Megszopatták?
Felfüggesztve, partvonalról buktatja Wébert és Timmermanst? Ha ez bukás, akkor oké, Szilágyinak is igaza van a Jobbik kapcsán.
Kit érdekel Weber és Timmermans??! Nekem marhára tök mindegy a személyes ellentét, rivalizálás a sok arany kakas közt! Ez az én szememben csak arról szólt, hogy most akkor lesz-e értelmes vezetés az EU élén, vagy sem??!
Addig egyet értek veled, hogy Weber és Timmermans alkalmatlanok lettek volna pont úgy, ahogy a mostani Junkcer fémjelezte is egy rossz vicc volt. A gondom nekem annyi, hogy én veled ellentétben annak nem tudok örülni, hogy az Orbán ellenfelek buktak, mert ez így sehova nem visz önmagában, mikor azt látom hogy lesz helyettük más alkalmatlan vezetőség.
Minek örüljek??! Ursula-nak, Lagarde-nak, vagy Dobrev Klárának, Cseh Katkának? Melyiknek?
Nincs itt mit szépíteni, a fő sodor az úgy fog kinézni az EU életében az elkövetkező 5 évben is, ahogy eddig. NEM tudott megújulni a néppárt, és nem, nem kapott megsemmisítő vereséget az EU balliberális szárnya. Ők fogják fújni a passzátszelet a következő ciklusban is, csak már nem csak a szocdemek, meg a liberálisok név alatt, de berágták magukat a zöldekhez és sajnos a néppártba is.
Ez az én szememben totális csőd.