<blockquote rel="zsolti">De ez totál tévút szerintem Haubagoi. Kelet EU éppen az USA malmára hajtja a vizet, bontja minden ilyen eszetlen német migránssimogatás az egységes EU-t, tehát gyengíti az USA egyik legnagyobb gazdasági ellenfelét a világpiacon. No meg kiváncsi vagyok én arra a Lengyel kormányra, amelyik az Eurázsiai Únióban gondolkodna... Szerintem most totál tévúton vagy.
Az USA-nak és az Eurázsiai Uniónak egyaránt érdeke az EU felbomlása, ezért a németeket ütik ki. A németek valamiért azt hiszik, hogy nekik a mohamedán bevándorlók valamiért jók, de nem veszik észre, hogy ezzel rántják vissza őket a nácizmusba, úgy mint amikor itallal kínálnak egy alkoholistát.
Jelenleg Oroszország Izraelnek/a zsidóknak kedvez, mert szeretnék megnyerni a támogatásukat és szeretnék, ha a szovjet/zsidó származásúak visszavándorolnának Oroszo.-ba, hogy felépítsék a 2. Szovjetuniót. Emiatt később Oroszo.-nak szüksége lesz arra, hogy visszanyerje az arab világ bizalmát, amelyet Németország leverésével fognak visszanyerni, amely addigra a mohamedán bevándorlók ellen fordul (a szokásos Szovjetunió vs. nácizmus séma alapján).
A mi (Kelet-Európa) helyzetünk pedig: leválasztanak minket (a kelet-európai sávot) a NATO-ról, hogy Oroszo. megtámadása után a NATO-nak ne legyen védelmi kötelezettsége velünk szemben (ld. BBC-s film). Közvetlen USA felügyelet alá kerülünk. A háborút elveszítjük (terv szerint) és az USA odaad minket a Szovjetunió 2.0-nak. Évtizedekig fizetjük utána a háborús jóvátételt Moszkvának. A többi volt NATO tagnak nem kell majd fizetnie, mert a háború megkezdése után a NATO felbomlik, kezdve azzal, hogy Anglia kilép.
</blockquote>
Na de mikor lesz a Tiszántúl románia része? Vagy az csak az Erdély-Litván háború után lesz?