Egyetlen szóval nem foglalkoztam a cocikkal - azokat pont ugyan úgy gyűlölöm (igazából jobban), mint ezeket. Ez nálatok egy feltételes reflex, ha valaki kritizálni meri a pápát, egyből jön "bezzeg a másik" mantra... (régen rosz egy oldal legitimációja az, hogy a másik is szar - megjegyzem ez világjelenség). Részemről az egész bagázs kuka, oldaltól függetlenül.
De amit írtam, azt nem cáfoltad (telepítenek be ugyanúgy, csak ezek fű alatt csinálják, a balosok meg nyíltan, ennyi a difi - de a végeredmény ugyan az), és mondom, ne törődj velem, csak tegyél egy sétát az említett helyeken - arab meg nigger ott, ahol semennyi nem volt 10 éve. De ha neked ez jó... vedd csak be a Kék Pirulát, hidd, amit hinni akarsz (hogy meg vagy védve), szíved joga.
De azért javaslom a Redpill-nek nézz utána. De ahhoz VPN-Tor alatt ne indulj neki, és a 9 digit+ onion linkek körül kutakodj...
Ejjh, egyből támadsz és skatulyázol
("ez nálatok egy feltételes reflex"). Pedig nem ismersz. Ha éppen érdekel, konkrétan legutóbb 2018-ban, majd 2019-ben szavaztam elsőként a Fideszre. De nyilván elkönyveltél Fideszbirkának (Apropó ez is, mily érdekes, egyedül a
Kos Fidesz szimpatizánsait illetik eme jelzővel, amely állat ugye a
kos nőivarú párja. Mszp-birka, DK-birka nincs!
)
..
Utálom a defetista álláspontot, meg a lábhoz tett fegyver mentalitását! Igenis a kisebb rosszat választom, ha lehetőségét látom a nagyobb rossz távoltartásának!
Erre biztat a józan paraszti eszem is, meg hogy tudom mennyire összetett a képlet és soha nem lehet tökéletes, minden szuverenitási igénynek megfelelő vezetés! Igen, nagyon sok mindent jobban, másképpen kellene csinálni! Én is máshogy taktikáznék egy sor dologban!
De arról nem fogsz meggyőzni, hogy ugyanannyi bevándorlót jelent a Fidesz által gardírozott ország, mint egy balliberális vezetésű!
A járulékos dzsender-liberális agybajról nem is beszélve!
..
Ha a konkrétumokat nem is veszem számba, már az pozitív, hogy kialakult egy olyan pszichológiai-információs mező a fejekben, hogy
"Magyarország üldözi a migránsokat" (sic), így ennyivel is kevesebb ácsingózik ide! Az EU tagság hátránya, hogy nem tehetünk meg mindent, amit meg kellene, és hogy szabad ide-oda járkálás van! És helyes, hogy kivezették a kötvénybizniszt, ami vérlázító volt, igen!
..
És összességében még nem gondolom ettől, hogy jajj, most aztán jól megvédtek engem a gaz migránsoktól, lehet hátradőlni!
(ennél azért nagyobb keresztmetszetét látom a világnak, elhiheted)
OFF