Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mingyárt jön valamelyik liberális és megmagyarázza, hogy én vagyok a náci mert nem tisztelem a kultúrájukat. A svédeknél volt egy jogvédő(?) nő (meglepő, vagy csak b*szatlan de nagyon) aki amiatt hisztizett, hogy a nemi erőszakért miért ítélik el a migráncsokat, hisz az ők kultúrájukban ezzel nincs semmi probléma.Brüsszelben elkezdődött a sajátos migráns bevásárlás!
Juncker papa hol van ilyenkor?Brüsszelben elkezdődött a sajátos migráns bevásárlás!
Hát ez jól kicseszett velük, hülyét csinált a hágai bíróságból, nem mintha nem egy távirányított szervezet lenne tele részlehajlással, töketlenkedéssel és csak a kicsik basztatására elégséges hatáskörrel.
13 évet ült már börtönben, 20 évre ítélték és általában a büntetés 2/3-nak a letöltése utána szabalhatnak feltételesen. Nem sok kellett volna még ülnie és szabadon távozhatott volna, szóval annyira nem volt okos döntés szerintem.
Az öcsém apósa Bécsben dolgozik, mint hegesztő. Azt mondja olyan kvóta van náluk hogy pl 10 új felvett dolgozóból 2 migráns (nem magyar meg lengyel hanem gibbon) kell legyen legalább. Kapnak az államtól 600 eurót csak úgy, de ha elmennek dolgozni akkor 1000-et csak úgy + a fizetésük. A munkájuk nem ér xart se mert fogalmuk nincs a munkáról, de kénytelen a cég felvenni és kigazdálkodni őket ha rendes melóst is fel akar venni. Bécsben a mosogató munkakörökben már szorítják is ki az afgánok a magyarokat meg egyéb k-európaiakat.Juncker papa hol van ilyenkor?
Megmondta hogy ezekből a "jómunkásemberekből" van szüksége az EU-nak még többre!!!
Valahogy védekezni kell az orosz agresszió ellen. A polip karjait le kell vágni.http://lovasistvan.hu/2017/11/29/most-mar-olaszorszagban-internet-cenzura-torveny/
"Miután június 30-án Németországban megszületett az internetes cenzúra törvény, most más európai kormányok is korlátozni akarják a véleményszabadságot.
Jelenleg a balliberális olasz kormány törvénytervezetet készít, amelynek értelmében az „álhíreket” 24 órán belül el kell távolítani és szerzőiket le kell tartóztatni.
És mint már annyiszor- Orwell jut eszembe.. Meg az, hogy tavasszal választások lesznek Olaszországban, így nem kizárt, hogy ez már a választási "harc" egy igen durva része.
Jó lenne, ha most már valahol máshol trollkodnál. Elég volt belőled!Valahogy védekezni kell az orosz agresszió ellen. A polip karjait le kell vágni.
Trollkodd vissza. Azt pl. tudtad, hogy panoz elcsalta az amcsi elnokvalasztast?Jó lenne, ha most már valahol máshol trollkodnál. Elég volt belőled!
Az aztán baromira jó megoldás. Hivatalosan is elmondhatnánk, hogy egy bolond százat csinál.Trollkodd vissza. Azt pl. tudtad, hogy panoz elcsalta az amcsi elnokvalasztast?
Pontosan tudom hogy kell trollkodni, ez nem az volt. Az oroszok ellen hozzák ezeket a biztonsági intézkedéseket, ergo a hozzászólásom releváns volt.Jó lenne, ha most már valahol máshol trollkodnál. Elég volt belőled!
Nem tudom népirtásnál hamadolnak-e, és hogy a 13 évet mosy figyelembe vették volna-e vagy ez arra jött volna rá, ennyire nem néztem utána a dolgoknak. Fennebb meg valaki írta, hogy szabadlábon volt talán vagy csak bárkit fogadhatott kedvére bármikor. Ha kinézett volna a szabadulás egy éven belűl, valószínűleg nem lesz öngyilkos, hacsak nem akart mártírt csinálni magából valéamilyen meggyőződéstől vezérelve.13 évet ült már börtönben, 20 évre ítélték és általában a büntetés 2/3-nak a letöltése utána szabalhatnak feltételesen. Nem sok kellett volna még ülnie és szabadon távozhatott volna, szóval annyira nem volt okos döntés szerintem.
Magáncégnél ez nagyon durva állami beavatkozás. Elvégre azt veszek fel akit akarok és azt b*szok ki aki alkalmatlan a melóra. Nálunk is van ilyen, hogy 50 személy felett köteles vagy alkalmazni fogyatékosokat (néha végignézve a csapaton, meg vagyok győződve, hogy mi ennek eleget tettünk) vagy választhatod, hogy fizetsz valamennyi összeget minden fel nem vette fogyatékos után, ami kb az adó + TB lehet max, de inkább még annyi sem. Legtöbb cég ezt választja, mert nincs ahol használja őket, és gépeknél meg inkább veszélyforrások másokra meg önmagukra.Az öcsém apósa Bécsben dolgozik, mint hegesztő. Azt mondja olyan kvóta van náluk hogy pl 10 új felvett dolgozóból 2 migráns (nem magyar meg lengyel hanem gibbon) kell legyen legalább. Kapnak az államtól 600 eurót csak úgy, de ha elmennek dolgozni akkor 1000-et csak úgy + a fizetésük. A munkájuk nem ér xart se mert fogalmuk nincs a munkáról, de kénytelen a cég felvenni és kigazdálkodni őket ha rendes melóst is fel akar venni. Bécsben a mosogató munkakörökben már szorítják is ki az afgánok a magyarokat meg egyéb k-európaiakat.
Miért nem viszi haza az akivel szolgált?
Miért nem viszi haza az akivel szolgált?
Én a kutyám nem hagynám ott az biztos, ha kell ellopnám. Amennyiben él a katona akkor haza kellene vigye.Jó kérdés.
Lehet hogy akivel szolgált az nem jött haza....
Én a kutyám nem hagynám ott az biztos, ha kell ellopnám. Amennyiben él a katona akkor haza kellene vigye.