Most mondanám, hogy rájuk férne egy háború, de csak hülyébbek lettek mindegyik után...Ez a komment!
"Lack of LMBTQ flags???"
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most mondanám, hogy rájuk férne egy háború, de csak hülyébbek lettek mindegyik után...Ez a komment!
"Lack of LMBTQ flags???"
Ez menő, de szerintem azért kicsit sarkos: régenmindenjobbvót.
Majdnem sikerült a cikkírónak, de aztán mégsem...
Ez menő, de szerintem azért kicsit sarkos
Itt a folytatás:
Ha már sznoboskodunk, csak pontosan, szépen...Majdnem sikerült a cikkírónak, de aztán mégsem...
Nem Ő Királyi Felsége, hanem Ő Királyi FeNsége
Egyébként meg Su Alteza Real la Princesa de Asturias /Aragon területén, mint Girona hercegnője, Navarrában, mint
Viana hercegnője/
Igazi mesterdobó a fickó.
Megpattant a korlátról.Igazi mesterdobó a fickó.
A fotós teljes biztonságban érezte magát a tábla oszlopának fedezékében és mégis fejen találta.
És még csak oda sem nézett.
Sokat kellett gyakorolni hozzá.Megpattant a korlátról.
Akkor az +2 pont neki.Megpattant a korlátról.
A spanyol is fenség, nem felség.Ha már sznoboskodunk, csak pontosan, szépen...
Előkapartam valamelyik fiók mélyéről a régi, családi sznobtanácsadó füzetecskét, és mi áll benne?
"A felséges titulus kizárólag a koronázott királynak, vagy királynőnek, illetve a trónörökösnek szól. A fenséggel a királyi ház tagjait illik megszólítani."
Csak azért, ha netán mész valamikor a Bakingenbe, nehogy elbszd a megszólítást.
Nagyon nem kotorásztam, de arról van valami bővebb infó, hogy Ursula miért és hogy ment Kínába? Odafele Macronnal kormánygéppel?
Mert arról olvastam, hogy a kínai kormány szempontjából csak egy teljesen mellékszereplővel találkozott Kínában, nem is nagyon fogadták és ráadásul tömegközlekedési repülővel jött vissza.
Mielőtt kiment lehetett olvasni, hogy FELSZÓLÍTOTTA Kínát az oroszoktól való távolságtartásra. Érdekes diplomáciai megközelítés, de lassan megszoktuk a fensőbbséges hangot. Amúgy, ha jól emlékszek Ursula elég peches személy, mert valami egyeztetett fogadáson nem jutott neki szék.
Amennyit én tudok a protokollról grammra van kimérve minden mozdulat, minden gesztus úgyhogy az ilyen "véletlenekben" nem nagyon hiszek.