A
altx
Guest
ha megnezzuk ezeket a videokat, mindig latni hogy ok csoportban vannak, de akiket tamadnak azok mindig maguk vannak.hirado.hu / dailymail.co.uk
"...
Az egyik fiatal migráns állítólag rátette a kezét a metrón utazó egyik fiatal lány hátára, és amikor az megkérte, hogy hagyja békén, ideges lett. Az elutasítás után teljes erőből beleütött egy ablakba. Ekkor kérte meg az egyik idősebb utas, hogy viselkedjen.
Az egyperces felvételen jól látszik, ahogy a csoport rátámad két idős utasra.
..."
https://www.youtube.com/watch?v=T8tWr53W2gA
Hallkan jegyzem meg hogy nem volt csador a lanyon, pedig mar igazan tudhatná. A lotyó! Es az is jo lenne, ha az oreg nemetek nem utnek azokat akik majd a nyugdijukat fogjak megkeresni. - ironia off - :/
Ja es Merkel kereszteny demokrata (konzervativ) unioja (lol) meg mindig 34%-on. No comment!
lassan nekunk is azt kell majd csinalni mint ezeknek. ha utazunk, megyunk valamere, szepen csoportossan. csak tobben kell lenni mint ezeknek. egyszeru.
lehet raszistanak tunik amit irok, de maskebb nem tudom.
ha volna egy csoport 5-6 zozo, meg egy 10 feher, ezek olyan nyugotak lennenek mint az ovodasok.
vagy egyszeruen csak kicsit tokosebbnek kellene lenni.
amikor en voltam katona, volt koztunk egy szerb csavo, bortontoltelek meg bokszolo, es nem nagyon birta ezeket. ok meg minket (en magyar +5-6 szerb) megkevesbe.
es egy este, 2 alban megvarta a sotetben, meg akartak verni.
ez meg amikor meglatta oket, odaugrot, odabaszot mindegyiknek egy egy jo csattanos pofont.
masnap sirva vartak a tisztnel hogy foljelentsek hogy bantota oket.
persze a tiszt (oreg crnogorac) csak intet egyet es abban maradt az egesz.
ugy kerultek aztan hogy csak na. nem csak ott, hanem a tobbit is mert mindig egyut voltunk. ha cirkuszolni akart valameik, hiaba voltak tobben, csak szepen mindanyian odasetaltunk + egy fiatal crnogorac kistiszt aki mindig velunk logot...nem is kellet tobb, mar vegge is volt az egesznek.
az o erejuk a csoportban van, azert vannek mindig egyut, de hogy talajak meg egymast azt soha sem fogtam fel, valjevon, a nagy kaszarnyaba amikor erkeztunk, volt minden buszban - egy vagy ketto, de mar masnap reggel mint egy rakason volt.
kul, engem nagyon folbaszot az a kis sapkas aki a ujaval mitogotot a nemetekre, egy ilyen verekedos helyzetbe ha nekem igy csinalna ugy kitornem az ujat hogy nem profizna soha tobbe