Megtalálod az interneten, én sem a titkosított iratok közt szemezgetve találtam meg amit tudok.Mi az akadálya annak, hogy ideöntsd azt a rengeteg információt amit te tudsz mi meg nem?
Téged mi akadályozott meg eddig abban, hogy utánajárj?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megtalálod az interneten, én sem a titkosított iratok közt szemezgetve találtam meg amit tudok.Mi az akadálya annak, hogy ideöntsd azt a rengeteg információt amit te tudsz mi meg nem?
Jah, BASF, na most ott tartunk hogy már B vitamin sincs Európában, vagyis az EU-ban, mert Oroszországban gondolom van.BASF csak hogy a vegyiparnak is jó legyen.
Ha valaki azt hiszi, hogy a CDU/CSU Merz alatt irányt vâltoztat:Nem irtam olyat, hogy az AfD kormanyon lenne. Azt irtam, hogy addig szoritja a CDUt, amig kizarja a degeneralt Zoldekkel való együttműködést, és akkor az AfD kivulrol hajlandó lesz támogatni egy csomó témában.
Ha nem teszi meg a CDU, azzal csak még több töltényt ad .az AfDnek további szavazatok megszerzésére.
Ez vicces, mert németben a "kapcsolati tökèt" hivjâk Vitamin-B-nek.Jah, BASF, na most ott tartunk hogy már B vitamin sincs Európában, vagyis az EU-ban, mert Oroszországban gondolom van.
Letaglózza Európát a B-vitaminhiány | nuus.hu
Egy komoly B-vitaminhiány fenyegetheti Európát, és Németország lehet ennek az epicentruma. Szakértő nyilatkozott az ügyben.nuus.hu
Ezért leáll a Hell, jöhet a pokol a sok függonek.
De már a patikában is felvásárlási láz van az asszony szerint.
Nincs elég B-vitamin, leáll a Hell gyártása
A cégnél mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyártási szünetet a lehető legrövidebbre csökkentsék.infostart.hu
Még a végén B vitaminért is Oroszországba kell menni...
Épp ki akarják irtani a teheneket sok EU országban pár ok miatt...Tejpor.
Abból vannak vitaminokkal,ásványi anyagokkal dúsítottak.
KV-hoz, tejberizshez,desszertekhez tökéletes.
Mindig van nálam 1-2 kiló.
Nem a reklám helye, de nézz szét a neten. Francia márka.Épp ki akarják irtani a teheneket sok EU országban pár ok miatt...
Mondok egy számodra tán meglepő dolgot: nem foglalkozik mindenki mindennel.Megtalálod az interneten, én sem a titkosított iratok közt szemezgetve találtam meg amit tudok.
Téged mi akadályozott meg eddig abban, hogy utánajárj?
Jah az ilyeneket az asszony szokta hordani a patikabol ,én maradok a sörnel.Nem a reklám helye, de nézz szét a neten. Francia márka.
BION.
Van több verzióban.
A Defend-et,és a Vitalité -t eszem.
Van olyan is ami antibiotikum kezelés után helyrevágja az emésztőrendszert.....stb
~20€/hó.
Az a romanoke, kicsit megkeveredtel.Mi úgy is megadjuk magunkat - az nagy magyar stratégia...
Az 9 millio szavazo, ertheto. Ennek viszont semmi koze ahhoz, hogy a gazdasagot osszerantsak gyorsan.Ha valaki azt hiszi, hogy a CDU/CSU Merz alatt irányt vâltoztat:
A CDU/CSU frakció szeptember 24-én inditványt nyujtott be a német Bundestaghoz, hogy a képviselök dolgozzanak ki egy "nemzeti klimax stratégiát", azzal a céllal, hogy a lakóssâg körében elösegitse a a nöi klimax irânti össztársadalmi tudatosságot.
Aláirva: Merz, Dobrindt ( a CSU parlamenti frakcióvezetöje).
Németországban 9 mio nö van változókorban. Ezeknek 10%-a szeretne korái nyugdijba menni, az 55 évnél öregebbek között 20%.
A negyedük a vâltozókor miatt csak csökkentett munkaidöben tud dolgozni.Elhangzottak az elsö javaslatok is a klimax napjânak bevezetésére, mint fizetett munkaszüneti nap. Irja Tichy's Einblick.
Nem vicc. Ez a mai Németország.
A románok átállnak nem?Az a romanoke, kicsit megkeveredtel.
Megadas utan!A románok átállnak nem?
nem is azt mondja, hogy Hollandiát kell konkrétan megvédeniük hanem a keleti NATO-tagokat...
Úgy látom Európának két nagy baja van Magyarországgal:
1. Nem engedi be a migránsokat Afrikából és Ázsiából
2. Beengedi az orosz munkavállalókat
Holland pártok követelik, hogy Magyarországot zárják ki a schengeni övezetből
A magyar kormány korábban reagált a kritikára, amelyet most ismét felhoztak velük szemben.index.hu
made my day!Ha valaki azt hiszi, hogy a CDU/CSU Merz alatt irányt vâltoztat:
A CDU/CSU frakció szeptember 24-én inditványt nyujtott be a német Bundestaghoz, hogy a képviselök dolgozzanak ki egy "nemzeti klimax stratégiát", azzal a céllal, hogy a lakóssâg körében elösegitse a a nöi klimax irânti össztársadalmi tudatosságot.
Aláirva: Merz, Dobrindt ( a CSU parlamenti frakcióvezetöje).
Németországban 9 mio nö van változókorban. Ezeknek 10%-a szeretne korái nyugdijba menni, az 55 évnél öregebbek között 20%.
A negyedük a vâltozókor miatt csak csökkentett munkaidöben tud dolgozni.Elhangzottak az elsö javaslatok is a klimax napjânak bevezetésére, mint fizetett munkaszüneti nap. Irja Tichy's Einblick.
Nem vicc. Ez a mai Németország.
Az ortodox csürhe nem tud viselkedni, és még ők kapnak kártérítést ?! Ezeknek mindent lehet...Aztán csodálkoznak, hogy miért utálja őket az egész világ. Ráadásul a célállomás Budapest volt...Itt meg nem kellett volna hagyni leszállni őket (biztos vagyok benne, hogy nem magyarok voltak), vagy rendőröknek kellett volna várni őket.Jah az ilyeneket az asszony szokta hordani a patikabol ,én maradok a sörnel.
Ciki ügy a Lufthansanal. Csak nem muszlimok voltak az alkalmazottak?
Nem engedték fel a zsidó utasokat a repülőre, súlyos büntetést kapott a Lufthansa
Az Egyesült Államok négymillió dolláros bírsággal sújtja a Lufthansa német légitársaságot, amiért zsidó utasokat diszkriminált 2022 májusában a New Yorkból Frankfurt érintésével Budapestre tartó ...www.vadhajtasok.hu
Lehet hogy csak ugyanaz mint amit a VW nel csináltak a Zusában, seggbekúrják a németeket azok meg ráadásul bepucsítanak hogy még könnyebb legyen. Nagy barát Oncle Sam.Jah az ilyeneket az asszony szokta hordani a patikabol ,én maradok a sörnel.
Ciki ügy a Lufthansanal. Csak nem muszlimok voltak az alkalmazottak?
Nem engedték fel a zsidó utasokat a repülőre, súlyos büntetést kapott a Lufthansa
Az Egyesült Államok négymillió dolláros bírsággal sújtja a Lufthansa német légitársaságot, amiért zsidó utasokat diszkriminált 2022 májusában a New Yorkból Frankfurt érintésével Budapestre tartó ...www.vadhajtasok.hu
Tegnap jött szembe egy tweet (sajnos nem mentettem el) hogy az AfDt még idén alkotmányellenessé akarják tenni.Nem irtam olyat, hogy az AfD kormanyon lenne. Azt irtam, hogy addig szoritja a CDUt, amig kizarja a degeneralt Zoldekkel való együttműködést, és akkor az AfD kivulrol hajlandó lesz támogatni egy csomó témában.
Ha nem teszi meg a CDU, azzal csak még több töltényt ad .az AfDnek további szavazatok megszerzésére.