Tetszőlegesen behelyettesíthető
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tetszőlegesen behelyettesíthető
Abban több ráció van -a nyugat destabilizálásában, mint a gonosz zsidók.
Miért lenne jó Izraelnek?
Besz@rok, hogy ebből is zsidózást lehet kreálni.
Sőt a legtutibb, rögtön mindkét oldalt egyszerre.
Okádék.
A tüntetők talán egyetlen közös pontja lehet az, hogy titeket utálnak XD
Más közös metszetük nem hiszem, hogy lenne.
Szerintem nem utálják a zsidókat, Izraelt a "szélsőjobboldali tüntetők", legalábbis a 90%-uk biztos nem, inkább barátnak tekinti Izraelt, mint a nyugati szélsőjobbnak nevezett patrióták nagy többsége.
Hogyne lenne Orosz szál.Én csak az orosz szálat hiányolom még, hogy nem került elő.
Hát vannak, akiknek az a modus operandija. (Edom Izmael ellen, vagy hogy is szokták mondani bizonyos vallás képviselői.)
Ha ő mondja akkor tuti nyugi lesz. Jesszus.....
Pavol..... Régen kérdeztem: Mi van a Benes-dekrétummal? Arról mondj valamit! Nem emlékszem, hogy a nagy demokratikus rohamban hatályon kívül helyezték volna. Javíts ki kérlek!
Hogy a bánatban kerül ide Óbán vagy Szíjgyártó? Ez nem belpol rovat!!!!!!!!!!!!!!!!! Én PAVOL-tól kérdeztem egy dolgot. Ha fóbiád van, kezeltesd.....
Hazavitte a munkát
Az iszlamisták támadást terveztek Taylor Swift bécsi koncertjei ellen, lemondták az eseményeket
Taylor Swift e heti három bécsi koncertjét törölték, miután letartóztattak két gyanúsítottat, akik állítólag terrortámadást terveztek - közölték a hatóságok."Nincs más választásunk, mint hogy min...www.vadhajtasok.hu
Nem annyira furcsa, ha valódi szélsőjobbos fejével gondolkodsz. Számukra minden bokszos ellenfél, és az arab-izraeli háborúban is azért szurkolnak a zsidóknak, mert mégiscsak ők a fehérek ebben a konfliktusban. Egyszerűen faji és civilizációs alapon közelítik meg a kérdést.Nálam igen furcsa széljobb az ami zsidó barát.
Nevezzük őket inkább kóser jobboldalnak. Az, hogy ezek "széljobbosok" az erős baloldali hallucináció.
Utólag derül csak ki, hogy idejében is meg lehetett volna oldani a problémákat, de valamiért az emberek kényelemből elmennek a falig.