Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Konteó: azok be vannak szervezve, az elhárítás őket használja az új német út kitaposására.Érdekes. És az Antifa akik felgyújtják az AFD tagok kocsijait, betörik az irodák ablakát, betörik a vezetők koponyáját pajszerral. Azokat figyelik?
A történelem ismétli önmagát. A harmincas években anno a barnaingeseknek állami támogatással minden szabad volt, most a baloldaliaknak szabad.Érdekes. És az Antifa akik felgyújtják az AFD tagok kocsijait, betörik az irodák ablakát, betörik a vezetők koponyáját pajszerral. Azokat figyelik?
Rossz lesz nekünk ha a baloldal veszi át a hatalmat itthon, a németeknél meg ha egy "sógor" lesz a befutó akkor az lehet liberálisabb lesz mint mürkül.A történelem ismétli önmagát. A harmincas években anno a barnaingeseknek állami támogatással minden szabad volt, most a baloldaliaknak szabad.
Viszont, ha a muti utódja megint a sógoroknál született lesz akkor gebasz van.
Bennem azért felvetődik, hogy ki és minek tárol otthon több hektó disznóhúgyot. Fura görög földműves-hagyomány?Malachúgy Az az effektív muszók ellen
Ne legyenek kètsègeitek. A merkelrezsim mnden alkotmányosnak mondott eszközzel meg akarja tiltani sz AfD-t, mert politikailag nem tudnak rajta kifogni. Szerencsère, a német alkotmánybirósâg eddig (!) nem engedte egy pârt betiltását sem, mèg az NPD-t sem. Pedig 2x megpróbâltâk a kormánypártok. De ez régebben volt, ki tudja, mennyire lett közben balos az Alkotmánybirósâg Szerintem nagyon. Aki panadzkodik a hazai politikai visuonyokra, gondoljpn a kövekezöre: Itthon èjjel-nappal ekézheted a kormányt, a fönököt akár a legtrágárabb módon is. Nem lesz semmi bajod, a külfölfi mèdiák ès NGOkimâdni fognak. Nem vernek jól el (pedig nem ártana...).Magánvélemény, de a német elhárítás remélhetőleg nem csak az ilyen csip-csupp ügyekkel foglalkozik mostanság:
https://magyarnemzet.hu/kulfold/megfigyeles-alatt-az-afd-egyik-csoportja-7879259/
Flügel = szárny
Higtragya, gondolom van par szaz malaca a gaudanak.Bennem azért felvetődik, hogy ki és minek tárol otthon több hektó disznóhúgyot. Fura görög földműves-hagyomány?
Konteó: azok be vannak szervezve, az elhárítás őket használja az új német út kitaposására.
Bennem azért felvetődik, hogy ki és minek tárol otthon több hektó disznóhúgyot. Fura görög földműves-hagyomány?
Városlakó vagyok, csak gondolkodom. Azt nyilván értem, hogyan készül a disznóhúgy. Az a kérdés, hogyan gyűjtik be ekkora mennyiségben, és miért raktározgatják. Beállnak az ólba vödrökkel, hogy "most ebbe pisálj, Kucu, mert jönnek a migrik!"?Nem konteó. Beépültek a rendőrségbe.
Te ilyen V. kerületi forma vagy, igaz?
Parasztéknál ez olyan, mint másnál a kutyaszar. Lesz magától.
Városlakó vagyok, csak gondolkodom. Azt nyilván értem, hogyan készül a disznóhúgy. Az a kérdés, hogyan gyűjtik be ekkora mennyiségben, és miért raktározgatják. Beállnak az ólba vödrökkel, hogy "most ebbe pisálj, Kucu, mert jönnek a migrik!"?
Akkor ezek szerint nem jártál még disznóólban. Vagy nem láttál belülről hizlaldát. Általában betonozott karámokat képzelj el, amely kicsit lejt és a végén van egy csatorna kialakítva, hogy a hugy ott menjen le, valamint, mikor slaggal takarítják ki a szart és a beszáradt hugyot, akkor az is ott menjen le. 20 disznó naponta kiereszt magából annyit, hogy az több permetezésre elég. Egy átlag hizlaldában akár százszámra, vagy ezerszámra is lehetnek disznók, ott naponta több tucatnyi 200 l-es műanyaghordónyi, kevés vizzel és szarral elkevert disznóhugyot tudsz felhasználni határvédelmi célokra.Városlakó vagyok, csak gondolkodom. Azt nyilván értem, hogyan készül a disznóhúgy. Az a kérdés, hogyan gyűjtik be ekkora mennyiségben, és miért raktározgatják. Beállnak az ólba vödrökkel, hogy "most ebbe pisálj, Kucu, mert jönnek a migrik!"?
Próbálhatnád erősebben isVároslakó vagyok, csak gondolkodom. ...
Nem volt ám ítélet az eredeti kérdésemben, tényleg érdekelt, úgyhogy köszi a pontos választ. Sztem 10+ éve nem láttam disznóólat, és nagyobb telepet meg tán sose.Próbálhatnád erősebben is
A jószág alatt betonozott placc van, folyókával, a húgy elfolyik egy tárolóba, a fekáliát meg lemossák és szintén oda folyik hígtrágya formájában.
Ha migránspermetet akarsz csinálni csak kiszeded a tárolóból a neked tetsző minőségben a hígtrágya felső, vízszerűen folyékony részét, esetleg még adsz hozzá vizet, hogy legyen rendes mennyiség, majd mehet menet.
A bennszülött városiakkal az a baj, hogy még csak nem is feltételezik, hogy a parasztnak is van esze
https://regi.tankonyvtar.hu/hu/tart...01_521_Agrokemia_es_novved_kemia/ch04s03.htmlVároslakó vagyok, csak gondolkodom. Azt nyilván értem, hogyan készül a disznóhúgy. Az a kérdés, hogyan gyűjtik be ekkora mennyiségben, és miért raktározgatják. Beállnak az ólba vödrökkel, hogy "most ebbe pisálj, Kucu, mert jönnek a migrik!"?