[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 347
20 819
113
Ja, meg mellékesen fejlődtek.
Kaptak a seggük alá egy jól működő államapparátust, jogrendszert stb.
Mi lett volna ha pl a portugálok gyarmatosítják és ennyi sincs...
Így is halomra gyilkolta magát a sok öntudatos, függetlenségre vágyó őslakos annyira nem tudtak
mit kezdeni magukkal nagy önállóságukban...
Hmm... érdekelne Rishi Sunak mit szól ehhez?
Egyébként, nem mutat rasszista tüneteket ez az önfelnyalás?
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 838
30 980
113
Sebaj,Higginséknél már mindjárt kész az első adag degenerált,fiatal,aki félhülyén kezdi az életet,és majd sexel.egy TVvel,vagy viágcseréppel,esetleg csatornafedéllel,mert a lányiskolában már nem mindenki lány,a transz is számít.

Ezer év beltenyészet azért megtette a hatását, nem csak a külsőjükben hanem a fejekben is.
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 199
23 655
113
Ennyi eszük van az angoloknak,hogy hagyják őket ilyen pozícióba jutni.
giphy.gif
 
  • Tetszik
  • Imádom
Reactions: megazez and Flamand

vilmoci

Well-Known Member
2010. április 24.
1 734
4 179
113
Erről beszéltem,csak tereltél. Amennyiben a luzitánok gyarmatosítanak,akkor még a töltött birkabendő lenne az egyetlen főtt kaja London-alsón. Mondjuk,ha így folytatják pár év múlva az lesz csak curryvel.
Azért a portugálok hozták a figurát tokkal-vonóval a huszadik században.
A Salazar éra alatt Angolában és Mozambikban (és valószínűleg Bissau-ban is) iszonyat mennyiségű infrastruktúrát építettek ki ( vízerőművek, utak, hidak erőn felül, csak ez egy Portugáliánál hússzorta nagyobb területen cseppnek tűnik a tengerben).
Nem véletlenül csimpaszkodtak egészen '75-ig az eddigre már nyilvánvalóan veszett ügyhöz: bődületes mennyiségű munka és pénz veszett oda és vált a kalával hadonászó, levágott fejeket cölöpökre húzó előemberek martalékává.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 343
55 847
113
Nincs G7 topik, ezért ide teszem.
Azért van bőr a pofájukon,de legalább Nippon nem veszi az Orosz olajat....




Mondjuk nem kifejezetten szarták össze magukat, a megfenyegetettek....



:D
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 239
29 431
113
Ma Duisburg a leggyengébb láncszem:
https://www.heute.at/s/mehrere-angreifer-mutmasslicher-amoklauf-in-duesseldorf-100266691

https://www.oe24.at/welt/mehrere-verletzte-bei-messerangriff-in-fitness-studio-in-duisburg/552719454

https://index.hu/kulfold/2023/04/18/keses-tamadas-nemetorszag-duisburg-edzoterem/

Koldusmaffia Bécs:
https://www.heute.at/s/geldeintreiber-beflegelt-oeffi-passagiere-am-karlsplatz-100266686
A cikk szerint egy férfi és egy nő bőröndökkel, menetrenddel már egy ideje próbálja lehúzni a metrózókat. Előadják sirámaikat, és pénzt kérnek, a sztori elbeszélője szerint egy idősebb nőt rávettek, h az automatából pénzt vegyen fel, h odaadja nekik. A fickó figyelmeztette a nénit, h ne dőljön be nekik, napok óta próbálják lehúzni a népet, ugyanott. Erre a jó szamaritánust a koldusok elővették.
 
  • Hűha
Reactions: Kim Philby

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 451
63 890
113
Ez a cikk előzékenyen hallgat Ursula művésznő etéren is aktív munkásságáról, ami közvetlenül vezetett a jelenlegi helyzethez. Nem hiszem, hogy a cikk kimondottan védené, de a nyugati médiában (véleménybuborékban) még nem adták meg a kilövési engedélyt a boszorkányra. Ha az meglesz, akkor a néni ideális bűnbak lesz, annak ellenére, hogy bőven akad bűntársa is.
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
14 124
20 706
113
Kíváncsi lennék, hogy mit értenek az unusual routines kifejezés alatt? Az oroszok kb a hidegháború kezdete óta "futtatnak" azon a területen tengókat. Ebben semmi szokatlan nincsen.
Azért viszonylag jól belőhető/jellemző útvonalai szoktak volt lenni nekik.
Gondolom most nem ezeken hajózak.