Azoknak akik a saját hazájukat sem tudták/akarták megvédeni. Kössz nem! Ahogy Gárdonyi Géza írta: "Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl".Vagy menekült státuszt kell adni kelet európában a Ny Európai fehéreknek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azoknak akik a saját hazájukat sem tudták/akarták megvédeni. Kössz nem! Ahogy Gárdonyi Géza írta: "Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl".Vagy menekült státuszt kell adni kelet európában a Ny Európai fehéreknek.
Már most is azok vagyunk. Ha megvéded magad egy cigó ellen máris rászístá térroristá nácikok leszel...... Vagy 10 éven belül mi leszünk terroristák saját hazánkban...
https://www.origo.hu/nagyvilag/20201006-liga-olaszorszag-fenyegetes.html
"Halálosan megfenyegették a Liga politikusát, mert ellenzi egy mecset felépítését
A Matteo Salvini vezette olasz Liga európai parlamenti képviselője durva üzeneteket kap az interneten azért, mert egy mecset felépítését ellenzi."
Egyetlen nyugatit se szabad befogadni, gyenge, rossz emberek, csak gyengítenének minket. Ha majd úgy alakul, határzár kell Nyugat felé is! Ha meg megpróbálnak beszökni, akkor egyszerűen csak vissza kell adnunk a fehér csicskákat a muzulmán uraiknak!Inkább az utóbbi. Vagy menekült státuszt kell adni kelet európában a Ny Európai fehéreknek.
édesanyádnak is add elő ezt a tervedet jó?hanem Szent Istvánt kell követnünk és a megfelelő pillanatban felvenni az iszlám vallást!
Már most is azok vagyunk. Ha megvéded magad egy cigó ellen máris rászístá térroristá nácikok leszel.
Lásd a srácot aki pofánb@szta dzsennárót amiért egy lány lábán elnyomta a csikket.
Nagyon gyorsan söprögetni kellene a jogászok / NGOk között.
És söprésre nincs jobb eszköz mint az MP40
Unortodox megoldás, de gondold el, mit érzett Koppány. Én nem döntöttem, de férfiak oldaláról vannak előnyei az iszlámnak.édesanyádnak is add elő ezt a tervedet jó?
No pia, no sonka. Szó sem lehet róla!...Egyedül a sok ima zavar, szal vmi reformok mindenképpen kellenek, de élből nem vetném el.
Nem nagyon gondoltam át, de további reformokkal, akkor is támogatható.No pia, no sonka. Szó sem lehet róla!
Egy politikai döntésnek (amit a vallás jelent Szent István óta Magyarországon) a szükségessége és haszna az értéke. Nem akarhatjuk, hogy a magyarok nyomorult örmények legyenek a jövő iszlám Európájában, ahol szeldzsukoknak kell lennünk! Fájjon a dzsihádtól a románok feje! Ha lépni kell, akkor jussanak Koppány sorsára a kereszténység Európában vesztes vallásához teljes valóságtagadásukban ragaszkodók közüllünk. Amit nem tudsz megállítani, annak állj élére, ha egyszer a nép megmaradása értékesebb volt egykor, akkor így kell legyen holnap is! Sorolhatnám a jó érveket a legértékesebb hajnali ima idején!Nem nagyon gondoltam át, de további reformokkal, akkor is támogatható.
Azért a forma, a tartalom, meg az elmúlt évek terrorcselreményei alapján nem feltétlen venném fél vállról.Ezt mondjuk nem értem miért hír a mai világban. Internetes fenyegetés. jujj..
De alternatívaként simán le lehetne atomozni az iszlám világot, és az atomtél segítene a globális felmelegedés ellen is. ¯\_(ツ)_/¯Egy politikai döntésnek (amit a vallás jelent Szent István óta Magyarországon) a szükségessége és haszna az értéke. Nem akarhatjuk, hogy a magyarok nyomorult örmények legyenek a jövő iszlám Európájában, ahol szeldzsukoknak kell lennünk! Fájjon a dzsihádtól a románok feje! Ha lépni kell, akkor jussanak Koppány sorsára a kereszténység Európában vesztes vallásához teljes valóságtagadásukban ragaszkodók közüllünk. Amit nem tudsz megállítani, annak állj élére, ha egyszer a nép megmaradása értékesebb volt egykor, akkor így kell legyen holnap is! Sorolhatnám a jó érveket a legértékesebb hajnali ima idején!
Ez láthatóan nem fog megtörténni, mi több, azokat az atomarzenálókat, amikkel ezt meg lehetne tenni a francia és orosz államok helyébe lépő muzulmán entitások fogják örökölni, hacsak délafrikai mintára a francia, angol és orosz atomarzenálok nem kerülnek leszerelésre a hatalomátadás folyamatának részeként!De alternatívaként simán le lehetne atomozni az iszlám világot, és az atomtél segítene a globális felmelegedés ellen is. ¯\_(ツ)_/¯
Oroszoknál nem lesz egyhamar olyan mértékű muzulmánosodás, inkább kisebbre veszik vissza az ország méretét szerintem.Ez láthatóan nem fog megtörténni, mi több, azokat az atomarzenálókat, amikkel ezt meg lehetne tenni a francia és orosz államok helyébe lépő muzulmán entitások fogják örökölni, hacsak délafrikai mintára a francia, angol és orosz atomarzenálok nem kerülnek leszerelésre a hatalomátadás folyamatának részeként!
édesanyádnak is add elő ezt a tervedet jó?
Az oroszoknál súlyosabb a helyzet mint Nyugat-Európában!Oroszoknál nem lesz egyhamar olyan mértékű muzulmánosodás, inkább kisebbre veszik vissza az ország méretét szerintem.
Azt te csak hiszed. Többnejűség = top 20% kapja a nőket a többieknek marad a Marok Marcsa. Nem véletlen robbantgatják fel magukat mennyország beli feleségekért. Ha van 3 feleséged, el is kell tartani őket, különben fizetheted a meriját amihez képest a hozomány (amit szintén ki kell fizetni) smafu. Nem eszik olyan forrón a kását. A nőgyűlölő iszlám toposza inkább csak a másik törzs fikázása..
Unortodox megoldás, de gondold el, mit érzett Koppány. Én nem döntöttem, de férfiak oldaláról vannak előnyei az iszlámnak.
Többnejűség, jog előtti egyenlőtlenség, ha női vezetést is betiltják, nem az libsi iszlám lesz, ami már Szaúdba is betört,érdemes 1percre átgondolni.
Egyedül a sok ima zavar, szal vmi reformok mindenképpen kellenek, de élből nem vetném el.
.
Unortodox megoldás, de gondold el, mit érzett Koppány. Én nem döntöttem, de férfiak oldaláról vannak előnyei az iszlámnak.
Többnejűség, jog előtti egyenlőtlenség, ha női vezetést is betiltják, nem az libsi iszlám lesz, ami már Szaúdba is betört,érdemes 1percre átgondolni.
Egyedül a sok ima zavar, szal vmi reformok mindenképpen kellenek, de élből nem vetném el.
Mondanám, hogy a degeneráció a protestáns tévelygésben mindig is kódolva volt, de közben a pápa a terroristák lábát mossa.Az ulmi evangélikus közösség úgy döntött, a templom több száz éves Betlehemét idén a három király nélkül mutatják be. Ennek oka: Menyhért, a szerecsen király "egyértelműen rasszista ábrázolása" – számol be a Welt.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/219030/