ursulát elmeszelte a bíróság.
Ha ezek után mégis beszavazzák, az már mindennek a teteje....lenne.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért sajnos ilyen is előfordul:
ursulát elmeszelte a bíróság.
poloskás ágyakban, csótányosszobákban, takarítatlan penészes hűtőkkel.Azért Párizsban a vidékről az olimpiára felvezényelt rendőrök 4 csillagos szállodában laknak…
Ursula szerelmes Zelenszkijbe, a vak is láthatja, amikor találkoznak.Borvendég Zsuzsanna irt:
Elkezdődött. Ursula von der Leyen már beszédének bevezetőjében Zelenszkijért hullatta könnyeit és az egységes Európáért harcolt. Aztán természetesen rettegett a szélsőségektől. Nyilván minket is ide sorol. Tulajdonképpen tényleg van mitől tartania, hiszen a mi frakciónk ellene fog szavazni. Hamarosan eldől ő maradhat-e az Európai Bizottság elnöke.
amennyi pénzt kapott tőle.. hát nekem is adhatna egy kis leheletnyit, még sírni is tudnék érte mikor fel lógatják a lámpa vasra.Ursula szerelmes Zelenszkijbe, a vak is láthatja, amikor találkoznak.
Ezt mondjuk én sem értem, de jól hangzó bumper sticker. Azért a két "nép" együttélése sem volt egyszerű - plusz magánvélemény, de 2024-ben a politikában még mindig vallási húrokat pengetni...típikus gátlástalan zsidó seggnyalás. ráadásul rémületesen ostoba, csakúgy mint a judeo-keresztény hadoválásuk.
Remélem, megy a lecsóba ez a némber. Túl sok stiklit úszott meg és túl sok kárt okozott ennek a kontinensnek- bár szerintem a kettő között ok-okozati viszony van...ursulát elmeszelte a bíróság.
Hát én nem a neten láttam hanem a helyszínen és full extrás 4 csillagos szállodában voltak a rendőrökpoloskás ágyakban, csótányosszobákban, takarítatlan penészes hűtőkkel.
van is nagy boldogság.
Legyen, de a nagytestvér usánka nélkül, meg a briteket is távol kell tartani akkor...Ahhoz mit szóltok, hogy Ursula von der Leyen védelmi unióvá alakítaná az EU-t?
Totál elmentek már mindattól, amiért mi annó csatlakoztunk.Ahhoz mit szóltok, hogy Ursula von der Leyen védelmi unióvá alakítaná az EU-t?
Ahhoz mit szóltok, hogy Ursula von der Leyen védelmi unióvá alakítaná az EU-t?
Ha újra trumpot választjak elnökké (ami egyre valószínűbb), akkor jól teszi európa ha végre elkezd a sajat védelméről gondoskodni.
Megköszönném ha forrást (angol vagy magyar nyelven) mellékelnel erre az alakításra, mert én nem talalok.