Csak filozófiai zagyvaság, amennyire felfogtam fordítóval. Bár jó hosszú, nem néztem természetesen végig.
Mindenesetre valami amerikai filmben vagy sorozatban jó snittek lehetnének belőle, ahogy a gonosz oroszok a terveiket szövögetik, Darth Dugin és tanítványa
Én is pont ezért tettem be a videót, nagyon pszicho-horror stílusú Nagy kihalt terem, hatalmas ablakokkal, kint sötétedik, reflektrorok vakítanak, a beszélgető felek közben nem ülnek, hanem sétálgatnak körbe-körbe a nagy üres teremben, a terem amolyan "birodalmi stílusú", zúgó-kattogó fénycsövek bejátszva, hosszú szakállas Dugin, már-már Ajatollah-stílusban, operatőr közelképet mutat róluk, hol 0,5 méteres közelségből mutatja a beszélgető feleket, hol távolról... közben meg hardcore elmebeteg filozófia megy, olyan politikáról amiért meghalni/ölni is képes valaki... mert ennek hiányában az ember csak állat... meg ilyesmik...
ja, és persze talpig feketében mindkettő
nagy showman-ség ez, kérem
ne hagyjuk észrevétlenül a közben bevágott INFORMATIKUS állásajánlatot, elemzői-nyomozói Big Data-s pozícióra