rópa az Egyesült Államokkal együtt vezesse a világ népeit egy fenntartható jövő felé"
Ifjúkorom Népszabadság és Pravda fejléceire emlékeztet....
Ifjúkorom Népszabadság és Pravda fejléceire emlékeztet....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hova fog Tomcat menekülni Kanadából?"A forradalom felfalja a gyermekeit" ...
Hát igen, ha már nem számítasz eléggé progresszívnak, akkor hamar jöhet a böri. Ilyen azért még a magunkfajta "dittatúrákban" sincsenek ... Persze ez a 60 nap még nem annyira komoly, de mi lesz majd, ha nyugatról jelentkeznek menekültstátuszért, mert otthon csak az "üldöztetés és bebörtönzés veszélye" várja ...
Ahogy szabó albertből meg szegedi csanádból jó zs-lett belőle meg jó n'gger lesz. Bagarol segítHova fog Tomcat menekülni Kanadából?
Karigeri:
"Szerinte lehet tudni, hogy Oroszország már beavatkozott a francia elnökválasztásba a szélsőjobboldali jelöltek győzelme érdekében. Az egységes és erős Európa azért létfontosságú, hogy Európa az Egyesült Államokkal együtt vezesse a világ népeit egy fenntartható jövő felé"
Menekuljunk mar innet konyorgom, inkabb eljunk ugy mint a szerbek, vagy a beloruszok, de innet menekuljunk ebbol a dilihazbol...
Európai Bíróság: Egész Európában el kell ismerni a szivárványcsaládokat
Az Európai Bíróság (EUB) úgy döntött, hogy az azonos nemű szülőket és gyermekeiket minden tagállamban családként kell elismerni.Az uniós bíróság keddi, mérföldkőnek számító ítéletében kijelentett...www.vadhajtasok.hu
Zemmour egyenesen arról beszél, hogy polgárháborús állapotok uralkodnak Franciaországban, amely szerinte invázióként, területfoglalásként és civilizációs háborúként írható le a bevándorlók részéről. Zemmour vallja a „nagy népességcsere” elméletét is, miszerint jelenleg a francia társadalom szisztematikus kicserélése zajlik muszlimokra, arabokra és feketékre. Ennek jegyében például visszahozná azt a törvényt, amely csak francia keresztnevek adását engedné az újonnan születő gyerekeknek. Sokan bírálják még antifeminizmusát is, mivel korábbi köteteiben a nyugati társadalom „elnőiesedését”, s a nemek közötti szerepek elmosódását ostorozta.
Hova fog Tomcat menekülni Kanadából?
Van olyan képzés, amiben elmagyarázzák nekem, hogyan vagyok "tudatalatti síkon elnyomó és kirekesztő".Oroszországba, Belorussziába még próbálhat. Mondjuk nem valószínű, hogy díjazzák, hogy 2006-ban kalapáccsal esett neki a szovjet emlékműnek.
Már elnézést, de tudtommal magyar vagy, és ha megkérdezed bármelyik nyugat európait kik a magyarok azonnal rávágja, hogy mongolok/ázsiaiak. Vagyis nem lehetsz rasszista, mert nem vagy fehér.Van olyan képzés, amiben elmagyarázzák nekem, hogyan vagyok "tudatalatti síkon elnyomó és kirekesztő".
Meg szoktam mondani, hogy az anyanyelvem gendersemleges és ne haragudjanak, de az ő vagy az amcsik szekunderszégyével és mardosó bűntudatával nem tudok mit kezdeni és nem is akarok.Már elnézést, de tudtommal magyar vagy, és ha megkérdezed bármelyik nyugat európait kik a magyarok azonnal rávágja, hogy mongolok/ázsiaiak. Vagyis nem lehetsz rasszista, mert nem vagy fehér.
Életfogytiglanra ítélték az FSZB tisztjét, aki agyonlőtt egy csecsen menedékkérőt Berlinben
Vagyim Kraszikov bicikliről lőtt hangtompítós Glockkal, majd egy bokorban átöltözött, és e-rollerrel próbált meg elmenekülni.444.hu
Van olyan képzés, amiben elmagyarázzák nekem, hogyan vagyok "tudatalatti síkon elnyomó és kirekesztő".
(Nyilván ezért tettem ide a biztpolba), ugyanakkor mindjárt semmi különös nincs ezesetben abban ha az utcán lelőnek valakit... ?Aligha volt egyszerű "menedékkérő".
Akkor mindjárt más az utcán lelőni valakit... (de nyilván ezért tettem ide a biztpolba)
Hát ahhoz extrém nyomás és azonos érdekek kellenek, hogy félrenézzenek ilyen tisztogató akcióknál. A jellemző inkább az ami itt is történt. Ha elszúrja az akciót a takarító, és elkapják, akkor ott rohad a börtönben, hacsak nem derül ki, hogy valami miatt kell a küldőnek, akkor esetleg elcsencselik csendes ügyletben.Hát a moszad is így intézi... ők mondjuk jobbak az exfiltrálásban, illetve a helyi rendvédelem félrenéz kicsit...