Te be akarod tiltani, az emberek meg nem szeretik ha megtiltanak nekik bármit is. Ennél tovább kell gondolni a megoldást.Miért, hogy képzelem el, és hogy van értelme? Kifejtenéd?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te be akarod tiltani, az emberek meg nem szeretik ha megtiltanak nekik bármit is. Ennél tovább kell gondolni a megoldást.Miért, hogy képzelem el, és hogy van értelme? Kifejtenéd?
Feladom.
Te be akarod tiltani, az emberek meg nem szeretik ha megtiltanak nekik bármit is. Ennél tovább kell gondolni a megoldást.
Nem kell a hiszti, ha akarod vegyed a macsétát és fejezzed le a dílereket, mint valami káeurópai batman, de nem oldja meg.Jó, akkor tessék mindent legalizálni, hadd fürödjenek az emberek a mocsokban. Hajrá.
hóbagoly
"És szerinted a csoki meg a szex az UGYANAKKORA "probléma", mint mondjuk a heroin?!"
Nem , ezzel azt mondom, hogy az agyunk azon gyengesége, hogy "függésre képes" felel például a fajfenntartásért, hiszen ha nem okozna örömöt és függést a szex akkor már kihaltunk volna.
Az a baj a narkóval, hogy amíg igény van rá addig nem tűnik el. Be lehet tiltani, de attól még lesznek fogyasztók és lesz árú is. Ez tiltással, sőt szerintem semmivel sem megoldható probléma, sajnos.
Nem tudsz annyira odabaszni, nem tudsz jobban, mint Iránban vagy Szaúd-Arábiában.
Nem kell a hiszti, ha akarod vegyed a macsétát és fejezzed le a dílereket, mint valami káeurópai batman, de nem oldja meg.
Ez messze van az odabaszástól, ennél több kockázatot is vállalnak emberek ennél kevesebb pénzért.Még annyira sem kellene odabaszni,arra gondoltam,hogy a rendőrök a dolgukat tennék,és nem menne ki az infó,nem telefonálnának le a politikusok,hanem csak működne a bűnüldöző szerv,senkit sem kéne agyonlőni,csak kiosztani a megfelelő éveket,amik most törvények érvényben vannak,aszerint.
Majd Mack átteszi a Beszélgetőbe... vagy kivágja az egészet a fenébe. Úgyis értelmetlen a droghasználat pártfogóival vitatkozni. Ha valaki érdekük fűződik hozzá, akkor úgyis védeni fogják.
Ó, megszólalt a HATALOM! NEM MONDTAM, hogy azok ti lennétek, hülyegyerek. Annyit mondtam, hogy a pártfogóival értelmetlen vitatkozni.
hóbagoly
Azért nincs értelme a vitának mert én ilyet például sosem mondtam:
"Ha már felhoztátok a csúszós lejtő érvelést, akkor ez a RÉSZETEKRŐL épp a csúszós lejtő érvelésre példa: mivel nem lehet TELJESEN betiltni, ezért szerintetek EGYÁLTALÁN ne is próbáljuk meg a számukat csökkenteni."
Mondjuk a betiltás/lefejezés helyet például lehetne ez a film egy általános iskolai drogprevenció része:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Rekviem_egy_álomért
"Úgyis értelmetlen a droghasználat pártfogóival vitatkozni"
Ezzel kezded atlepni a hatart, csak szolok.
Szerintem a "hulyegyerekezessel" at is lepted.
Még annyira sem kellene odabaszni,arra gondoltam,hogy a rendőrök a dolgukat tennék,és nem menne ki az infó,nem telefonálnának le a politikusok,hanem csak működne a bűnüldöző szerv,senkit sem kéne agyonlőni,csak kiosztani a megfelelő éveket,amik most törvények érvényben vannak,aszerint.
Dombon ülő fűcsomó legyek,ha értem,hogyan lehet ilyen témában csak azt magyarázni,hogy miért nem,hogyan nem,mikor nem,nem,nem,nem,nem lehet megszüntetni,eltüntetni,megoldani,stb?