar lattam, nemreg neveztek ki ha jol emlekszem, a szerecsen meg amerikai.
A barna bőrruhás nő melyik NATO ország védelmi minisztere? És az indiainak kinéző férfi?
Jah varj a szikh faxi? Most mar latom. A britek kornyekerol van ha jol emlekszem. Kanadai?A csajt mar lattam, nemreg neveztek ki ha jol emlekszem, a szerecsen meg amerikai.
Harjit Sajjan kanadai védelmi miniszter, elvileg sikh származásúÉs az indiainak kinéző férfi?
Na még egy kicsit kutakodva elvileg a barna bőrszerkóban Ludivine Dedonder belga védelmi minisztert láthatjuk, tavaly október óta tölti be a tisztségetÉn általában azt mondom felejtsük el a női védelmi minisztereket, de ez a barna börszerkó , nah legalább van stílusa. Szóval ő ki???
Na még egy kicsit kutakodva elvileg a barna bőrszerkóban Ludivine Dedonder belga védelmi minisztert láthatjuk, tavaly október óta tölti be a tisztséget
Biography | Ludivine Dedonder
dedonder.belgium.be