Gödöllőn élek. Egész nap ment a panasz, hogy nincs. Ma este (kb 20 perce) felkanyarodtam a Shell-hez, és volt 95-ös. (igaz gázolaj nem). Itt ugye az a limit, hogy 20.000Ft a "piaci áron", ott megáll a pisztoly. Nekem 19340-nél lekattant, alig tudtam beleerőltetni, hogy elérje a 20ezret...Felcsúton laksz, vagy hol ennyire jó az ellátás? A III. kerületben birkózás ment érte, sor állt a szentendrein a kúthoz várakozókból az előbb, a szentendrei mentén a többi kúton nem volt benya. Prémium sem. Bólyák a behajtóknál.
Tegnap este csak OMV MaxxMotion 100plus volt az OMV H2081 számú kútján, a Kacsóh Pongrác út 131. címen. Az se minden kútoszlopon volt valamiért... pörgés talán lett volna, de pár balfasz a kevés működő kútoszlopot feltartotta.
Tegnap Gödöllőn pl. nem lehetett benzint kapni. Több budapesti kutat végignéztem mire a fentinél volt végre még valamennyi üzemanyag.
reggel be is tankolok 100-asból pár kannát, mert kell a karácsonyhoz is, meg melókázni is kéne járni. De már alig kapni azt is, 4. napja amerre dolgom visz, próbáltam szerezni, de vagy nem volt semmi, vagy akkora sorok voltak, hogy nem volt időm kivárni, amíg nem ment le negyedéig a szintjelző, akkor már muszáj volt valamit kezdeni.
Az is igaz, hogy a tegnapi sikeres OMV ma csak "üzemszünet" matricát mutatott...
Egyszerűen nem hiszem el, hogy eljuthat oda az ország, hogy ténylegesen "elfogy" az üzemanyag. Ha igen, akkor tényleg "dűlő" lesz a kormány is...