Marokkot is bevehetnek, kozelebb van nekik Gibraltar mint Maltanak vagy Szicilia...Izrael ha jól emlékszem az Eurovizióban is benne van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Marokkot is bevehetnek, kozelebb van nekik Gibraltar mint Maltanak vagy Szicilia...Izrael ha jól emlékszem az Eurovizióban is benne van.
https://karpathir.com/2021/05/17/odessza-megyeben-kutyaugatasnak-nevezte-az-ukran-nyelvet-egy-tanar/
"ODESSZA MEGYÉBEN KUTYAUGATÁSNAK NEVEZTE AZ UKRÁN NYELVET EGY TANÁR
Jókora botrányt kavart az Csernomorszkban lévő Odesszai Nemzeti Tengerészeti Egyetem Csernomorszkban lévő szakosított kollégium tanárának az ukrán nyelvről alkotott véleménye, áll a kurs.com.ua hírében.
Olekszandr Makarenko a Facebookon tette közzé véleményét, amikor felkérték az államnyelvben eszközölt újítások véleményezésére. Mint közölte: „NEM ÉRTEM AZ ÖNÖK KUTYAUGATÁSRA HASONLÍTÓ NYELVÉT. HASZÁLJÁK INKÁBB AZ OROSZT VAGY A FEHÉROROSZ NYELVET. ÉN AZOKAT HASZNÁLOM, MERT SZÁMOMRA AZ UKRÁN A MEGSZÁLLÓK ÉS A FASISZTÁK NYELVE.”
A tanár megjegyzése heves nyelvbotrányt kavart. A tanintézményben közölték, nem tűrik az ilyen hozzáállást és vizsgálatot indítanak Makarenko ellen. A dologban az aktivisták is lépéseket tettek a tanár ellen. Feljelentették a kormánynál és az állami nyelvőrnél is. "
Pár éve már ezt csináljákÁllami nyelvor?
Mi van?
Gruzia az meg Europa? Kaukazuson tul esik, netan Azerbajdzsan vagy Iran is az akkor?
És Izrael?Mozaik kiadó: Földrajzi atlasz középiskolásoknak 48-49. oldal "Európa országai":
"Politikailag vagy kulturálisan Európához sorolható államok": Grúzia, Örményo., Azerbajdzsán, Törökország
Énekelni már bő 15 éve nem tud, mivel elment a hangja a magas hangú ordibálástól, tehát valami mást kell kitalálnia, ha a celebségéből akar megélni.
Ki is talált már mindenfélét. Volt egy csomó botránya. Áttért az iszlámra, de visszaszívta. Volt álleszbi, biszex, de közben szidta a homokosokat. Terjesztett pletykát a házasságáról, de aztán mégsem házasodott. Mindkét gyereke olyan férfitől van, akivel nem él együtt. Nem sok ember volt eddig, aki tartósan kibírta a társaságát, a másik t.A.T.u. tagot, Lénát is ideértve.
Elég gáz, hogy egy ilyen újrahasznosított, lecsúszott celebet indít Putyin pártja, aki ráadásul nem tud lakatot tenni a szájára és vállalhatatlan megnyilvánulásai is vannak szép számmal. Már ha egyáltalán igaz a hír, mert Juliétól kitelik, hogy csak ő találta ki és bedobta a sajtónak.
Mármint a jó ideig külföldön élő és LGBT-t tök komolyan támogató Léna és az iszlámra ideiglenesen áttért, folyamatosan változó nemi identitású Julia, tehát az egykor népszerű és jó dalokat kiadó, de azóta levitézlett két ex álleszbi a nemzeti konzervatív érdekek képviselői? Ez biztos?
Én is szeretem pár régi dalukat és népszerűek is voltak egy ideig mind Oroszországban, mind nyugaton. De amit az utóbbi 13-14 évben összehoztak és amilyen megnyilvánulásaik, életvitelük volt, attól az orosz nemzeti konzervatívok aligha érezhetik maguk közül valónak a két hölgyet.
És Izrael?
Kultúrálisan Albánia, Románia Kárpátokon túli részével akkor nem Európa? Csak földrajzilag?Mozaik kiadó: Földrajzi atlasz középiskolásoknak 48-49. oldal "Európa országai":
"Politikailag vagy kulturálisan Európához sorolható államok": Grúzia, Örményo., Azerbajdzsán, Törökország
Amúgy szerintem ez a TATU eset nem több egy ideiglenes politikai reklámfogásnál. Avagy ismert és híres/hírhedt kollégát bedobnak a JeR színeiben indulónak és erre pár napig/hétig mindenki ezen csámcsog, hisz a negatív reklám is reklám. Nem idegen az Egységes Oroszországtól a híresebb emberek indítása, például a sakkmester Karpov vagy Tyereskova is az ő színükben ül a Dumában. Poklonszkaját meg említeni se kell, ő egyből beugrik
A fiatalok körében ismert és népszerü arcok mindig hoznak új szavazókat az "Egységes Oroszországnak". Abban a kontextusban kell nézni Julia Volkova indulását is., hiszen a híres és népszerü sportolók, müvészek, emberek mindig bejutnak a parlamentbe. Lásd Valujev, Fetisov, Tretyjak, Zsurova, Kobzon(énekes aki közben meghalt) és mások.
Az, hogy ki mit csinált előtte(mivel akart a címlapra kerülni) az lényegtelen.
B+Mozaik kiadó: Földrajzi atlasz középiskolásoknak 48-49. oldal "Európa országai":
Esküszöm, azt olvastam "Szívatnok"Az történt, hogy Vadim Pozdnyakov a Szvitanok társadalmi szervezet vezetője feljelentette Ajna Timcsukot
ez rendben de a 15 évvel ezelőtt népszerű tatu énekesei most mennyire kedveltek? őszintén kérdem, én kb nem hallottam róluk vagy 8 éveA fiatalok körében ismert és népszerü arcok mindig hoznak új szavazókat az "Egységes Oroszországnak".
grúzia és örményország so-so, a másik kettő semmiképpen. az ugye nem számít hogy törökország rabolt területeket európai földről, attól még ázsia és az is maradMozaik kiadó: Földrajzi atlasz középiskolásoknak 48-49. oldal "Európa országai":
Mozaik kiadó: Földrajzi atlasz középiskolásoknak 48-49. oldal "Európa országai":