Az a baj, hogy Marseille-ben is, ahol van 1-2 ismerősöm, meg életem első nagy /ex/szerelme :/Párizsban látod az eredményét.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a baj, hogy Marseille-ben is, ahol van 1-2 ismerősöm, meg életem első nagy /ex/szerelme :/Párizsban látod az eredményét.
Hogy oldjam a feszkót:Az a baj, hogy Marseille-ben is, ahol van 1-2 ismerősöm, meg életem első nagy /ex/szerelme :/
Ki làtja a csador alatt?Hogy oldjam a feszkót:
Tényleg nagyon szőrösek a francia lányok?
Ilyen jellegű problémával nem találkoztamHogy oldjam a feszkót:
Tényleg nagyon szőrösek a francia lányok?
A megoldás radikális. Tűzparancs,statárium,deportálás. Itt már nem nagyon van visszaút.Hangsúlyozom még egyszer.
Én rend párti vagyok. Angolbuzi, így status quo párti - lehetőleg civilizáltan.
Egyáltalán nem vagyok egy hajszálnyit sem ezek mellett, akik tönkretesznek indokolatlanul mindent,
ahogy az elmúlt napokban láttuk.
De hiszem, hogy ott fog megszűnni minden, ami európai és ehhez a kultúrához tartozik, ha
feladjuk az európai értékeket.
Nem tudom mi a megoldás pedig sokat gondolkoztam rajta.
Az viszont az ókori görögöktől, a reneszánszon át mindennek a szembeköpése lenne, ha
teszem azt a határokon elkezdenének mindenkire lőni, nőkre, öregekre stb.
De persze az is a vége lenne, ha a mostani eseményekhez hasonlókat megengedjük.
Ezért vagyok szarban és kezdek tudathasadásos állapotba kerülni, mert
egyszerűen nem látok megoldást.
Fos.
Lehet.A megoldás radikális. Tűzparancs,statárium,deportálás. Itt már nem nagyon van visszaút.
Most sem jobb.Lehet.
De akkor nem lesz jobb, mint bármelyik banánköztársaság.
Már csak egy puccs segíthet az országon, ez az egytlen remény sajnos.A rendőrség évek óta cserben vagy hagyva Macronnal. Hihetetlen dolgok történnek, a saját házukban a gyerekeik előtt lincselik őket a jóemberek
Miért ne? Ha jól tudom, volt már tapasztalatuk a terrortámadások idején járőrözésben. Ofella Balázs anno írta a blogján, hogy ha volt valami balhé egy légiós és egy gettószökevény között Marseilleben, akkor abban nem volt köszönet utána.Akkor mi?
Vonuljon ki a légió Aubagne-ból?
Kiment az antifa.Érdekes. Itt kezd több fehér lenni, bár nem teljesen világos a szitu.
Ez nehéz helyzet. Az állam , az igazságszolgáltatás senkit nem támogat aki ezek ellen van mégha önvédelem is. Gusztustalan ami itt folyik.
Nincs ebben semmi meglepő, ha azok szerint az értékek szerint akarsz élni amiket fontosnak tartasz meg kell védeni azoktól akik nem képesek felfogni azt, vagy képesek de mégis elpusztítanák, én radikális módon vagyok rendpárti de meglepődnél rajta hogy mennyire úgymond "libsi" vagyok azokban a kérdésekben amik nem bebefolyásolják az alapokat, sőt még azokban is, viszont akkor jól meg kell vizsgálni a változást. Úgy gondolom van akinek be kell piszkítani a kezét hogy végső soron működjenek a dolgok a többségnek.Nahát. Nem gondoltam volna, hogy ha nem is az egésszel, de pár pontjával mondanivalódnak egyet fogok érteni
Pro tipp: ezek a diktátorok amúgy elég kis százalékban adták vissza azt a hatalmat...