A pedolikus egyháza terroristák lábát mossa.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A pedolikus egyháza terroristák lábát mossa.
Oktatásban több pedofilról hallottam ismerősökről, mint egyházi esetekről...A pedolikus egyház
De ha tanárnő csinálja az nem számítOktatásban több pedofilról hallottam ismerősökről, mint egyházi esetekről...
De ha tanárnő csinálja az nem számít
Na akkor főleg nem. Kérdezd meg Simon de Bouvart.Ha a lányoddal csinálja?
Nincs elég egyházi ismerősöd....Oktatásban több pedofilról hallottam ismerősökről, mint egyházi esetekről...
Ebben az a legnagyobb, legundorítóbb, gennyes, mocsokság, hogy amit mondott azt ő és a kompániája már réges - régen tudja és abszolút tisztában voltak, vannak vele, és ennek ellenére csak most kezdenek erről beszélni, de még mindig nem tesznek semmit ellene. Undorító férgek.https://www.vadhajtasok.hu/2020/10/...ogy-a-muszlimok-ellentarsadalmat-hoznak-letre
Mi a véleményetek? Választásra készül a kis zseb de Gaulle, vagy valóban ébredezik? Bárhogy is legyen ezzel muníciót adott akarva akaratlanul a közbeszéd átalakításának nyugaton.
https://www.vadhajtasok.hu/2020/10/...ogy-a-muszlimok-ellentarsadalmat-hoznak-letre
Mi a véleményetek? Választásra készül a kis zseb de Gaulle, vagy valóban ébredezik? Bárhogy is legyen ezzel muníciót adott akarva akaratlanul a közbeszéd átalakításának nyugaton.
kössz nem, inkább dögöljünk meg mindannyian. egy elcseszett ideológiát már importáltunk a közelkeletről, ez meg még retardáltabb és károsabb....
Unortodox megoldás, de gondold el, mit érzett Koppány. Én nem döntöttem, de férfiak oldaláról vannak előnyei az iszlámnak.
Többnejűség, jog előtti egyenlőtlenség, ha női vezetést is betiltják, nem az libsi iszlám lesz, ami már Szaúdba is betört,érdemes 1percre átgondolni.
Egyedül a sok ima zavar, szal vmi reformok mindenképpen kellenek, de élből nem vetném el.
Mondjuk úgy tisztában vagyok. Több mint 3 évet éltem Németországban, most is Belgiumból írok.kössz nem, inkább dögöljünk meg mindannyian. egy elcseszett ideológiát már importáltunk a közelkeletről, ez meg még retardáltabb és károsabb...
szeritnem amúgy nem vagytok tisztában a nyugati átlagemberrel, én laktam németországban, belül nagy a feszkó, előbb fogják elintézni a muszlim-helyzetet mint mi a cigánykérdést
Összesen költenek egy évben kb. 4 milliárd dollárt a hadseregre. Kicsit overkill.Ajánlat a finneknek, 12,5 milliárdért.
Bocsánat hogy beleszólok, de a legjóbb utcaseprő az AK-47.
Azoknak akik a saját hazájukat sem tudták/akarták megvédeni. Kössz nem! Ahogy Gárdonyi Géza írta: "Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl".
Belgium:
Ha jól sejtem anglia:
Belgium:
A nyugati határra is kéne egy kerítés. Magas!