[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 895
72 852
113
BASF csak hogy a vegyiparnak is jó legyen.
Jah, BASF, na most ott tartunk hogy már B vitamin sincs Európában, vagyis az EU-ban, mert Oroszországban gondolom van.

Ezért leáll a Hell, jöhet a pokol a sok függonek.
De már a patikában is felvásárlási láz van az asszony szerint.

Még a végén B vitaminért is Oroszországba kell menni...

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 488
59 925
113
Nem irtam olyat, hogy az AfD kormanyon lenne. Azt irtam, hogy addig szoritja a CDUt, amig kizarja a degeneralt Zoldekkel való együttműködést, és akkor az AfD kivulrol hajlandó lesz támogatni egy csomó témában.
Ha nem teszi meg a CDU, azzal csak még több töltényt ad .az AfDnek további szavazatok megszerzésére.
Ha valaki azt hiszi, hogy a CDU/CSU Merz alatt irányt vâltoztat: :)
A CDU/CSU frakció szeptember 24-én inditványt nyujtott be a német Bundestaghoz, hogy a képviselök dolgozzanak ki egy "nemzeti klimax stratégiát", azzal a céllal, hogy a lakóssâg körében elösegitse a a nöi klimax irânti össztársadalmi tudatosságot.
Aláirva: Merz, Dobrindt ( a CSU parlamenti frakcióvezetöje).
Németországban 9 mio nö van változókorban. Ezeknek 10%-a szeretne korái nyugdijba menni, az 55 évnél öregebbek között 20%.
A negyedük a vâltozókor miatt csak csökkentett munkaidöben tud dolgozni.Elhangzottak az elsö javaslatok is a klimax napjânak bevezetésére, mint fizetett munkaszüneti nap. Irja Tichy's Einblick.
Nem vicc. Ez a mai Németország.

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 488
59 925
113
Nincs
Jah, BASF, na most ott tartunk hogy már B vitamin sincs Európában, vagyis az EU-ban, mert Oroszországban gondolom van.

Ezért leáll a Hell, jöhet a pokol a sok függonek.
De már a patikában is felvásárlási láz van az asszony szerint.

Még a végén B vitaminért is Oroszországba kell menni...
Ez vicces, mert németben a "kapcsolati tökèt" hivjâk Vitamin-B-nek. :)

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 612
22 064
113
Megtalálod az interneten, én sem a titkosított iratok közt szemezgetve találtam meg amit tudok.

Téged mi akadályozott meg eddig abban, hogy utánajárj?
Mondok egy számodra tán meglepő dolgot: nem foglalkozik mindenki mindennel.
Egy ilyen fórum meg pont arra jó, hogy a saját specifikus ismereteinket megosszuk másokkal - ismeret terjesztés.

Nem éppen szimpatikus szájízt jelent az olyan kijelentés, hogy én tudom, te meg keresd meg az interneten.

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 895
72 852
113
Nem a reklám helye, de nézz szét a neten. Francia márka.
BION.
Van több verzióban.
A Defend-et,és a Vitalité -t eszem.
Van olyan is ami antibiotikum kezelés után helyrevágja az emésztőrendszert.....stb
~20€/hó.
Jah az ilyeneket az asszony szokta hordani a patikabol ,én maradok a sörnel. :)

Ciki ügy a Lufthansanal. Csak nem muszlimok voltak az alkalmazottak?

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 650
13 860
113
A CDU/CSU frakció szeptember 24-én inditványt nyujtott be a német Bundestaghoz, hogy a képviselök dolgozzanak ki egy "nemzeti klimax stratégiát", azzal a céllal, hogy a lakóssâg körében elösegitse a a nöi klimax irânti össztársadalmi tudatosságot.
Németországban 9 mio nö van változókorban. Ezeknek 10%-a szeretne korái nyugdijba menni, az 55 évnél öregebbek között 20%.
A negyedük a vâltozókor miatt csak csökkentett munkaidöben tud dolgozni.Elhangzottak az elsö javaslatok is a klimax napjânak bevezetésére, mint fizetett munkaszüneti nap. Irja Tichy's Einblick.
Az 9 millio szavazo, ertheto. Ennek viszont semmi koze ahhoz, hogy a gazdasagot osszerantsak gyorsan.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 207
57 511
113
Úgy látom Európának két nagy baja van Magyarországgal:
1. Nem engedi be a migránsokat Afrikából és Ázsiából
2. Beengedi az orosz munkavállalókat

Pedig Viktor ismertette a b ziknak az arányokat,hogy hány Orosz él/dolgozik nálunk,meg náluk,de a matek is rasszista ,mint tudjuk.

ibanez de bobadilla

Well-Known Member
2019. szeptember 5.
897
2 872
93
made my day! :D

Loken

Well-Known Member
2016. november 24.
2 766
5 114
113

Az ortodox csürhe nem tud viselkedni, és még ők kapnak kártérítést ?! Ezeknek mindent lehet...Aztán csodálkoznak, hogy miért utálja őket az egész világ. Ráadásul a célállomás Budapest volt...Itt meg nem kellett volna hagyni leszállni őket (biztos vagyok benne, hogy nem magyarok voltak), vagy rendőröknek kellett volna várni őket.

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 561
11 321
113

Lehet hogy csak ugyanaz mint amit a VW nel csináltak a Zusában, seggbekúrják a németeket azok meg ráadásul bepucsítanak hogy még könnyebb legyen. Nagy barát Oncle Sam.

2105

Well-Known Member
2022. január 20.
170
1 010
93
Nem irtam olyat, hogy az AfD kormanyon lenne. Azt irtam, hogy addig szoritja a CDUt, amig kizarja a degeneralt Zoldekkel való együttműködést, és akkor az AfD kivulrol hajlandó lesz támogatni egy csomó témában.
Ha nem teszi meg a CDU, azzal csak még több töltényt ad .az AfDnek további szavazatok megszerzésére.
Tegnap jött szembe egy tweet (sajnos nem mentettem el) hogy az AfDt még idén alkotmányellenessé akarják tenni.
Demokrácia német sajátossággal. :p