De innentől kezdve dedikáltan elismered hogy támogatod, mit támogatod, egyenesen vágyod a kettős mércét! Orbler minden hibájával együtt is jogszerűbben üzemelteti sanszosan valós népakarat által felhatalmazva a NER-t, mint amit most csinálnak a románoknál, vagy volt ahogy írtad "lengyel testvéreinknél". Az a két sztori a jog megcsúfolásának állatorvosi lova az EU által elkövetve, te meg ennek tapsolsz...El foglak szomorítani. Nálunk is ez lesz. Mivel 32 darab ha jól tudom ügyvédki iroda gyárt törvényeket és jogszabályokat a -minisztérium helyett, amit kiüresítettek és szinte csak fidesz közeli emberek tengetik feleslegesen idejüket - a fennálló "diktatúra védelmében - és minden eshetőségre kész jogszabályokat gyártanak, hogy fedezék magukat, ezért az lesz mint Lengyel testvéreinknél, hogy szarnak az igazság és a demokrácia védelmében (mint magasabb rendű erkölcsi normák) miatt a Kaczinsky-ék féle jogszabályokra, és elitelgetik az oliharcha elit tagjait, és probálják az ellopot vagyont visszaszerezni. Nos nálunk is szemet fognak hunyni az Eu hatóságok, sőt az Eu ügyészség és ahogy Al Caponét is elitélték, itt is van a rengeteg szemétben amit gyártottak több olyan kis részlet ami miatt a hatvanpusztai keresztapát és holdudvarát elitélik és vagyonának jó részét elveszik..
Igen Én ezt helyeslem. A Jog olyan fegyver amit a győztesek forgatnak. Ha a náci németország törvényeit vették volna alapul Nürngbergben nem lett volna elitélt.. Nem véletlenül lépett ki az USA, Izrael és hazánk is akar nemzetközi bíróságokból.. ÉsOrbán nem véletlenül nem akar csatlakozást az EÜ ügyészésghez.
Nos én nem gondolom innen, hogy neked bármilyen morális alapod lenne hüppögni bármiért ami ebben az országban történt vagy történik épp. S tudod pontosan az ilyen ismerőseim miatt szavaztam többször is befogott orral, de a fideszre eddig, mert ezt a nagyképű belpesti kettősmércés stílót nem igen csípem!