Ejjh, egyből támadsz és skatulyázol ("ez nálatok egy feltételes reflex"). Pedig nem ismersz. Ha éppen érdekel, konkrétan legutóbb 2018-ban, majd 2019-ben szavaztam elsőként a Fideszre. De nyilván elkönyveltél Fideszbirkának (Apropó ez is, mily érdekes, egyedül a Kos Fidesz szimpatizánsait illetik eme jelzővel, amely állat ugye a kos nőivarú párja. Mszp-birka, DK-birka nincs! )
..
Utálom a defetista álláspontot, meg a lábhoz tett fegyver mentalitását! Igenis a kisebb rosszat választom, ha lehetőségét látom a nagyobb rossz távoltartásának!
Erre biztat a józan paraszti eszem is, meg hogy tudom mennyire összetett a képlet és soha nem lehet tökéletes, minden szuverenitási igénynek megfelelő vezetés! Igen, nagyon sok mindent jobban, másképpen kellene csinálni! Én is máshogy taktikáznék egy sor dologban!
De arról nem fogsz meggyőzni, hogy ugyanannyi bevándorlót jelent a Fidesz által gardírozott ország, mint egy balliberális vezetésű!
A járulékos dzsender-liberális agybajról nem is beszélve!
..
Ha a konkrétumokat nem is veszem számba, már az pozitív, hogy kialakult egy olyan pszichológiai-információs mező a fejekben, hogy "Magyarország üldözi a migránsokat" (sic), így ennyivel is kevesebb ácsingózik ide! Az EU tagság hátránya, hogy nem tehetünk meg mindent, amit meg kellene, és hogy szabad ide-oda járkálás van! És helyes, hogy kivezették a kötvénybizniszt, ami vérlázító volt, igen!
..
És összességében még nem gondolom ettől, hogy jajj, most aztán jól megvédtek engem a gaz migránsoktól, lehet hátradőlni!
(ennél azért nagyobb keresztmetszetét látom a világnak, elhiheted)
OFF
Egyet akarunk - nálam kevesen gyűlölik jobban a niggereket, arabokat, meg úgy az összes szarszínűt (éltem velük, tapasztalati rasszista vagyok). A keletieket meg furamód nagyon csípem (japánokat, koreaiakat, még a kínaiakat is), szóval amolyan half-racist vagyok.
Csak én a többséggel ellentétben szélsőségesebben látom a dolgot, ugyanis amelyik bármelyik szinten is kooperál ezzel a betelepítős népirtó agyhalállal, ami nyugaton megy, az nekem ellenség - egyformán az is ami egyet hoz azzal, ami egymilliót. Ugyanis amit a BLM/Antifa megmutatott az USA-ban, az itt is várható, tekintve az első kört nagyon hamar elfolytották (nem fura, hogy hirtelen lett egy csomó terrortámadás Európában, majd egy darab sem? És nem, nem a titkosszolik voltak hú de ügyesek. Leadták az ukázt, hogy még ne...).
Ahol lakom, harminc év alatt soha egy niggert nem láttam - most betelepítettek százvalahányat teljes kussban, most itt a főtéren flangálnak. Szóval nekem senki ne mondja, hogy meg vagyunk védve egy fokkal jobban. Az egy fokkal jobban max annyit jelent, hogy kicsit később jön el ugyanaz a szint. Szóval nem tudok tapsikolni egyik bandának sem, ami egyet is befogad.