1. Magyarorszàgon nincs szüksèg gmo-ra.Ennyi.
2. Gmo csak arra jó, hogy a vetőmagüzlet egyes multik kezebe kerüljön.
Nincs mit vitatkozni ezen.
Sajnos már majdnem ott van.
A műtrágya meg teljesen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1. Magyarorszàgon nincs szüksèg gmo-ra.Ennyi.
2. Gmo csak arra jó, hogy a vetőmagüzlet egyes multik kezebe kerüljön.
Nincs mit vitatkozni ezen.
Hűűűűű azért ez a középkorozás most ütött de rendesen.
Ránéztem arra a 18 részes anyagra amit átküldtél, igazából csak azt néztem meg, hogy kik a szerzőknek néztem utána, ill. az impresszumot futottam át a honlapon, az alapján első blindre korrekt kiadványnak tűnik, MTA rendes tagokkal, van köztük egy PHD-is. Sajnos IDŐM erre már nincs, pedig érdekes téma, egyelőre laikusként maradok annál, hogy amíg módomban áll, nem fogyasztanék ilyet. Megértem, és elfogadom, hogy ez is egy komoly tudományág, és ezt nem pejoratív értelemben írom most.silurusglanis
Zsolti
Ebben egyetértünk. A gond ezzel a példáddal, hogy az ilyen jellegű "kutatásnak" semmi köze a kutatáshoz mert modellezhetetlen. Néhány okos firkász összeszed valamit a szakirodalomból és az emberek bemondása alapján statisztikáznak.
A tudósok megállapították... már nem stimmel. Ezek sem tudományos folyóiratokban jelennek meg.
Ez más, kérek olvass el pár részt abból, amit belinkeltem és teljesen világos lesz.
Ez is pont olyan tudomány, mint az atomfizika, hozzá kapcsolódó iparral és nyilván profitorientált vállalatokkal. Ez miért meglepő?
Szerintem az ég világon semmit sem tudsz. A Bayer és Syngenta inkább ellenérdekeltek. A többiek pedig pont abból fognak hosszú távú hasznot húzni, hogy az EU több államában megy ez a hiszti és nem támogatják a kutatást. Nem lesznek konkurensek.
Még egy ilyen töketlen kormány nincs mind a miénk, hogy alkotmányban rögzíti a középkort.
Tények politikamentesen:
http://www.nemzetigeografia.hu/taxonomy/term/673
Ezt mondhatod de sajnos nem ez a valóság. Sőt a fejlettebb emberi társadalmak egyed számra ütemesen pusztulnak. Egy egy társadalmon belül fejlettebb államokba a gyermek vállalási hajlandóság fordítottan arányos a szellemi képességekkel.Másfelől a felelőtlenül szaporodókat a kutya sem akarja etetni a saját életterünk és a közös élőhelyünk rombolása árán. Meg amúgy sem.
Maradok a biodiverzitás mellet. Kukoricát kizárólag huvelyesekkel ültetek.
A vaj álljon közelebb a tehénhez, mint a tesscos zacskóhoz.
Ja és az ember nem Isten.
Uff!