És még mindig volt lejjebb - Stern:Nem tudom, van-e lejjebb a nemet sajtonak, de azt hiszem, a Der Spiegel elerte legaljat:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És még mindig volt lejjebb - Stern:Nem tudom, van-e lejjebb a nemet sajtonak, de azt hiszem, a Der Spiegel elerte legaljat:
Kár, hogy nincs hányós reakció.
Mint a legsötétebb szovjet időkben. Csak itt az egész nyugati "szabad" világban kézi-vezérlésre állították a médiát.
Kellene már egy hányós smiley is a fórumra.
Hogy ki van akadva, hogy őfemipicsaságát senki sem várta!Németország minden idők legbutább külügyminisztere Kínába érkezett. A reptérem még egykutya sem várta, csak egy söfőr.
VK | VK
vk.com
Ebben az a jó, hogy azt jelenti, hogyha akar menjen nyugodtan haza.Hogy ki van akadva, hogy őfemipicsaságát senki sem várta!
Vidáman végződik ez a nap!
Fräulein Beeerbokkot már olyan rutinosan szarják le keleten, hogy talán már rosszul is esne neki, ha emberszámba vennék.Hogy ki van akadva, hogy őfemipicsaságát senki sem várta!
Vidáman végződik ez a nap!
Írtam feljebb, hogy a portugálok George Floyd-osat játszanak.Bevándorlót lelövő rendőrt méltatott Orbán portugál szövetségese
A szélsőjobboldali Chega párt vezetőjét, André Venturát és két párttársát portugál politikusok, ügyvédek és hírességek fel is jelentették a rendőrt dicsérő kijelentéseik miatt.444.hu
Független Objektív Sajtó. A történet röviden: a portugál rendőr lelőtt egy Zöld-foki-szigeteki migránst (négert?), mert az késsel rátámadt. A 444.hu újságírójának megjegyzése: "Egyébként nincs bizonyíték arra, hogy az áldozat bűnelkövető lett volna." Javítson ki valaki ha tévedek, de szerintem késsel rendőrre támadni már önmagában bűncselekmény / bűnelkövetés.