Mire irigykedek Putyin életéből ?

Kezdjük azokkal amikre rohadtul irigy vagyok rá !

- Horgászás télen (jég alól) nyáron a tajga érintetlen fele víz fele hal folyóin tavain, ahol érintetlen a halállomány, rengeteg féle halban dúskálnak, igazi ősi vadon vizek.
- Ugyan így rohadtul irigylem tőle a könnyű vad vadászatot (kis vadak), fácán, nyúl, kacsa, liba, stb.

- Rohadtul irigylem hogy a világ legjobb kétéltű terpjáróival (pld. Sherp (orosz !!!
, egyben lakóautó, +40 - -30 -ig használható akár hajóként és jégen is !) stb.), hajóival, kétéltű un. "UL" gépeivel, helikoptereivel közlekedhet ezeken a túrákon !
- Rohadtul irigylem tőle a könnyű tengeralattjárózást az édesvizi búvárkodással és szigonyos halászattal együtt ! (neoprén ruhákban)
Röviden ezek azok amikre kifejezhetetlenül NAGYON irigy vagyok rá !

A politikai hatalma, a nagyvadas vadászat, a judozás, a nagygépes repülés, lovaglás stb. engem hidegen hagy. A vadon és a természet mindig közel állt hozzám, sokat voltam legnagyobb dzsubujokban dzsungelekben, ahol szinte csak vadállatok vannak, emberrel napokig nem is találkozom. Legtöbbször egyedül voltam ilyen túrákon. A mobilhálózat többnyire teljesen halott az ilyen helyeken, csak a magas potokról elérhető, de ott is alig van sávszélesség és bármikpr megszaladhat az elérés. Rengeteg vadállattal találkoztam már testközelből pár méter távolságból. Nem játék, mert veszélyes vadakkal is. Csak egy tonnás szarvasnika és egy farkas akart rám támadni egy-egy alkalommal a sok évtized alatt. Olyan állatokat láttam és olyan helyzetekben amik a legszebb természetfilmekben sincs. A letöbb ember a századrészét sem tapasztalja meg egész életében a természetből amit én. A gyerekeim is kaptak élő bemutatókat bőven, hihetetlen élményekből. Volt hogy egymást kiabálták túl közben úgy beszippantotta őket az élmény amit átélnek tátott szájjal figyelve.
Én amolyan "prémvadász" típusú vagyok, aki minden gond nélkül 1-2 hónapot is egyedül el tud tőlteni a vadonban minden infrastruktúra nélkül úgy, hogy emberrel sem találkozik ezalatt. 100-ból 98 ilyen helyzetben 1-2 hét alatt összeomlik, pszichikailag megsemmisül. A "prémvadász típusúaknak" ez semmi, fizikailag és pszichésen sem érzik meg. Sokan meg is hülyülnek annyira összeomlanak ilyen helyzetben. A 20. napra legkésőbb aki egyedül van és éjjszakázik a vadonban kiderül hogy ki is ő valójában ês milyen erős és szívös vagy a látszat ellenére labilis és gyenge.
Én annak ellenére szeretek eltűnni a vadon mélyén, hogy magas szinten ismerem és használom az internetet, telefont és az infrastruktúrát, és modern fejlett technológiás szakmáim vannak és voltak korábban is.