A halál az halál. Teljesen mindegy az oka. Végleges és szomorú, ennyi.
Szerinted. Szerintem meg nem.
Pont erről a törzsi mentalitásról beszélünk sokszor. Keresni a sérelmeket és ápolgatni.
Nem kell keresni és ápolni. Van bőven bármelyik nap.
Vagy a kintről hergelt balosok zsidóutálata.
Vagy, ahogy már említettem akár itt is a zsidózó megjegyzések, burkoltan vagy nyíltan.
De az eichmannos, vonatos kis 'viccek' is pont ilyenek. Csak már neked fel sem tűnik.
Az említett öt halotból volt aki a gyerekeivel együtt halt meg... csak mondom. Csak mert rosszkor voltak rossz helyen.
És senkit sem érdekel, hogy ezt elfogadod-e te vagy akár én, megtörtént és kész. Ezt kellene megérteni.
Ha meg félsz, hogy újra előveszik a zsidókat, akkor nem kellet volna a migrációt támogatni pl. Most is főleg zsidó "civil" szervezetek hordják Európa nyakára a sáskákat. És ha valaki ezt szóvá teszi az "náci"
Hát bazd+ már bocsánat, időben kellet volna gondolkodni!
Nem hozod be az arabot, nincs iszlám antiszemitizmus meg zsidó buszjárat "ide lőjetek" felirattal az oldalán.
Ok okozat barátom!
Tehát ha el is fogadjuk a feltételezésedet.
Akkor tök rendben van, hogy akármilyen okból zaklathassanak, megtámadjanak zsidókat.
És lehet rajta nevetgélni, kárörvendeni.
De persze ha ugyan olyan X, Y ország katolikus állampolgárát éri erőszak, akkor fröcsögtök itt.
Pont most kéne a nyugati keresztény és zsidóknak összezárni, mert marhára de ugyan az
a mindenkit fenyegető probléma.
De 'valamilyen' okból megint csak az egymásnak esés megy.