Na végre,láthatják a nyugati népek,hogy 1 tolvonással meg lehet állítani a migrációt,csak akarni kell.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindenből igyekeznek kispórolni az anyagot. Pont múltkor puffogtam mert nem találtam rendes ásványvizes palackot. Érezhetően sokkal vékonyabb mint 6 vagy 8 évvel ezelőtt, nincs tartása. Másik örök vesszőparipám a gyerekkori ízek. Egy mostani kapucíner szelet fosfasírt a régihez képest. A franc tudja mi mindent helyettesítenek benne valami silány minőségű összetevővel. Már régóta meg akarom osztani valakivel hogy mennyire zavarnak ezek szóval kösz hogy kiírhattam magambólEz abszolút igaz! De sajnos ma már kb minden termékkel ez a helyzet, függetlenül attól, hogy melyik ország márkája. Ha megnézzük az autótól a mosógépen át az olyan egyszerű termékekig mint pl a konyhakés, azt tapasztaljuk, hogy még a 10 évet sem érik el a tartósságuk. Ez pedig (szerintem) nem annak tudható be, hogy elfelejtettek a cégek minőségi termékeket gyártani, hanem egész egyszerűen nem éri meg nekik, hogy te a terméküket évtizedekig használd, hiszen akkor te nem vagy "jó piac". Egyébként ilyenkor szokott eszembe jutni anyám vas lábosa amit még az ő nagyanyja használt. Mindig azt mondja, hogy jó újkrumplit csak abban lehet csinálni Több mint 100 éves az a lábos, akárcsak a dió darálója amit minden karácsonykor elővesz a süteményeihez
Nincsenek adatok arról, hogy pontosan hány ilyen névtelen kártya van forgalomban. Az Európai Bizottság 25 ezer migránsnak adott, ez összesen 140 millió eurójába került az Európai Uniónak, amire a közös költségvetésből biztosított támogatást az Európai Bizottság. Saját honlapjukon is írnak róla, hogy még 2017-ben indították el az úgynevezett humanitárius programot. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának adatai szerint azonban háromszor ennyi migráns, vagyis legalább 85 ezren jutottak ilyen bankkártyához.Most akkor ha jól értem a mi EU-nk havi 48000 ft-al támogatja /fő a görögökig átvergődött gibbonokat kivétel nélkül? Hát miért nem nekem adja a kedves EU ezt a pénzt mint EU-s dolgozó, gyerekgyártó, jogkövető állampolgárnak? Bejön Ahmed a lakatlan szigetre görögben és kap a 10 tagú pereputty havi 1500 eurót. Há miért? Hogy tovább tudjon menni Muttihoz?
Basszus azt hittem csak nekem romlott el az ízérzékem, de ezek szerint nem! Tényleg sokkal rosszabb az íze a kapucinernek mint gyerekkoromban!Mindenből igyekeznek kispórolni az anyagot. Pont múltkor puffogtam mert nem találtam rendes ásványvizes palackot. Érezhetően sokkal vékonyabb mint 6 vagy 8 évvel ezelőtt, nincs tartása. Másik örök vesszőparipám a gyerekkori ízek. Egy mostani kapucíner szelet fosfasírt a régihez képest. A franc tudja mi mindent helyettesítenek benne valami silány minőségű összetevővel. Már régóta meg akarom osztani valakivel hogy mennyire zavarnak ezek szóval kösz hogy kiírhattam magamból
Mellesleg eszembe juttattad anyám sütijeit. Ugyanúgy egy békebeli darálót használt. De jó is volt.
Nincs íze. Én direkt vettem a gyerekeknek, hogy na ezt próbáljátok meg, ez jó, finom. Semmi extra nem volt benn, nincs íze. Amúgy postákon még bele lehet futni régi csoki márkákba, magyar márkákba. Kajla és társai. Tibit ugye nem veszek Porosenkó miatt, Bocit a Nestlé miatt. Milka volt a menő sokáig, de pár éve azt is elbaxták a sok hülye új kekszes, oreós, meg m&m-s stb xar miatt, ritka belőlük a régi íz.Basszus azt hittem csak nekem romlott el az ízérzékem, de ezek szerint nem! Tényleg sokkal rosszabb az íze a kapucinernek mint gyerekkoromban!
Most akkor ha jól értem a mi EU-nk havi 48000 ft-al támogatja /fő a görögökig átvergődött gibbonokat kivétel nélkül? Hát miért nem nekem adja a kedves EU ezt a pénzt mint EU-s dolgozó, gyerekgyártó, jogkövető állampolgárnak? Bejön Ahmed a lakatlan szigetre görögben és kap a 10 tagú pereputty havi 1500 eurót. Há miért? Hogy tovább tudjon menni Muttihoz?
Akkor először önmagától kellene eltávolodnia. Soha nem fogom megérteni, hogy valaki, hogy lehet ennyire öngyűlölő és ezáltal ennyire szűk látókörű....
Nem látom a hírt, hogy mikor költözik ki Szaud Arábiába.
Még a végén ráveszik öngyilokos merényletre is. In sáa l-Láh...