Nos, a számodra nem tetsző stílusomra még véletlenül sem reagálnék, mert gyanítom érzékenyen érintene, hogy telibeseszarom, hogy neked tetszik-e vagy sem.
Ami a többit illeti elég bőre engedve fogom kifejteni. Én ott és abban élek és dolgozom amiről neked szerintem csak írnak az újságok. Bitang kíváncsi leszek te vajon hol élsz, mit csinálsz és mi alapján vagy ilyen nagyon jól informált és okos ebben a témában. Szóval igaz, hogy itt Bécsben csak 7-8 éve élek, de mivel a testvérem lassan 20 éve így cirka 2 évtizednyi viszonyítási alapom van csak ezt a várost tekintve. 1-2 topicban írtam már nagyrészt mivel foglalkozom, ha úgy volt fotókat is tettem be, de mivel ezek könnyen elkerülhették becses figyelmedet így ismét: néhány éve prémium elektromos és normál autókat közvetítek ki leginkább Németországba és kevés esetben Ausztriában. Ebből kifolyólag minden hónapban 4-6 alkalommal utaztam Németországba repülővel vagy vonattal majd egyéb járgányokkal tömegközlekedve. És miközben rengeteget beszélgettem az ügyfeleimmel láttam mi van az állomásokon, mi lesz akár 1-2 év alatt is városrészekkel és hogy milyen szinten ömlik a mocsok napi szinten a szerencsétlen németek pofájába. Gondolom ez a pár év, állandó 10-12 német város és környékén való utazás, szállás, ügyfélkapcsolat elegendő arra, hogy valós képet kapjak és reális véleményt alkossak.
Aztán akkor legyen pár példa is innen és onnan úgy általában:
480 kikúrt Eurót fizetek havonta a privát iskolára és napközire azért, hogy a gyerekeim ne a mindenféleszínűszarokkal együtt tanuljon az első 4 évben és még így is megkapja a kisfiam az osztályban, hogy ő egy büdös disznó, mert eszik disznót. Igen, sajnos ezek között a faszfejek között is van, aki szintén fizet ennyit privát iskolára és vannak muszlim osztálytársai, akik ezt mondják neki, mert otthon ezt hallják. Természetesen ez nem feltétlenül baj, kert így már 6 évesen el tudunk beszélgetni arról, hogy mi meg vagyunk keresztelve, fehér Európaiak vagyunk és mik is az értékeink. De valójában érted mitől baj ez, mit hoznak ezek a kis köcsögök otthonról és mi a probléma ezzel??? Remélem igen! Sajnos csak 4. osztálytól lehet őket katolikus privát iskolába íratni. Akkor pedig, hogy ezt a sok szart elkerüljék és biztos legyek benne, hogy megfelelő osztálytársakkal tanulhatnak, játszhatnak, edzhetnek… blablabla cirka 850 Eurómba fog fájna havonta egészen az érettségi végéig. Akik nem tudnak ennyi pénzt erre fordítani azok gyerekei el tudod képzelni mikbe futhatnak bele, amikor vannak olyan helyek és osztályok, hogy a 3/4-e a gyerekeknek ilyen telibebaszott muszlim szar?! És ezeket a sztorikat a saját tapasztalásom kívül meghallgattam Hamburgtól kezdve Kölnön vagy Hannoveren át Münchenig.
Aztán, hogy egy kis mellékszálként becsempészve kitérjek a dübörgő német gazdaságra is a 2023-ás évben nekem több, mint 20 %-al csökkent a komoly prémium kiszállításom vagy cserém és több ügyfelem adta vissza a második autóját vagy azt cserélte le egy kategóriával lefele. Míg például tavaly decemberben volt, hogy hármasával vittem a 65 ezer Eurós Polestar2-t cégekhez és volt olyan, hogy Karácsony és Szilveszter között 5 Tesla 3-at kellett egy nagyon VIP ügyfelem cégének leszerveznem és vinnem, addigra idén decemberben már alig voltak 1-1 darabok. 2022-ben havonta volt egy 100-120 ezer Eurós BMW i50x rendelésem plusz akadt X5M, addigra 2023 tavaszától talán a fele. Ebből azért elkezdhet leesni, mennyire faszán pörögnek most a Fritzek. És innen vissza is kanyarodnék Ausztriába, mert ahogy csökkent az említett munkám úgy kezdett el egyre inkább érdeklődés lenni a mellékes melóm iránt és eljutottunk oda, hogy 2023 utolsó napján öltöny alatt Armadillo Tex-ben meg G17-el vártam az éjfélt a családomtól távol.
És akkor nagy vonalakban ennyit a “muhahahahvg” érvemről és egyebekről. Kíváncsi lennék a tiédre és, hogy a HVG-n meg a bármi más médiákon kívül mire is alapozod az érveidet vagy tartod egy lapon említhetőnek a két dolgot?!