Szír-Irán-Oo. hajókísérő megállapodása kapcsán szerintem:
Alakul a helyzet. Itt fog a kalács kettétörni, nem Ukrajnába. Ott majd csak ezután teszik be a lábukat az oroszok a küszöbbe. Kíváncsi vagyok, hogy egy orosz hadihajók által kísért iráni hajót hogy fognak az amik vegzálni, úgy, hogy abból ne legyen balhé. Én az USA helyébe nagyon elgondolkodnék, hogy bírnék-e egy Irán-Irak-papucsosok össznépi támadását a Közel-keleten (mondjuk a Szaudi demokratikus rendszer ellen), úgy, hogy Kelet Európában is megindul a bál. Vagy arra számít, hogy itt majd mi Európaiak fogjuk a muszkával magunkban vívni a háborút? Mert akkor téved. A nyugatEUsok el sem jönnének, vagy ha eljönnének egy hét háborúsdi után hazamennének. A keletEUsok egy része el sem indulna, vagy már az elején átállnának. Akik Sam bácsi morgására, ígéretére esetleg elindulnának, a fronton vagy átállnának a bakák vagy megadnák magukat. Talán a lengyelek lennének ez alól kivétel. Ők egy kicsit kitartanának, aztán ismételné magát a történelem. És nem beszélve arról, hogy az egész Európában nagyon nagy tüntetések indulnának a háború ellen. Most amíg a fotelből lehet nézni, hogy miként vérzik el más a nyugati érdekekért, a kényelmes EU polgár nagyon nem szereti a gonosz oroszt, de amint neki kellene megindulni a nagy orosz pusztában, hamar elkergetné a politikusait. Nem is értem, hogy egy ilyen emberanyaggal, mint ez a nyugati ill. részben K-európai, akinek a legnagyobb gondja, hogy miként azonosítsa be nemét a 70 valahány gender valamelyikébe, közben meg miként gyűlölje önmagát bőrszíne miatt, hogy akarnak a nyugati stratégák háborút vívni. Jó lenne eldönteniük, hogy mit is akarnak. Migrikkel, LMBTQ meg a többi ideológiai rombolással tönkre tenni a fehér Európát, vagy nekiállnak erős mentális és testi állóképességgel bíró nemzetét szerető polgárokat nevelni és leverni az oroszt és kínait. A kettő együtt nem fog menni. Ha az első opció a nyerő nekik, akkor bukják a keleti balhét az USA-val együtt.