Biztos voltam benne hogy előbb utóbb nekünk is fájni fog. Az a kemény, hogy otthon még több embert akarnak elküldeni a németek.
No meg hogy hagyják hogy bár ilyen nyíltan kilóg a lóláb, és még sem tesznek érdemben semmit az USA ellen.
Mert a kínaiak mikor szopatják őket, legalább visszabüntetnek. A németek meg, néznek ki a fejükből.
Az Eu és a liberális politika hátránya. A töketlenkedés.
Amikor szemétkedtek a német autógyártókkal, akkor én rábasztam volna egy hatalmas vámot az összes amerikai autótípusra, és ezen felül minden megvámolt euró értékre 2 megvámolt dollár érték lett volna a válasz.
És kinyílvánítottam volna, hogy nem fogadjuk el az amerikai bíróságokon ez ügyben meghozott kártérítési ítéleteket. (főleg annak tekintetében, hogy az amerikai autók jóval szennyezőbbek még a csaló szoftveres európai modelleknél is)
Továbbá megemlítettem volna ha így folytatják, akkor kiszámlázzuk az amerikai csapatok Európában való állomásoztatásának költségtérítését (fizessék ki az 1945 utáni területek bérleti díját, kamatostul, és jó magas nm ár lesz)
És ezt lehetett volna a végtelenségig fokozni mivel kb. a földön minden komolyabb gazdasággal konfliktusuk van, hamar visszakoztak volna.
De nem az EU inkább tökönszúrja saját magát és még az állampolgárait is feláldozza pár amerikai kamu kára miatt (miért is kér kártérítést ha hibátlanul működik az eszköze? Tipikus amerikai mentalitás, őt nem éri kár vagy csak elhanyagolható, de úgy állítja be mintha legalább levágták volna 2 végtagját)