Gyors tempóban fejlődik az orosz agráripari komplexum. 2021 első félévében 14 új üzemet adtak át 30 milliárd Rubel invesztícióval. Ha továbbra is ilyen tempóban fejlődnek hamarosan orosz gyümölcs és zöldséget fogunk vásárolni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A "jótékonykodó üzletember" aki érdekes módon csak egy emberrel jótékonykodik serényen, na azt hívják úgy hogy stróman. Mivel csak papíron ilyen az anyagi helyzete a "megsegítettnek", egyébként a valóságban meg fordított köztük a vagyoni helyzet, mert pont erről szól az ilyen történet.
Tudom hogy te is erre utaltál, de ez nem mindenkinek világos
Főnököd ezek szerint Lölő...Hát rohatdjak meg ráborítom a főnökömre az asztalt. Ha csekati 4,5 milliárdot kap és elvileg akkor nekem is ennyit kéne multinál. Engem átvertek!
CCCPOlice?Egy aranyozott közlekedési rendőr.
Na igen egyik részt a GIBDD szervezete notóriusan híres a csúszópénzek vissza nem utasításáról, másrészt pedig a vadkeleti viszonyok fokozottan érvényesek Voronyezsre illetve a szomszédos Belgorod környékére. Még Oroszországon belül is hírhedt az a rész illetve anno külön mém is született abból, hogy "ha az USA beavatkozik Szíriában lebombázzuk Voronyezst"Mellette Voronyezs város volt GIBDD parancsnok-hellyettesét is őrizetbe vették, akinek a nevén 22 lakást találtak. Jó biznisz közlekedési rendőrnek lenni, közben meg rengeteg a közlekedési baleset,ami évi 40 000 ember életét követeli.
Szelektív megítélés van. Nyugaton addig fejlesztették a demokráciát, hogy a ló túloldalára átesve újra a diszkriminációba kerültek.Kicsit elgondolkodva a Pegasus miatt kirobbant botrányon,most akkor vajon a kém szoftver miatt szénné fogják szankciózni Izraelt a nyugati nagyhatalmak?Mert abban mindenki biztos lehet ha ez a szoftver orosz lett volna,már izzanának a vonalak,hogy Putyinék nyakába újabb giga szankciós csomagokat varrjanak...
Mar megint az arany szinu wc-k.Maffiaként működött az orosz város rendőrsége, a főnök lakásában a vécéülőke is aranyból van
https://kepek.444.hu/2021/07/20/maf...a-fonok-lakasaban-a-veceuloke-is-aranybol-van
Aranyalomszék! Ilyen is van? Esetleg kívül arany, belűl szarany?Mar megint az arany szinu wc-k.
Nem tudom ezen miert rugoznak ennyire, 100 dollar korul van az Alin mar...
Hmm, csak nem az oroszoknal veszunk foldet? Ott van boven erintetlen, igazi bio terulet. pGyors tempóban fejlődik az orosz agráripari komplexum. 2021 első félévében 14 új üzemet adtak át 30 milliárd Rubel invesztícióval. Ha továbbra is ilyen tempóban fejlődnek hamarosan orosz gyümölcs és zöldséget fogunk vásárolni.
Mikor par eve bovitettem a hazat en is gondolkodtam rajt hogy veszek a vendeg wc-be poenbol, had nezzen aki beteved. A napokban meg "aranyozott" wc kefet lattam, egybol csori Janukovics jutott eszembe.Aranyalomszék! Ilyen is van? Esetleg kívül arany, belűl szarany?
Nem értem azt az arany vécéülőke dolgot. Gondolom drága meg minden, de ocsmány b*szdmeg. Ha felébe kerűlne, mint a fehér, akkoris a fehéret venném.Maffiaként működött az orosz város rendőrsége, a főnök lakásában a vécéülőke is aranyból van
https://kepek.444.hu/2021/07/20/maf...a-fonok-lakasaban-a-veceuloke-is-aranybol-van
Arany háttérrel nem mutat jól a szar? A fehér kiemeli a szépségét!Nem értem azt az arany vécéülőke dolgot. Gondolom drága meg minden, de ocsmány b*szdmeg. Ha felébe kerűlne, mint a fehér, akkoris a fehéret venném.
Miért a határvidékieknek van? Max a krími tatároknakÚjabb bizonyíték hogy az oroszoknak történelmileg semmi köze a Fekete-tengerhez.
Jobb hogy nem tud válaszolni, szaporodna csak a szemét.Miért a határvidékieknek van? Max a krími tatároknak
Létezik fehér arany változatban isNem értem azt az arany vécéülőke dolgot. Gondolom drága meg minden, de ocsmány b*szdmeg. Ha felébe kerűlne, mint a fehér, akkoris a fehéret venném.