Orbán után szabadon – minden korábbinál szigorúbb lesz a holland migrációs politika - Mandiner
Wildersék kormánya bemutatta az új migrációs politikai alapvetéseket.
mandiner.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebben az a jó, hogy azt jelenti, hogyha akar menjen nyugodtan haza.
Fräulein Beeerbokkot már olyan rutinosan szarják le keleten, hogy talán már rosszul is esne neki, ha emberszámba vennék.
Indiában is, hogy volt az a reptéri fogadás?
Sokkal jobb, még a seggluk malajzia se tiszteli meg csak egy mobilos fotóssal xDGondolom, azóta már mindenki olvasta valahol hogy ez is egy újabb fake news, a felvétel még 2024 január 12-én készült Malajziában, a Kuala Lumpur Airport -on.
Fact Check: Was the German foreign minister not formally welcomed at Delhi Airport?
India Today Fact Check found this video from January was shot at Kuala Lumpur Airport in Malaysia.www.indiatoday.in
Sajna a lényegen, hogy szekunder szégyenérzet fog el miatta (is) - pedig nem is vagyok német - ha csak meglátom, nem változtat.Gondolom, azóta már mindenki olvasta valahol hogy ez is egy újabb fake news, a felvétel még 2024 január 12-én készült Malajziában, a Kuala Lumpur Airport -on.
Fact Check: Was the German foreign minister not formally welcomed at Delhi Airport?
India Today Fact Check found this video from January was shot at Kuala Lumpur Airport in Malaysia.www.indiatoday.in
Szőr igaz ez?
@SirHiggins
A cikk szerint a brit haditengerészet 2 hordozóját hosszabb pihenőre küldhetik pénzügyi megszorítások miatt. Lassan már nem lesz foga ennek az oroszlánnak
Nem igazán értem, hogy ezt a fact-check cáfolatot miért nekem címezted. Az általam feltett video Beeerbokk kisasszony Indiába való érkezését mutatja be.Gondolom, azóta már mindenki olvasta valahol hogy ez is egy újabb fake news, a felvétel még 2024 január 12-én készült Malajziában, a Kuala Lumpur Airport -on.
A te videód egy másfél évvel ezelőtti videó, nem a legutóbbi indiai látogatása. De tényleg nem írtad, hogy ez a legutóbbi indiai látogatásakor készült volna.Nem igazán értem, hogy ezt a fact-check cáfolatot miért nekem címezted. Az általam feltett video Beeerbokk kisasszony Indiába való érkezését mutatja be.
Kínába érkezésekor nadrágot és blúzt viselt a külügyér hölgy. Minkét esetben elmaradt a protokolláris fogadás.
A bordó ruhás letotyogás valóban Kuala Lumpurban történt, de én arról egy szót sem ejtettem.
Tényleg nem értem.
Tudomásom szerint, mint külügy miniszter szólóban, a 2023-as látogatása volt az utolsó Indiában. Azóta csak a tegnapelőtti Sclolz-cal és néhány államtitkárral közös delegáció tagjaként ment oda.A te videód egy másfél évvel ezelőtti videó, nem a legutóbbi indiai látogatása. De tényleg nem írtad, hogy ez a legutóbbi indiai látogatásakor készült volna.
A német külügy szerint a másfél évvel ezelőtti eset azért történt, mert korábban ért oda gép mint tervezték, a miniszter meg nem akart várni.
Malajziának mi volt a problémája németekkel? Őket mivel sértették meg?Tudomásom szerint, mint külügy miniszter szólóban, a 2023-as látogatása volt az utolsó Indiában. Azóta csak a tegnapelőtti Sclolz-cal és néhány államtitkárral közös delegáció tagjaként ment oda.
A németek igen kreatívok. amikor a kimagasló diplomáciai érzékéről híres és ennek megfelelő bánásmódban részesülő k. miniszterük megaláztatásait kell elkenni.
Kuala Lumpurban is csupán egy ártatlan malőr történt, ugyanis valamilyen ok folytán a repülője nem az elüre kijelölt helyen tudott landolni, hanem kissé távolabb attól, így a fogadó bizottság is egy kicsit távolabb várta őt.
Azt már csak én teszem hozzá, hogy még most is ott várják, ha csak meg nem haltak.
Drog legalább még van? Ugye van?Írnék kicsit megint a szórakozó helyekről, mert szerintem ezek működése vagy éppen nem működése jól tükrözik a társadalom pénzügyi helyzetét.
A múlt héten volt Németországban, Osnabrückben a Club Convetion, ami tulajdonképpen egy nagy branch meeting, egy iparági találkozója a diszkó és szórakozóhely tulajdonosoknak. Standok vannak, kiállítások, előadók… egy nagyon komplex 2 napos esemény sok megbeszéléssel tarkítva. Az esemény egyik megbeszélésen olyan tulajdonosok/bérlők vettek részt akik 1000-3000 vendég befogadására képes helyeket üzemeltetnek. Idén 36-an vettek részt és már most jelezték, hogy ha gyökeresen nem változik a következő év első negyedévében a helyzetük, akkor 6-8 hely kényszerül bezárni. Azaz 2025-ben 28-30 ekkora méretű hely tud talpon maradni. Viszonyításként, a 2023-ban még közel 100 ekkora hely üzemelt. Itt Ausztriában novemberben 14-16 között lesz egy hasonló találkozó, a Vienna Club Commission. Onnan is dobok majd pár infót, ami a tükrözheti az ausztriai helyzetet.
Mééé kellene egy kis speed, mert nem tudod eléggé teleszarni a Közel-Kelet topicot?Drog legalább még van? Ugye van?
Nem tudok semmiféle közvetlen problémáról. A Tageszeitung írt egy rövid elemzést még a Dél-kelet Ázsiai turnéja előtt, ahol Malaysia és Németország eltérő álláspontja miatt - az Izraeli -Palesztín háborúskodást illetően - hűvös fogadtatásra számítottak.Malajziának mi volt a problémája németekkel? Őket mivel sértették meg?