Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kovács Liza(lisa smith) Ír papírokkal daesh tag....
Hányan lehetnek,akik nem buknak le?
https://www.irishmirror.ie/news/irish-news/lisa-smith-charged-live-updates-21022753
Finnországnak is annyi...https://m.privatbankar.hu/makro/a-n...nul-fiatal-no-egy-orszagot-fog-vezetni-330022
"Úgy hívják, hogy Sanna Marin.
És várhatóan a héten fogják beiktatni Finnország miniszterelnökének. Mindössze 34 éves, és ezzel a BBC szerint ő lesz a világ legfiatalabb kormányfője az ukrán Olekszij Honcsaruk (35) és az új-zélandi Jacinda Ardern (39) előtt."
Leszbi szülők egyke gyermeke. Neki is van egy gyereke a élettársától (legalább férfi)...
Mert fiatal vagy miért? A mienké is 35éves volt csak mikor miniszterelnök lett, hibák garmadát csinálgatta de Magyarországnak sem lett annyi.Finnországnak is annyi...
Csak abban az esetben, ha hallgat rájuk...pl. Trump, Putyin, Erdogan, de még Orbán is.A tanácsadók számítanak, nem a kirakatember.
Szerintem nem a korára gondolt. Meleg szülők "gyermeke". Ez alapjan valami extra, ultra liberalis politikus lehet.Mert fiatal vagy miért? A mienké is 35éves volt csak mikor miniszterelnök lett, hibák garmadát csinálgatta de Magyarországnak sem lett annyi.
A mi 22éves helyettes államtitkár kislányunk sem visz csődbe remélhetőleg semmit, bár azért az már tényleg elég korai.
Akkor ő is meleg lett és akkor előretör a meleg lobbi és csak buzulni szabad a szaunában vagy miért megy csődbe egy ország attól hogy a szülei melegek? Milyen bűnöket mutatott eddig még azon kívül hogy meleg pár nevelte fel?Szerintem nem a korára gondolt. Meleg szülők "gyermeke". Ez alapjan valami extra, ultra liberalis politikus lehet.
Ez nyilvánvaló volt alali77 számára is, csak mielőtt lenyomta volna itt a homofil trollkodást, még előtte bele akart rúgni az új államtitkárba is.Szerintem nem a korára gondolt. Meleg szülők "gyermeke". Ez alapjan valami extra, ultra liberalis politikus lehet.
Pedig az a hölgy már szemre is látszik hogy nagyon tehetséges !Ez nyilvánvaló volt alali77 számára is, csak mielőtt lenyomta volna itt a homofil trollkodást, még előtte bele akart rúgni az új államtitkárba is.
Hát nem, én még mindig nem értem mitől lenne rossz miniszterelnök?Ez nyilvánvaló volt alali77 számára is, csak mielőtt lenyomta volna itt a homofil trollkodást, még előtte bele akart rúgni az új államtitkárba is.
Hát nem, én még mindig nem értem mitől lenne rossz miniszterelnök?
Az államtitkár meg rossz vicc... ...nekem és minden ismerősömnek/barátomnak annyi esze volt 22évesen mint egy mosómedvének, vannak persze akik okosabbak/érettebbek voltak nálam, de elenyésző a részarányuk.
Nekem voltak olyan ismerőseim, barátaim akiknek 22 évesen már benőtt a feje lágya. Értelmesek, szorgalmasak akikre komolyabb munkákat is rá lehetett bízni. Nem egy ilyet ismertem....nekem és minden ismerősömnek/barátomnak annyi esze volt 22évesen mint egy mosómedvének, vannak persze akik okosabbak/érettebbek voltak nálam, de elenyésző a részarányuk.
Sajnálom hogy butákkal nőttem fel, bár nekem jó volt így is .Akkor elég gyenge volt az ismerettségi köröd. Az én ismerettségi körömben (pedig ismertem néhány igazi még ma is putrist,) és bizony a nagy többség már 7-8 évesen igencsak a mosómedve felett állt, a leghülyébbek is 12 évesen túllépték a szintet. Meg volt néhány aki korábban.
Szóval igenis lehet képes 22 évesen komoly feladatra felkészült, pláne ha 6-7 éve erre készítik fel. (amit ugye nem tudhatunk)
Jé, szinte egyetértünk valamiben, mi a franc?!Nekem voltak olyan ismerőseim, barátaim akiknek 22 évesen már benőtt a feje lágya. Értelmesek, szorgalmasak akikre komolyabb munkákat is rá lehetett bízni. Nem egy ilyet ismertem.
Én sem tartoztam közéjük. Sosem értettem, hogy lehet valaki nem elcseszett ebben a világban, de tényleg vannak ilyenek.